Senatorii se joacă de-a procurorii. Să vadă cum e să faci dosare politice

Nici nu s-a declarat Liviu Dragnea plictisit de vizitele zilnice la Direcția Națională Anticorupție, locul în care compară ceea ce știe el cu ceea ce știu procurorii că ar fi făcut la tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012, că gargaragiul șef al guvernului, primul garant al independenței instituțiilor democratice ale statului, s-a și pronunțat le tembelizor, cu privire la calitatea muncii depuse de către procurori: firește, este dosar politic.

 • „Eu cred că sub conducerea domnului Morar și a altor oameni, Parchetul a făcut dosare politice. În special, dosarul de la referendum. Un dosar pur politic care n-are legătură cu nicio faptă din Codul Penal sau din vreo lege specială. Un dosar politic împotriva celor care au fost adversari ai domnului Băsescu. Așa încât ideea de a avea o conducere legală, stabilă și imparțială care să nu facă dosare politice era extrem de importantă. Nu pot să dau asemenea note și nici n-ar fi cazul, dar sunt convins că sunt oameni crescuți de către Morar pentru a face dosare politice. Însă sper ca încet- încet lucrurile acestea să se elimine”.

Nu este deci de mirare faptul că, din plictiseala lui Dragnea și convingerile Plagiatorului Mitoman, s-a născut credința parlamentarilor că se pot substitui procurorilor și chiar și judecătorilor. Azi, de exemplu, s-au apucat să studieze Dosarul Guzganian. Comisia juridică a Senatului s-au întrunit, în şedinţă secretă, pentru a discuta solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind începerea urmăririi penale împotriva ministrului Varujan Vosganian.

 • „De luni au venit dosarele de la Parchet şi astăzi Comisia întrunită în plenul ei, toţi membrii ei fiind prezenţi, am început să studiem dosarul şi toate materialele probatorii care ne-au fost înaintate”, a declarat preşedintele acestei Comisii, Tudor Chiuariu (PNL). la finalul şedinţei.

Iar la 1 octombrie, însuși Guzganian se va prezenta în fața colegilor să-și susțină nevinovăția. Pe acest model, nu ar putea Comitetele de locatari/proprietari/părinți să preia rolul instanțelor și parchetelor din România? Am face și economie la bugetul statului și ne-am judeca pe bresle și staboruri. Că oricum legea este o noțiune facultativă în cadrul grupului infracțional organizat impropriu numit majoritate parlamentară și Guvern.

Nu știu de ce-l mai chinuim pe Guzganian, să-l târâm prin tot felul de comitete și comiții când el doar a acordat nițel “discount” unui amic politic? În fond știm cu toții că dosarul lui de subminare a economiei naționale este fără îndoială politic. La fel ca toate celelalte cazuri de urmărire penală în care apar cei mai cinstiți și nevinovați dintre politicienii români de după 1989: useliștii. Noi știm încă de când ni se spunea la tembeliziuni că singurii vonovați pentru devalizarea țării sunt pedeliștii și mai ales ,,matrozul” Băsescu care când pune bețe în roate Justitiei, când o controlează malefic și o obligă să producă dosare celor mai nevinovați, curați și prea-cinstiți oameni.

Cu siguranță, Fenechiu, Dragnea, Guzganian, Plagiatorul Mitoman, Năstase, Becali, Voicu, Vântu, FELIX Voiculescu, precum și oricare dintre cei 70% aflați acum neputincioși (adică fără putere) la cârma țării, dacă ar fi lăsați în pace, ar aduce poporului român multă speranță și propășirea Patriei pe noi și noi culmi de bunăstare și progres.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Senatorii se joacă de-a procurorii. Să vadă cum e să faci dosare politice

 1. observator 2 zice:

  Reabilitarea detinutilor politici prin munca utila boborului
  Din lipsa de personal competent si cinstit parlamentarii au solicitat ajutorul ANP
  Printre aceştia îi putem enumera pe Victor Babiuc, fost deputat şi ministru, Emil Cuteanu, fost secretar de stat şi Gigi Becali fost euro-deputat şi deputat.

  „Am fi dispuşi să facem o cerere către ANP (Administraţia Naţională a Penitenciarelor), căreia să îi cerem o situaţie cu deţinuţii care au studii superioare sau care au activat în Parlament, care au regim deschis sau semi-deschis. Vrem să angajăm la birourile noastre parlamentare, cu contract de prestări servicii, câte 4,5 deţinuţi, care să ne sprijine în muncă. Prin aceasta, oferim o şansă oamenilor care pot să contribuie nu numai la actul legislativ ci şi la îmbunătăţirea condiţiilor din Penitenciare, prin experienţa lor”, au declarat senatorii Constantin Popa şi Steliana Miron.

 2. observator 2 zice:

  41 de CRINI albi pentru cei 41 de ani ai TELE PREMIERULUI – Gest Machiavelic al Piratului
  Presedintele Traian Basescu nu s-a abtinut sa il intepe pe premier chiar de ziua sa de nastere. I-a trimis la biroul sau de la Palatul Victoria un cos cu 41 de crini cu mesajul de La Multi Ani!.
  Tot de un brat de crini se pregateste sa trimita si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

  Premierul Victor Ponta implineste azi varsta de 41 de ani.
  pe surse

 3. lawr01 zice:

  Si cazul Gabriel Bivolaru a fost tot politic …doar a fost toată conducerea psd-ului sa il conduca la DNA
  Parcă era și Năstase prin galeria de susținători

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.