Unde se duc ele, cianurile, atunci când se duc?

Eu credeam că cei care protestează în stradă s-au trezit și au realizat cum îi minte Ponta zi de zi, fără nici o rușine, și cum îi fură USL de viitor. Dacă este de protestat împotriva a ceva cu privire la Roșia Montană, ar fi împotriva hoției aplicate pe față, cu comision inclus, ca și în cazul Bechtel, Petrom, ICA șamd. Nu pentru hipsterismele de mediu și căcaturile de cianuri. Pentru cum nu poate Victor Ponta să distingă între șpaga luată ca și premier de la RMGC și cea luată ca și deputat de la Soros – altfel nu-mi pot explica cum de individul aprobă și votează o lege în calitatea sa de premier, dar o respinge categoric în calitatea sa de deputat.

Revenind la poveștile cu și despre cianuri, am și eu o întrebare legitimă: în minerit se folosește cam 22-25% din producția anuală mondiala de cianuri. Restul, până la 100%, se folosesc de la industria alimentară, farmaceutică șamd pâna la ginșii de pe fiecare hipster protestatar. De ce nu protestează ecologiștii aceștia și împotriva lu’ restul de 73-75% dintre cianurile pe care nici dracu nu știe unde se depoziteaza chiar dacă se folosesc an de an? Iazurile cu cianuri de la ginși sunt mai puțin dăunătoare naturii? Sau alea cu gust de algocalmin și viagra nu pot infiltra pânza freatică, iar dacă o infiltrează, in mod cert nu te doare capul, dar ți se scoală si nivelul ecologic…?

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.