Che Gargara și echipa ne prezintă marea corupție ca pe un gest de mare patriotism

Propaganda puterii a ajuns deja la fel de mincinoasă ca cea pe care o practica Ceauşescu. Victor Ponta şi echipa sa se străduiesc în fiecare zi să ne prezinte negrul ca fiind alb, ziua ca fiind noapte şi corupţia ca un mare gest patriotic. Adrian Năstase este un deţinut politic, Nicuşor Constantinescu, baronul de Constanţa, un mare patriot votat de oameni şi implicit mai presus de lege, ca să nu mai spun de Voiculescu un adevărat Mesia trimis în misiune apostolică pe teritoriul României. Ce noroc pe noi să fim contemporani cu Felix!

În acest timp DNA, Curtea Supremă, în general Justiţia este instituţia pusă în slujba forţelor străine, ostile poporului român, care vor să distrugă liniştea şi suveranitatea României.

Cam asta reiese din discuţiile purtate zi de zi pe la toate televiziunile de reprezentanţii puterii și de către goarnele lor de presă. Ce o fi înţelegând partenerii noştri occidentali din toate astea nu este greu să ne dăm seama.

Recent Comisia Europeană a propus Parlamentului European să voteze o directivă conform căreia o ţară care nu respectă valorile democratice şi principiile separaţiei puterilor în stat să nu mai aibă acces la fonduri europene. Oare de frica cui s-a luat acestă măsură tocmai acum, când în România puterea atacă violent tocmai aceste valori democratice? Sigur că nu Olanda sau Germania sunt problema!

La Bucureşti lucrurile se văd însă altfel. Ponta şi miniştrii săi susţin cu tărie că nu problemele create de ei au determinat Comisia Europeană să ceară sancţiuni atât de dure faţă de astfel de derapaje. Culmea este că sunt oameni care îi şi cred! Europa şi SUA reacţionează însă dur şi prompt la încercările disperate ale puterii politice din România de a pune mâna pe justiţie. Cele două ţări sunt principalii parteneri economici ai României şi au tot interesul să-şi protejeze investiţiile făcute aici. Asistăm în acest context la un război extrem de dur între clasa politică „mioritică”, cea care a devalizat România timp de 24 de ani, şi partenerii noştri occidentali care, prin diverse pârghii, încearcă să ne apere instituţiile care pot să ţină în frâu fenomenul marii corupţii.

Degeaba se bazează baronii USL pe prostirea electoratului şi se legitimează cu voturile obţinute de la morţii din Teleorman sau de la asistaţii social bucuroşi că primesc o sticlă de ulei sau una de alcool. Să nu uităm că atunci când vine vorba despre interesele ţărilor puternice din Occident voinţa populară nu contează. Avem exemplul sârbilor care l-au susţinut pe Slobodan Miloşevici şi au fost sancţionaţi cu un embargou dur, ba chiar şi cu câteva bombe „peste cap”, ca să înveţe să voteze aşa cum trebuie. Sper că România nu va ajunge în această situaţie, dar blocarea fondurilor europene şi a investiţiilor pe care SUA le are în România ar reprezenta o catastrofă pentru dezvoltarea economică şi a infrastructurii, cu directe consecinţe asupra nivelului de trai.

Ia zi, măi, animalule, cum ai fost tu tratat ca un animal de către procurorii DNA! Să te pupe Gâdea să-ți treacă.

Ia zi, măi, animalule, cum ai fost tu tratat ca un animal de către procurorii DNA! Să te pupe Gâdea să-ți treacă.

Doar aşa se vor trezi poate asistații mintal rămași şi vor învăţa că un sistem de justiţie funcţional şi corect înseamnă pe termen lung mai mult decât o sticlă de vodcă şi un şlap de cauciuc.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.