România a fost luată ostatică de către un grup infracțional organizat

de Acidutzu
Modul în care, ieri, președintele Consiliului județean Constanța pesedistul Nicușor Constantinescu s-a opus și a făcut circ în fața unui mandat legal de aducere, dar mai ales luările ulterioare de poziție, ale lui și ale ciracilor lui, sunt dovada faptului că România a fost luată ostatică de către o majoritate politică a cărei șefi au o gândire de tip feudal, de tip “eu sunt Statul”.
Am făcut ieri inventarul unei adevărate colecții declarative de tip feudal, care ne devoalează înapoierea în gândire, corupția politicienilor Uniunii Social Liberale și disprețul acestora față de românii simpli, spaima lor animalică și ura față de Lege și slujbașii acesteia.
“Ce căutau ăia de la Bucureşti cu maşini cu girofar să mă ia pe mine ca pe un infractor din parcare?” – clama, ulterior ridicării cu circ, Nicușor Constantinescu. În fond el este stăpânul județului. Cum și-au permis să-l ridice procurorii și să-i prezinte materialul de urmărire penală, acum când el și ai lui sunt la putere? “Fac ce vor în România, nu contează că e USL la guvernare!”. Aceeași frustrare, de feudal rănit în dreptul de preempțiune asupra tuturor bunurilor mobile și imobile din municipiul pe care îl păstorește, de către o justiție tiranică ce nu-l lasă să-și bage picioarele după cum vor mușchii săi în legi și în bugetul local, a afișat-o și Radu Mazăre. “USL nu schimbă nimic, pentru că probabil nu poate, nu ştiu de ce USL nu schimbă, eu nu sunt nici prim-ministru, nici şef de stat. Dar dacă cumva voi fi, rad tot!”.
Apoi și-au dat drumul să denigreze Justiția, legile României, precum și pe cei care le slujesc în interesul cetățenilor români, în toată splendoarea ticăloșeniei și prostiei. Au pus până și instituția Consiliului județean Constanța – instituție publică! -, să ceară, nici mai mult, nici mai puțin, decât desfiinţarea “prin lege” a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – “un aparat odios de poliție politică aflat la îndemana lui Traian Băsescu și care s-a plasat prin acțiunile sale deasupra justiției române și a statului de drept”. Iar la televiziunile de casă ale lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță s-au perindat ca pe Corabia nebunilor tot felul de apărători de serviciu ai pușcăriabililor de rigorile legii.
Să fie clar: începând cu ziua de ieri, Nicuşor Constantinescu este urmărit penal pentru că “între anii 2010-2013 a cheltuit ilegal banii publici pentru lucrări nelegale sau neefectuate”, conform materialului de urmărire penală pe care i l-au prezentat procurorii anticorupţie. Paguba este de 5 milioane de euro, potrivit DNA. Bani furați din buzunarul românilor, nu din pușculița Uniunii Social Liberale!
Cu acești hoți se luptă România!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la România a fost luată ostatică de către un grup infracțional organizat

 1. nelucraciun zice:

  Cred că greşeşti (un pic cam mult). (Nobilii) feudali aveau o caracteristică care le lipseşte cu desăvârşire baronilor actuali: cavalerismul. Ăştia de astăzi pot fi caracterizaţi cel mult comunistoido-fanariotarzi. Nu crezi?

  • Sare'n Ochi zice:

   😀 de acord.
   dar este vorba despre o licenta mai la indemana intelegerii celor care am facut „scoala” despre „intunecatul Ev Mediu” si „abuzurile” la care erau supusi cei care munceau.
   inteleg ca am vrea sa fim azi, macar ca si taxe si impozite, „abuzati” cu zeciuiala (adica 10% din ce produceai) .

   • nelucraciun zice:

    Nu a fost, nici atunci, doar zeciuiala pe rol, erau inca multe altele. Zeciuiala se platea domnului de pamant pentru sesia atribuita spre folosire. Mai era dijma, un numar (mare) de zile munca de prestat pe pamantul alodial, cu bratele sau cu animalele, asta era deosebit de impovaratoare. Apoi cadourile obligatoriu de dat cu nenumarate prilejuri si darile catre stat (coroana).
    Am dorit sa subliniez doar spiritul de cavalerism care astazi lipseste, cu desavarsire, din politichie.
    In secolul fanariot abuzurile au atins cote neegalate decat in perioada de inceput a socialismului.

    Mai incolo, la sfarsitul domniei Dej si in epoca Ceausescu justitia isi facea treaba, evident in anumite limite trasate de Partidul Comunist. Este adevarat ca un membru de partid nu putea fi judecat decat cu acceptul partidului. Iar partidul, daca il socotea vinovat, il excludea, mai intai, din randurile sale. A existat si atunci coruptie si hotii insa acestea, in comparatie cu nivelul celor de astazi, erau simple gainarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.