Despre falsul discurs moral și cum „politicile corecte” fărâmițează ceea ce ar trebui să fie Opoziția din România

Poate nu știați, dar de când Băsescu nu mai are fișa conformă cu „dezideratele” micilor găști „de dreapta”, inclusiv loialitatea este dreptul și apanajul numai al ălora care în numele diverselor interese îl înjură și-i înjură construcția politică. Discuția este lungă și inutilă, interese mai mult sau mai puțin vizibile au antagonizat-o în interiorul celor care ar trebui să se opună adevăratului dușman: grupul infracțional organizat care în vara anului 2012 a dat o lovitură de stat.
Ne-au antagonizat aplicându-ne tratament cu „politici corecte”. Și au reușit. Când îi zgândări bunul simț, chiar și nesimțitul are tresăriri de conștiință, darămite cei care și-au construit cariera și viața încercând să se conformeze legilor și normelor morale.
Între timp, USL (chiar dacă s-au despărțit) tropăie victorios peste România. (Noroc cu procurorii DNA, că-i mai rărește)
Nu fac pledoarie pentru răul mai mic sau pentru a nu respecta legile și normele morale. Doar atrag atenția că aceste discuții sunt aplicate numai în interiorul susținătorilor a ceea ce ar trebui să fie opoziția la Ponta, Antonescu, Voiculescu – gașca infracțională care conduce azi România. Genul acesta de discuții nu ne-au făcut mai morali și mai drepți, ci numai mai slabi și mai fără soluții. Pentru că discuțiile despre o dreaptă curată au pornit onest și cinstit, dar s-au transformat în glumițe și ironii de autobază. Apoi în insulte pe față. Unii au devenit deținătorii adevărului absolut, au acaparat stindardul loialității și moralității și au început să-și transforme în statui de integritate și moralitate politicienii favoriți – dar nu numai pentru merite, ci antagonic: ceilalți sunt niște otrepe în comparație.
Vremea onestității în demers a pierit din momentul în care unii au devenit mai drepți decât ceilalți.
Așa că eu, personal, aleg să-mi definesc clar dușmanul: Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Liviu Dragnea și restul găștii infracționale care a încercat o lovitură de stat în vara anului 2012 și să-i sprijin pe toți cei care ar putea să-i învingă.
Și cam atât – vremea filosofiei politice a trecut încă din 22 decembrie 1989 când nu am fost capabili să scăpăm de Iliescu și gașca lui de comuniști reșapați.

 • PS: ieri seară PMP a dat un comunicat despre primele 10 persoane de pe lista sa de la europarlamentare:
  „Consiliul Executiv Național (CEN) al Partidului Mișcarea Populară a încheiat astăzi, 18 martie a.c., cea de-a doua etapă a alegerilor interne privind stabilirea candidaților la alegerile europarlamentare.
  CEN a votat lista candidaților înscriși în alegeri, care urmează să fie validată de filialele județene ale PMP. Astfel, pe primele zece poziții s-au clasat: Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Teodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gunther Wotsch, Gabriel Berca, Florin Secară, Gelu Vișan, Adrian Rădulescu și Laura Bota.
  PMP a decis anterior să deschidă lista cu europarlamentarii în funcție.
  Partidul va prezenta lista finală a candidaților la începutul săptămânii viitoare, după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute în procesul intern de desemnare a candidaților PMP.
  18 martie 2014”
  EBA nu este pe acea listă. Cum nu este nici Preda, mi s-a spus că este „lista pentru fraieri” și că urmează să apară o alta, una corectă. Deci, înțeleg din genul acesta de negare a realității că atât de ticăloși și ordinari sunt cei de la PMP în ochii celor care-i judecă încât și această listă este o făcătură. Că pe ea sunt niște pesudonime sub care de pe poziția a doua va candida totuși EBA. Ce să mai zici la așa ceva?
Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.