Dedubla-m-aș dedubla, sunt gunoiul de Ponta

protest-fata-universitatii-din-bucurestiPe 16 ianuarie 2012 Victor Ponta scria pe facebook: “îi felicit pe românii care au ieșit în stradă”.

După un an, pe 10 ianuarie 2013, încrezător în veșnicia sa, gargaragiul mitoman celebra victoria “voinței poporului ieșit în stradă” (tot pe Facebook): „Astăzi marcăm un an de când românii au ieșit în stradă, în apărarea unui concetățean de-al lor: Raed Arafat. În urmă cu un an a început schimbarea reală din România, a fost startul unui lung șir de evenimente care ne-a dus pe noi toți, ca națiune, în punctul în care ne aflăm acum. (…) Vouă, tuturor celor care ați fost, fizic sau măcar sufletește, alături de primii români care au ieșit în stradă, vă datorez un profund respect. Fără curajul vostru, fără vocile voastre, nimic din ceea ce s-a întâmplat în 2012 nu ar fi fost posibil (…) Privesc în urmă la acele momente cu o foarte mare responsabilitate. Și spun foarte clar: noi, cei aflați acum în funcții de conducere, nu trebuie să fim ca ei. Și nu vom fi ca ei! Am demonstrat și vom continua să dovedim că suntem altfel, că nu promovăm aroganța ca politică de stat, că suntem transparenți, că știm să comunicăm cu românii, că vă respectăm pe fiecare în parte, și pe toți laolaltă. Vă vom spune adevărul, pentru că ați fost prea mult timp mințiți”.

Îhâ! Cum să nu?

Nici nu trecu bine anul și se evaporă respectul. Respectul se evaporă.

18 octombrie 2013: „Genul acesta de presiune în care o minoritate agresivă își impune punctul de vedere nu poate funcționa în nicio țară. (…) Nu lași o minoritate să-ți blocheze țara. Eu mâine pot să aduc 10.000 de oameni. Vorbesc în țară și aduc 10.000. Ne batem în câți oameni putem scoate în stradă?”, a comentat gargaragiul plagiator și mitoman la Antena 3.

Deci, când „minoritatea” bloca țara cu mucii-n piept în interesul grupului infracțional organizat care, la rândul lui, bloca țara, boicotând lucrările Parlamentului printr-o așa-zisă grevă, era demnă de respect, atât în parte cât și laolaltă?… Acum că grupul infracțional organizat s-a prăvălit peste țară și o mulge ca pe-o vacă (și-și simte interesele amenințate), protestele sunt de neacceptat.

Apoi: de unde aduce gargaragiul 10 mii de oameni? Că și ăia de dansau ca pinguinii pentru „cetățeanul Calafat” în ianuarie 2012 i-ar fractura și ei conducta pe care produce gaze naturale. Pe cât de mult habar nu aveau pentru ce au fost plătiți să protesteze atunci, pe atât nu au habar acum. Ce mi-e „cetățeanul Calafat”, ce mi-e gazul fracturat?

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Dedubla-m-aș dedubla, sunt gunoiul de Ponta

 1. GoutteDeReve zice:

  Trebuie să recunoaştem că nu minte… Nu sunt ca ei, asta e clar!

 2. FeliKs zice:

  ‘na seara !
  acest citat spune aproape tot:
  „nu promovăm aroganța ca politică de stat, că suntem transparenți”
  Mda, sunt transparenti de li se vede cuvantu’ lu’ VP prin dessouri

 3. FeliKs zice:

  PS: ma refeream la VP-ul de la est Mr. V. Putin

 4. acuvio zice:

  Una-i în opoziţie, eventual la şcoala TSD, alta-i la guvernare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.