Românii au încredere în schizofrenici. Constituie bonus plagiatul, infantilismul și mitomania

Mirel Palada, aka Turanbar, făcea sondaje la CCSB pe banii Varanului. Care Varan creștea în sondaje funcție de cerința lui de client-patron. Mirel Palada a zis într-o zi că-i pare rău ce pită amară a mâncat și-a plecat de la Varan. Fiind unul dintre cei mai buni ruigbiști dintre sociologi și cel mai deontolog socilog dintre ruigbiști („monsieur scrim, monsieur citim”), Mirel Palada mânuiește cifre la un alt institut de sondare a opiniei publice numit Sociopol. Iar de lucrat lucrează ca și consilier de stat al lui Victor Ponta. Sociopol a sondat neamul românesc și a ieșit azi cu niște cifre pe piață. Ce aflăm noi din aceste cifre? Că dacă mâine, numai că este dumincă, ar avea loc niște alegeri, PSD ar lua 41% din voturile electoratului, PNL – 19%, PDL – 15%, PP-DD – 6%, UDMR – 6%, PRM – 4%, ADA (Alianța FC+PNȚCD) – 4%, Mișcarea Populară – 2%, Partidul Conservator – 2%, alții – 1%.
Se poate Mirele, tată, să muști mâna care te-a hrănit atâtea ori?
Dar, să nu avem dubii cu privire la cine-i dă o pită azi, din sondajul Sociopol aflăm că 51% dintre respondenți sunt mulțumiți de activitatea premierului Victor Ponta, 39% destul de nemulțumiți sau foarte nemulțumiți,iar 10% nu răspund sau zic că nu știu. Mirele, tată, că tot iei niște bani și de la mine ca și angajat al Che Gargaragiului, de ce n-ai sondat lumea să aflăm și cât de mulțumită e ea de activitatea deputatului Victor Ponta – că vezi că cei doi trăiesc în niște lumi paralele?
Rămas în logica tentativei de lovitură de stat de anul trecut, Turanbarul ne comunică cifre din care află bcă 80% dintre intervievați s-au declarat nemulțumiți de activitatea președintelui Traian Băsescu în al doilea mandat. Ceea ce pușcă extrem de bine cu procentul de 23% cu care este creditat președintele. Normal, în derutatul dedublat premier plagiator Victor Ponta au încredere 43% dintre repondenți. Restul până la 51% mulțumiți or fi fiind cei care au încredere în deputatul Victor Ponta.

Sondajul a fost realizat în perioada 9 – 12 septembrie, pe un eșantion de 1.017 persoane. Adică, în plină criză cu maidanezii care au mâncat de viu un copil în București capitală europeană și cu miile de protestatari în stradă ai proiectului minier Roșia Montană, noi trebuie să credem că mai există 51% asistați mintali reprezentativi în Romania care au încredere absolută, deplină și desăvârșită în activitatea unui infantil schizofrenic (când premier, când deputat), plagiator și mitoman!? Curat Sociopatpol!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Românii au încredere în schizofrenici. Constituie bonus plagiatul, infantilismul și mitomania

  1. Evanghelista zice:

    Având în vedere că în perioada imediat următoare nu vor avea loc niciun fel de alegeri, abundența sondajelor din ultimele săptămâni dă de gândit. Sociopol este un operator apărut peste noapte dar care face sondaje la greu. De pe pagina sa de internet – http://sociopol.ro/index.htm – nu rezultă nici măcar cu ce se ocupă exact acest operator iar pagina în sine este incompletă – nu date de contact, nume reprezentanți – nimic!
    Toate aceste sondaje vin pe sursa PSD, mai ales de când consilier de ”comunicare” al lui V.Ponta a fost numit Mirel Palada, director al operatorului de sondaje CCSB și expert, bineînțeles, în sondaje, nu în comunicare.
    Acest ultim sondaj este un mesaj de răspuns la izbucnirile de independență ale lui C.Antonescu din ultima vreme – PNL apare la jumătate din PSD iar Johannis este bine în fața lui Antonescu. Probabil că așa și este dar cui folosește să repete mereu aceste cifre? PSD!

  2. moshu49 zice:

    nu cred că cineva, cu sau fără bacalaureat, mai pune botu’ la zicerile turanbarului cu sau fără mască 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.