File de istorie recentă: Aceștia sunt oamenii care ați vrut să vă conducă?

Chiar ei s-au definit a fi un grup infracțional organizat. Acum se numesc Guvern al României și majoritate parlamentară. Sunt cei care au speriat Vestul, lumea civilizată. Pe voi nu vă sperie?

Victor Viorel Ponta, prim-ministru al României este de fapt un plagiator dovedit. Dovezile de plagiat sunt clare, Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia. În plus, minte după cum respiră. Cel care l-a “educat” politic, fostul prim-ministru al PSD, Adrian Năstase, a fost condamnat pentru corupţie şi acum este eliberat condiționat. Victor Viorel Ponta nu s-a dezis și nici nu se va dezice de Adrian Năstase. Funcția acestuia în PSD rămâne neocupată.

Cel de al doilea om în stat, domnul Crin Antonescu, un cunoscut anti-european și dușman al celor care se “amestecă în treburili noastre interne”, este un repetent şi un chiulangiu. Fostul său colaborator, Andrei Chiliman a susținut public faptul că: Crin Antonescu este cel mai anti-european președinte de partid din România. PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental.

REFERINȚE:

Strungarul Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaților – al treilea om în stat care va să zică, este la rândul său un repetent. În plus, la fel ca și Gigi Becali la vremea lui, se crede coleg cu Mihai Viteazu.

REFERINȚE:

Vopsitorul de transformatoare vechi vândute de noi, Relu Fenechiu, al doilea om din Partidul Național Liberal și ministru al Transportului până în clipa în care a primit o condamnare cu executare, se judecă în apel pentru prejudicierea statului. A umblat cu transformatorul vopsit.

REFERINȚE:

Tătucul tutiror morților care votează în Teleorman, Liviu Dragnea, eminență cenușie a PSD și unul dintre vice prim-miniştri este trimis în judecată pentru falsificarea referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu din vara anului 2012. În plus este suspectat de o serie de alte ingerințe în procesuil electoral, plus aducerea în Parlamentul României a proprie secretare.

REFERINȚE:

Domnul privire tulbure Sorin Frunzăverde, trecut oportun dintr-o barcă-ntr-alta, a de venit mintea lucidă a USL, asta după ce a fost, conform publicațiilor care acum îl pupă în cur, șeful mafiilor PD-L.

REFERINȚE:

Ministrul de Interne, Radu Stroe este un prost cu idei năstrușnice: vrea sens unic pe cel mai circulat drum naţional şi și-ar fi dorit recensământ naţional făcut cu şefii de scară.

REFERINȚE:

Ministrul Marilor Proiecte (ce denumire demnă de Goebbles!), prostălăul cu acte în regule Dan Șova, este un negaţionist al Holocaustului şi cred că degeaba a fost trimis să mai studieze despre Holocaust în SUA, că nu cred că a priceput multe. Nu are cum.

REFERINȚE:

Toți aceștia mimează guvernarea României în interesul românilor, dar o fac în interes personal și de grup. Grup infracțional organizat. Pe dumneavoastră nu vă sperie?

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.