Grupul infracțional organizat invocă suportul popular pentru a-și scoate colegii din închisoare

de Acidutzu

Atât tele-premierul Victor Viorel Ponta cât și ex-tehnocratul ministru al Justiției, proaspătul membru de partid Robert Cazanciuc, au rostit, ieri, pe o singură voce: “Amnistierea și grațierea pot fi, de principiu, o soluție dacă au suport popular”. Care suport popular poate veni lesne din niște sonfaje făcute de către firmele de casă ale USL: GSSC AVANGARDE al lui Pieleanu, un angajat de-al lui Dan Voiculescu, sau prin sondaje CCSB unde Camelia Voiculescu are 80% din acțiuni – sau pur și simplu ne va confirma susținerea populară masivă purtătorul de necuvânt al Guvernului Mirel Palada, el însuși fost angajat al lui Dan Voiculescu. Vedeți cum există firul roșu al numelui celui condamnat în primă instanță pentru devalizarea averii României de a beneficia de clemență din partea Justiției încălecate în prealabil de o presupusă voință a poporului suveran? Ca la lovitura de stat din vara anului 2012. Mai urmează să se plimbe din nou penelistul Ghișe prin Parlament cu un tricou care să clameze imperativ această “voință”. Nici nu va fi de mirare atunci când va trece la PSD.

În motivarea necesității unei astfel de amnistii se invocă tsndardele scăzute de trai din penitenciarele românești. Întreb și eu, până la rezolvarea nivelului de trai din pușcării, acești indivizi, aflați la butoanele puterii de imediat doi ani, cu ce anume s-au preocupat să crească standardele de viață ale oamenilor obișnuiți: prin diversificarea și creșterea taxelor și impozitelor, prin creșterea numărului de șomeri, a prețurilor la servicii, noi accize, devalizarea banului public? Minciuna cu reîntregirea salariilor și pensiilor s-o lase pentru cei care mai pot să creadă că din suta de lei de la începtul anului 2012 mai pot suporta plata acelorași servicii la începutul anului 2014.

Le atrag atenția celor din USL să nu mai confunde poporul cu borfașii!

PS: În timp ce borfașii își văd liniștiți de agenda personală, încălecând instituțiile statului de drept nestingheriți nici măcar de un comentariu critic, marii comentatori auto-intitulați de dreapta fac praf și pulbere ceea ce chiar ei numesc „o dreaptă fără nici o perspectivă”. Mă mir aparte că lipsa aceasta de perspective suscită atâta efort pentru a fi relevată. Bașca efortul colportării haznalei de bârfe ale băsedaților. Toată această revărsare de efort se face în numele eticii și moralei care ar trebui să domine viața politică românească. Lucru cu care sunt de acord. Cu ce nu sunt de acord este modul in-etic și ne-moral în care pledoaria pentru cinste se face prin truncherea adevărului și prin colportare de zvonuri. Prin ironizarea până la desființare și demonizarea subiecților. Și ieri mi s-a confirmat un lucru: dacă îi iei pe marii glumeți ai netului la bani mărunți cu genul lor de ironii, la maxim 3 comentarii distanță le fată nervii echidistanți și părăsesc discuția trântind „ban”-ul. Ei și numai ei au dreptul etic și moral să arate care-i adevărul cu privire la morală și etică. Avem de-a face cu Frățiile Etice și Morale care să ne dictează cum trebuie să judecăm gesturile și afirmațiile ălora pe care ei nu-i plac.

Din ciclul "Nea' Vasile nici nu știi cât de rozaliu devii", Băsedații ne confirmă: "Băsescu e-n toate cele ce sunt"

Din ciclul „Nea’ Vasile nici nu știi cât de rozaliu devii”, Băsedații ne confirmă: „Băsescu e-n toate cele ce sunt”

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Grupul infracțional organizat invocă suportul popular pentru a-și scoate colegii din închisoare

 1. [scuze de offtopic:
  în mod normal, mâine ar trebui să izbucnească un scandal legat de evaluările naționale.
  ordinea stabilită, ca în anii precendenți, era română-mate-maternă.
  dar ministrul, la TV, a spus în treacăt „română-maternă-mate”.
  și mulți inspectori și directori au luat-o de lege.
  iar astăzi jumătate dintre profesori și ELEVI știu că mâine va fi proba de mate, cealaltă jumătate știu că va fi cea de limbă maternă.
  cred că va fi ceva „materie primă” pentru presă 🙂 ]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.