Categoria „PeNaLi Înșine”: Ar trebui schimbată denumirea din Ministerul Transporturilor în cea de Ministerul Transformatoarelor

Propunerile PNL la Transporturi seamănă izbitor cu cele la săpunuri și detergenți 2 în 1. De propunerilea astea (Săpunaru și Mănescu) puteau să facă mai multe nominalizări, poate chiar una: direct pe Gruia de la GFR.

Oricum și a doua propunere a lui Ti-no-Ni-no Antonescu, madam Ramona Mănescu, are merite ce-o recomandă penal (pardon, plenar) să ocupe funcția de ministru USL. Are merite deosebite în tentativa de lovitură de stat din iunie-iulie-august-septembrie 2012:

 • “Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea dispunerii şi efectuării de verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei prin afirmaţiile publice de dată recentă ale europarlamentarului Ramona Mănescu și ale deputaţilor Varujan Vosganian şi Mihai Voicu, precum şi ale premierului Victor Ponta. Potrivit CSM, declarațiile acestora sunt legate de dosarul referendumului.”

Cum să nu fie de acord Ponta cu cineva pentru care aplicarea legii este facultativă?
Mai mult, ca o demnă apărătoare a drepturilor grupului infracțional organizat care se joacă de-a guvernarea României, Ramona Mănescu a cerut în plenul PE încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

 • “Acest mecanism a devenit un instrument de presiune care s-a îndepărtat de la obiectivul sau tehnic, fiind politic în proporție de 80% şi doar 20% tehnic. Permanent, el a fost extins atât cantitativ, prin adăugarea de noi condiționalităţi, cât şi calitativ prin ridicarea standardelor inițiale, fără un temei juridic în tratatele constitutive sau tratatul de aderare”, a susținut în februarie anul curent parlamentarul european

Ziceți că nu merită nominalizarea la Ministerul Transformatoarelor?

Doar este chipul și asemănarea peneleului aciuat pe lângă alde Căcărău. Doamna are și un merit de familie prin aventurile erotice ale domnului ei soț (doar aparține famigliei):

Eu am numai o întrebare: dacă madama trăiește numai de la remunerația de bugetară a UE (de vreo 7 până la 12 mii de EURO pe lună), de ce se sancționează salarial și se declară satisfăcută de viitorul salariu de ministru la Ministerul Transformatoarelor? (poate chestia cu satisfacția diminuării îi vine și de la satisfacția căutată de soț la curve?)

Suntem pe cale de-a ne procopsi la ministerul Transformatorului (ex-Transporturilor) cu încă o hahaleră pe care n-o recomandă decât guduratul pe lângă soția și pe lângă canapeaua-tron a șefului suprem Crizel Antenescu:

Madam nici măcar nu știe că autostrăzile sunt la alt minister decât cel care i s-a propus – la cel cu mari proiecte. Mă rog, atâta știe: suficiență și impertinență, atât aplică.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Categoria „PeNaLi Înșine”: Ar trebui schimbată denumirea din Ministerul Transporturilor în cea de Ministerul Transformatoarelor

 1. Uniunea Stalinist Leninsta zice:

  Sa avansezi ca propunere un ministru care a avut atacuri imunde la adresa DNA, a Curtii Constiutionale si a Comisiei Europene…. e cam mult. De exemplu, un atac la Viviane Reding, 25 octombrie 2012: “In calitatea dvs. de Vice-presedinte al Comisiei Europene si comisar european responsabil pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: Cum explicati faptul ca in niciuna din iesirile dvs. publice si cu atat mai putin in rapoartele de monitorizare si verificare ale Romaniei nu s-au facut referiri la sistemul corupt generat si sustinut de politicieni de rang inalt ai PDL-ului, desi documentele aparute in presa demonstreaza foarte clar faptul ca, atat dvs. cat si Presedintele Jose Manuel Barroso, ati fost la curent cu aceasta situatie care dateaza de multi ani si creeaza enorm de multe probleme Romaniei si cetatenilor ei, in calitate de cetateni europeni. Va multumesc anticipat pentru raspuns si va asigur, doamna Comisar, de intreaga mea consideratie”.
  Gretos!

 2. doru cu motoru` zice:

  „Antonescu: Nu-mi lansez candidatura la prezidentiale, dar voi expune un proiect de candidat” 😀 😀 ….sa inteleg ca ar fi vorba de ceva ce se vrea Caiet de sarcini ?? Sau ce .
  Pana la urma incep sa cred ca omul acesta chiar nu are tiglele pe casa;nu pe toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.