Pus-ați Claudiu Crăciun în proteste? Pus!

Mai țineți minte cum se agita cu disperare agitatul de profesie Claudiu Crăciun să nu se iasă la revoluțiune în piață pe temă de Roșia Montană, până nu ajunge și el? Că se-apucau oamenii aceia să manifesteze necontrolat și împotriva a ceea ce nu trebuie.

Sursa foto: http://cucui.kamikazeonline.ro/2013/08/alo-neo-anti-goldisti-stati-linistiti-la-locurile-voastre/ (să citiți, neaparat și articolul)

Sursa foto: cucui.kamikazeonline.ro (să citiți, neaparat și articolul)

Ei bine, Claudiu Crăciun a primit din mâinile unui ta-major zelos „Certificatul de Adevărat Lider Anti Orice va mai fi de Protestat”. A fost amendat. Parafrazând, iubesc amenda, dar nu și pe amendat. Dacă-i amendă, s-o știm și noi. Dar tare cred că amenda există, dar lipsește cu desăvârșire intenția punitivă, cât dorința de legitimare a maoistului Crăciun. Pe motiv că Țara are nevoie de repere, chiar dacă acestea-s deraiate.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pus-ați Claudiu Crăciun în proteste? Pus!

  1. Andre.Su zice:

    Iar daca ceea ce se intampla in protestele de Rosia Montana este orchestrat, poate ca acest domn cu aspect de rebel controlat, a la Sartorialist, asa cum spunea si Elena Constantin
    , poate ca el chiar nu realizeaza ca e manipulat. Crede ca este doar un mijloc sau, de ce nu, cel care aduce lumina decidentilor.

    http://www.obiectiv.info/claudiu-craciun-manipulat-din-toate-par-ile_21655.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.