Ponta s-a apucat să falsifice documente oficiale (Că oare de ce atâta minciună și informație în “falș”?)

Pe Ponta îl știam numai ca mitoman și plagiator, adică un individ care-și îmbogățește micuța autobiografie profesională știind să folosească de la un computer doar tastele “copy” și “paste”.

Numai că individul învață. Din păcate numai prostii.

Aflu că a învățat să folosească și tasta “delete”. A șters o informație esențială din raportul făcut public de Guvernul (pe care EL îl conduce) în legatură cu accidentul aviatic din Apuseni, accident în care și-au pierdut viața doi români din cauza indolenței instituționale pe care EL o păstorește. Informația care a apărut într-o primă versiune a documentului este că Ministerul Apărării a determinat distanța dintre ultima poziție cunoscută a avionului și locul prăbușirii, și anume 2.089 metri (2,09 km). Și că „în condițiile în care Romatsa ar fi consultat Centrul de Operații Aeriene (din cadrul Ministerului Apărării) cu privire la ultima poziție cunoscută a aeronavei, ar fi redus aria de căutare a acesteia”. Cam acestea sunt informațiile cărora li s-a dat “erase” de așa manieră încât mass media a primit un document falsificat, la fel de fals ca și cariera profesională a numitului Victor Viorel Ponta.

Că oare de ce atâta minciună și informație în “falș”?

De la primul plescăit inteligibil scos pe piață de către Victor Ponta și preluat agresiv de către acoliții săi din grupul infracțional organizat impropriu numit guvernare și majoritate parlamentară, ținta atacului a fost clară: șefia STS, singurul serviciu secret pe care Mitomanul Național, Micuțul Tupilescu, nu a reușit să-l decapiteze. Și ce nevoie de decapitare simte Pontea împreună cu amicul său degrabă ridicător de votanți din morminte Liviu Dragnea? Păi, nu ar fi mai bine să numere ei voturi și nu să le numere procurorii voturile?

Ba da.

Semnalul de transformare a STS în vinovatul principal al tragediei de luni a fost dat încă de miercuri – asta după ce Micuțul Tupilescu a stat pitulat de parcă-l căuta doamna Nuland. Iar de dimineață necrofagul Victor Ponta a declarat răspicat la ședința cu „activul MAI” că știe că nu MAI a fost vinovat de întârzierea găsirii supraviețuitorilor din avionul prăbușit, ci “alte structuri”.

O ocheadă scurtă pe Antena 3, goarna de propagandă a USL și aflăm de la auto-intitulatul „analist militar” Radu Tudor că „dacă ar fi avut coordonatele de la STS…”, toată lumea ar fi supraviețuit și ar fi fost veselă (presupun). Iaca că existau coordonatele de la cine trebuia să le dea, numai că nimeni nu le-a folosit și nu toată lumea a supraviețuit. Din păcate.

La cealaltă goarnă de partid, „România TV” (al vânzătorului de soft inutilizabil de chipurile „asistență la sol în caz de accident aviatic”), deputatul PSD Sebastian Ghiță, ni se promite dezvăluirea unor documente „secrete” ale autorităților, imediat după prăbușirea avionului, în care tot cei de la STS ar fi vinovați, în special șeful pe care pucistul Victor Ponta a vrut să-l elimine și cu ocazia tentativei de lovitură de stat din vara anului 2012. Iar documentul “senzaționescu” este făcătura de care facem vorbire acum.

O observație: la ședința de la MAI, Victor Ponta era flancat de Moș Izmană, generalul Oprea și de dr. Raed Arafat. Deși Arafat n-a scos nici o vorbă, semnalul a fost clar: nu MAI (adică ISU, SMURD șamd.) sunt de vină ci alții, în special șeful STS, ”omul lui Băsescu”, cum s-ar zice. Asta deși raportul emanat inițial de la guvernul incompetenților a arătat clar că STS nu are nici o vină/responsabilitate în acest caz.

Victor Ponta și restul grupului infracțional organizat se tem de Traian Băsescu.

Majoritatea acestora stau și numără zilele până trebuie să se prezinte pe la recursuri sau apeluri în fața completelor de judecată. Majoritatea sunt cu sentințe pronunțate măcar într-o instanță de închisoare cu executare și se întreabă: „când scăpăm, dom’le, de Băsescu ăsta? Că am început pe la ședințele PSD să numărăm zilele și orele”.

Zilele și orele când vor putea fi din nou stăpâni peste Justiție și peste România.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Ponta s-a apucat să falsifice documente oficiale (Că oare de ce atâta minciună și informație în “falș”?)

 1. Sare'n Ochi zice:

  ca sa inteleaga lumea cum sta faza cu STS, preiau comentariul lui @Mircea de pe blogul Theophyle Politeia: sts-ul n-are nici in clin nici in maneca cu pretentiile pontanacului.
  Primul responsabil si singurul este min. transporturilor prin romatsa.E o diversiune/manipulare incredibile.
  Un avion nu se ridica de la sol pana ce toate dotarile(conform legilor) sunt perfect functionale.Nu i se acorda dreptul de zbor/survol daca mecanica/electronica (avionica) nu sunt operationale.Daca tot o face este responsabilitatea stricta pilotului(care o poate insa face isi asuma astfel totul)
  Avionul trebuie ca sa aiba toata aparatura necesara si de inalta performanta care sa ii permita pilotului comunicarea eficienta in orice conditii/respectiv,in caz de accident sa declanseze automat semnalul may-day.
  Toate celelalte aspecte sunt conjuncturale si subsidiare.Avionul trebuia identificat exact in primul si in primul rand prin dotarea de care dispune(obligatoriu) si nu prin telefoane mobile amatoricesti aflate in posesia tot a unor amatori in telemetrie.E adevarat,ar putea ajuta(ca un fel de back-up-uri) dar de cele mai multe ori strica.Identificarea locatiei accidentului nu se face prin aleatorul determinat de gadgeturile astea.Sa preupunem ca nici unul din cei la bord nu avea telefon mobil/gadgeturi cu gps..e aiurea
  sts-ul este obligat ca sa asigure comunicarea eficienta intre diversele institutii care participa la recuperare/salvare in urma instituirii celulei de criza(in cazul asta)
  “Telecomunicatiile speciale reprezinta transmisii, emisii sau receptii de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informatii de orice natura prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobati prin lege.”
  sts-ul asigura protectia si confidentialitatea telecomunicatiilor http://www.stsnet.ro/
  isi intra in rol (ptr. situatia asta)in momentul declansarii semnalului avionului(frecvente multiple) si participa in celula de criza instituita cu scopul salvarii/recuperarii

 2. mircea zice:

  buna Sare 🙂
  merci de preluare 🙂
  am cativa prieteni pe la aeroclub care m-au lamurit si pe mine
  romatsa(min.transp) e prima si singura vinovata in sensul ca „dumneaei” ,fiind pe civil,trebuia ca sa declanseze intregul mecanism de salvare/recuperare a supravietuitorilor.Legislatia trebuia insusita de criminalii astia si actionat in secunda doi.Se instituia celula de criza-obligatoriu(in componenta careia intra multe institutii,autoritati etc inclusiv din armata,in directa subordonare a min.interne -hg 1489/2004 -comitetul national ptr. situatii de urgenta ,coordonarea operatiunilor fiind gestionata de igsu)
  sts-ul e pe linia 112(in colaborare cu retelele de telefonie orange vodafone etc)-apelul facut de supravietuitori,ca la vreun eveniment rutier de ex. si incercarea de a-i agata mi se pare ticaloasa de-a dreptul.Un aparat de zbor/avion chiar si mai vechi ,fara discutie trebuie ca sa aiba aparatura necesara care sa-i permita identificarea locatiei fara orange sau cosmote etc.
  Dupa logica astora daca Doamne fereste,crapau toti,sau nu aveau telefoane sau nu aveau semnal nici la 3 zile nu gaseau epava 😯

 3. carat zice:

  Acu si voi ! Va suparati pe bietul ponta (cu p mic) ca magarul pe sat. Pai de ce credeti ca a fost ales cu o asa majoritate ? nu ca sa minta ? nu ca sa fure ? nu ca sa vada lumea pe banii nostri si sa se fotografieze cu mai mari lumii ? nu ca sa-i apere pe infractori ? Sa mai insir ?

 4. Sara zice:

  Intr-o emisiune la B1 TV , un deputat a prezentat in detaliu , documente (HG semnata de Ponta, dar si legislatia europeana care are la baza Conventia de la Chicago) prin care arata ca responsabilitatea „cautarii si salvarii „in cazul accidentelor aviatice revine MAN. In acest scop,La Baza din Campia Turzii s-a efectuat localizarea in 20 de minute si a fost pregatit o echipa, foarte bine detata cu echipamente moderne, inclusiv elicoptere si parasutisti, medici, etc . Din partea guvernului s-a primit insa un ordin in sensul de a ramane in unitate. E foarte interesant si v-as sugera sa vedeti ambele emisiuni, din data de 24 si 25 ianuarie a.c. la B1 inregistrari. emisiunea „Talk B1 weekend „, emisiunea Nadiei Ciurlin. Prezent a fost si ministrul Dobritoiu care nu a putut nega cele prezentate in detaliu si cu documente de respectivul deputat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.