Binomul Ponta-Geoană: râde hârb de oala spartă

Întâiul Mitoman al țării, Che Gargara, a dat un interviu la foaia Florianei Jucan (încălzitoarea de pat a ex-ambasadorului Elvețian în România – Vettovaglia). Trec peste multe dintre alegațiile ”michimausului” gonflat de interesele fomiste ale celor din USL până la funcția de președinte de partdid și (din păcate) prim-ministru, pentru a poposi la secțiunea de întrebări cu privire la posibila sa candidatură la președinția României. Nu partea în care se trage literalmente pe dos pentru a nu da un răspuns concret dacă va candida sau nu personal, pe persoană fizică – nici nu cred că lasă el președinția partidului, mai ales acum când România este rodată în suspendări prezidențiale și aroganțe prim-ministeriale -, pentru a poposi la întrebarea (mai mult afirmație): ”un alt binom care se vehiculează ar fi Mircea Geoană – preşedinte, dumneavoastră – premier. Fezabil? Aţi putea face echipă cu cel cu care aţi concurat cândva pentru preşedinţia partidului?”

Că cum că nu! – zice Ponta:

 • ”Categoric, da! Aş putea face o echipă, cum fac, de altfel, echipă cu toţi foştii preşedinţi, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase, cum am o relaţie la fel de bună şi cu Mugur Isărescu, Călin Popescu Tăriceanu, oameni pe care îi respect, oameni care mi-au dat sfaturi foarte bune, oameni care au trăit, din propria lor experienţă, multe dintre situaţiile cu care eu mă confrunt. Nu se pune problema de a face binom sau tandem, dar cel mai important lucru este că aş vrea să învăţ cât mai mult de la toţi aceşti oameni despre care am vorbit, să încerc să fac lucrurile bune pe care ei le-au făcut şi, dacă pot, să evit greşelile lor.”

Mitomanie haine grele! Mai ales când uitarea face parte din gena de neam prost a votantului tradițional PSD.

După ce n-a apucat să țopăie decât în unica ”noapte minunată a democrației din România”, ”Mihaeladragosteamea” Geoană zicea despre Ponta (cu privire la episodul băiței de la SPA-ul din casa lui Sorin Ovidiu Vântu):

 • „Am aflat de apariția fotografiilor cu câteva minute înainte de a intra în platou. Victor Ponta, care era purtătorul de cuvânt al campaniei, mi-a spus: «Dacă vă întreabă dacă ați fost la Vântu, mințiți și spuneți că ați fost acasă la nevastă». Am preferat să spun adevărul.”

În leprică, Victor Ponta i-a răspuns pe Mediafax:

 • „Singura replică pe care o merită Geoană la ce a spus despre mine este o replică dintr-un film celebru. Îi promit lui Geoană că, dacă nu mai spune minciuni despre mine, nu mai spun adevărul despre el”.

Ca o dovadă în plus cu privire la caracterul lipsă al Plagiatorului Mitoman, „întrebat dacă Geoană mai are loc în PSD”, Victor Ponta a răspuns: „Nu, nu mai are loc în PSD”.

Aha!

Deci Che Gargara ”ar putea face o echipă” și ar avea ce învăța de la unul care ”nu mai are loc în PSD”, de la unul despre care scria pe blog:

 • „Chiar dacă mâine m-aș retrage din funcția de lider al PSD, aș pleca satisfăcut că am făcut un bine extraordinar partidului meu, scăpându-l de un personaj cu un asemenea caracter și un bagaj de înfrângeri, frustrări și ură absolut nocive”.

Ce personaj penibil în amoralitatea sa este acest Ponta! Nu c-ar fi Geoană mai breaz, sau mai moral.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Binomul Ponta-Geoană: râde hârb de oala spartă

 1. Blue Sorin zice:

  Asta cu „binomul” Geoană-Ponta parcă e din filmele cu proşti … :)))
  Ponta are o problemă … Nu prea are cu cine să facă „binom” sigur.
  La cum se comportă, faţă de PSD, Antonescu mă refer la aroganţa cu care îi tratează şi cum le trage câte una de le stă în gât, după nişte eventuale alegeri NIMENI nu îi poate garanta lui Ponta că un Antonescu preşedinte l-ar desemna ca premier.
  Spaima PSD ar fi că preţul ar fi uriaş … PSD, partidul monstru, s-ar vedea în situaţuaţia de a accepta PNL-ul, deşi infim faţă de el, ca lider al coaliţiei …

 2. theo zice:

  geoanä este acelas tampit, in care nu poate avea nimeni incredere, se dä prieten cu americanii si fuge noaptea cu avionul la moscova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.