Ponta este porta-vocea grupului infracțional organizat care aproape a reușit o lovitură de stat în 2012

de Acidutzu

Prim-Plagiatorul Mitoman Victor Viorel Ponta a reacționat previzibil la anunțul trimiterii în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din vara anului 2012. Cu glumițe, prin invocarea celor “7,4 milioane de români”, i-a minimalizat munca procurorului care a instrumentat dosarul, asta după ce și-a permis anterior să-l acuze de “băsism”. Afirmația lui Ponta că în dosarul lui Liviu Dragnea este vorba “doar despre acuzaţiile unui procuror”, iar după ce judecătorii vor vedea despre ce este vorba “va rămâne doar încă un dosar politic, ca altele în ultimii o sută de ani”, poate fi asimilată abuzului în funcție, ingerinței brutale în bunul mers al justiției, ceea ce încalcă principiul separației puterilor în stat, favorizării infractorului, obstrucționării justiției și traficului de influiență. Căci este o indicație clară trasată de către șeful guvernului angajaților unui minister aflat în subordine. Aceasta nu este o declarație politică să se ascundă din nou premierul Victor Viorel Ponta după budigăii deputatului Victor Viorel Ponta! Deoarece ea vine să favorizeze un potențial infractor, pe inculpatul Liviu Dragnea și să obstrucționeze bunul mers al justiției. De altfel, Victor Viorel Ponta doar a repetat în public ce l-a învățat Dragnea să spună – de unde se vede și caracterul de grup organizat în vederea săvârșirii măcar a infracțiunii de obstrucționare a justiției. Imediat după Ponta, și Liviu Dragnea a declarat similar: “Nu iau în calcul să demisionez din Guvern, pentru că, dincolo de faptul că sunt nevinovat, în instanţă aştept ca procurorii să probeze aceste acuzaţii absurde”.

Premierul Victor Viorel Ponta și adjunctul său Liviu Dragnea încearcă să culpabilizeze celebra cifră de votanți, masa de manevră mânată de către activiștii PSD și PNL la vot în vara anului 2012, inclusiv pe morții, minorii, plecații în străinătate care chipurile și-au exercitat votul: “Ori suntem toţi vinovaţi care am votat la referendum, ori nu suntem nici unul. De ce l-am desemnat pe Dragnea, de ce nu l-am desemnat pe altul să plătească?”

Victor Viorel Ponta se comportă ca un purtător de cuvânt al posibilului grup infracţional organizat despre care făceau chiar ei vorbire anul trecut. Este momentul ca acest individ să dea dovadă de maturitate și să-și dea demisia. Destul rău a produs României!

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.