Nimeni nu-l vede pe „Marian Munteanu” negociind cu „Virgil Măgureanu”?

Cred că politicienii noștri habar nu au ce li se întâmplă. Dar și de protestatari mi-e frică că habar nu au ce are să-i lovească.

Concluzia unui domn care s-a dus să-i vadă pe protestatarii care blochează ulițele Bucureșltilor este că a văzut „o mulțime de oameni săturată de politicienii și afaceriștii corupți ai capitalismului românesc sălbatic”. Sunt convins că au ieșit destui, chiar majoritari dintre acești oameni. Ceea ce nu a văzut (sau s-a prefăcut că nu vede) domnul respectiv sunt cei care se vor duce să „negocieze” cu Ponta – făcăturile de stânga Claudiu Crăciun, Vasilică Ernu, Remus Cernea (pe acesta cel puțin l-a și menționat dualul premier-deputat ca prtener de întrebări și răspunsuri). Ceea ce nu înțeleg oamenii sătui de politicieni și afaceriști corupți (echivalentul lui „mai bine mort, decât comunist” din iunie 1990), este că nu-l văd pe Marian Munteanu negociind pe ascuns cu Virgil Măgureanu și croindu-și, sie însuși, un viitor călduț și fără de întristare.

Așa zișii lideri, cei pentru care nu încasează ei, protestatarii, bastoane pe spinare deși încalcă profund legea, vor „negocia” în numele lor. Și vor dezamorsa situația. Nu degeaba s-a cerut papițoiul de stânga Claudiu Crăciun să fie așteptat de către protestatari, să nu se înceapă „revoluția” fără de el, „să nu se întineze nobilerle idealuri” ale acesteia, cum s-ar zice. Cred că înainte a sunat la USL să zică cine e și ce vrea.

Dezamăgirea va fi cruntă.

Cu atât mai cruntă cu cât opoziția nu-și vede ferestrele de oportunitate și nu vine cu proiecte proprii de pus în discuție pe piață.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Nimeni nu-l vede pe „Marian Munteanu” negociind cu „Virgil Măgureanu”?

 1. Sare'n Ochi zice:

  QED: Iulian Iancu, cel despre care s-au dat detalii Wikileacks ca este cumparat de Gazprom, va fi seful Comisiei parlamentare a lui Ponta privind Rosia Montana.In cat timp se va urla in strada și impotriva exploatarii gazelor de sist? Pardon, deja se urla! „Conform unor telegrame din 2008, Ambasada SUA la București își exprimă îngrijorarea produsă de anumite tendinţe de apropiere a unor lideri politici români de Moscova, fie că este vorba despre fostul ministru al Finanţelor Varujan Vosganian (actualmente ministru al Economiei), fostul candidat la Preşedinţie, Mircea Geoană, sau nominalizatul pe surse ca șef al unei comisii care să discute viitorul solului României. Principalul aspect prezentat în telegramele făcute publice de către site-ul Hotnews, este cel energetic, în condiţiile în care România s-a angajat să participe la proiectul european Nabucco, dar a fost curtată de Rusia pentru conducta South Stream. Oficialii americani subliniază apropierea unor demnitari români de gigantul rus Gazprom. Despre Iulian Iancu, deputat PSD, chiar colegul său de partid Georgian Pop spune că este controlat de către Gazprom.”

 2. Sare'n Ochi zice:

  Maria Krause (pe Facebook):
  „Azi m-am dus să salvez uniţi da’ au fost uniţii mai şmecheri şi au salvat iar moşia pontană. Iată cum: cu toate că a fost puhoi de lume (şi d-aia hotărâtă să facă treabă) au avut ei grijă să ne calmeze c-un marş de vreo 11 km (fără glumă) prin nişte mahalale pe unde în viaţa mea n-am fost şi nici azi nu văd de ce m-am dus, da’ cert e că am avut toţi maaaare grijă să nu care cumva să mergem în direcţia guvernului sau să le pomenească careva Doamne fereşte numele lui Ponta sau Şova. Ei, şi după marşul ăsta a fost lumea obosită şi s-a potolit; pentru ăia vreo 20 care tot nu se potoliseră s-a organizat ceva frumos, cu muzică şi horă, să nu zică ceva de politică să supere pe cineva. Dacă mă mai duc la protestul ăsta îmi fac o pancartă cu „NU JOS NIMENI” să fiu şi eu în pas cu vremurile.”
  QED!

 3. ad.rian zice:

  Da, m-am mirat si eu de traseul asta atipic, periferic, de anduranta, de baterea campului, cand sensul directiei era chiar sediul Guvernului. In fine, ca tot nu scapam de „reprezentanti” nici cand protestam, vom vedea cand ni se va spune sa protestam pe camp. Important e ca, in afara unor personaje pitoresti prin extremismul pavoazarii vestimentare si al unei isterii ciudate, imensa majoritate a facut parte din Romania pierduta, uitata, ignorata. De calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.