Aducerea lui Hayssam în țară pe mulți are să popească

Marele „jurist” Ponta ne ie pe toți de proști – crede că suntem ca și asistații mintal care îl votează. Mai întâi declară bășcălios – senin (deh, infantilismul!) că nu avem tratat de extrădare cu Siria, apoi recunoaște că avem. Dar, să ne arate cât este de varză este în ceea ce chipurile știe (câtă expertiză are ca „fost procuror” cu doctoratul plagiat), zice că tratatul a fost aprobat pe data de 8 mai 2012. Vorba amicului său Sebastian Ghiță: „o … pe mă-ta” de prim plagiator mitoman! Tratatul a fost aprobat pe data de 13 iunie 2012, loază habarnistă! (de fapt, mâncătorii cu polonicul de la PSD au făcut tot posibilul să obstrucționeze acest tratat)

 • LEGE nr. 79 din 13 iunie 2012 pentru ratificarea Tratatului privind extrădarea dintre România şi Republica Arabă Siriană, semnat la Bucureşti la 10 noiembrie 2010
  EMITENT: PARLAMENTUL
  PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 414 din 21 iunie 2012
  Parlamentul României adoptă prezenta lege.
  ARTICOL UNIC
  Se ratifică Tratatul privind extrădarea dintre România şi Republica Arabă Siriană, semnat la Bucureşti la 10 noiembrie 2010.
  Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.
  PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
  ROBERTA ALMA ANASTASE
  PREŞEDINTELE SENATULUI
  VASILE BLAGA
  Bucureşti, 13 iunie 2012.
  Nr. 79.

Legea 79 din 13 iunie 2012 a fost promulgata cu decretul 416 din 12 iunie 2012, în Monitorul Oficial nr. 414 din 21 iunie 2012.

Se vede clar că grupul infracțional organizat care se joacă de-a guvernarea a primit un pumn în plex și sunt cu toții năuciți de aducerea în țară a lui Haissam. Aștept să-l văd pe adevăratul „domnu’ Profesor”, implicat în fuga lui Hayssam cum înfundă temnița. Cin’ să fie, cin’ să fie? Latrinele Varanului lătrau pe atunci că „domnu’ Profesor” este Traian Băsescu, acum tac năucite. Că avem de ales între FELIX, profesorul lui pește, făcut pe puncte cu acte cumpărate de pe net – dar căruia tare îi mai place să i se zică așa -, și semi-împușcatul în cât deținutul eliberat condiționat Adrian Năstase, aflat la odihnă în Spania.

Hmmm, au voie eliberații condiționat să părăsească teritoriul României?propuneri de ministri in guvernul Ponta

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Aducerea lui Hayssam în țară pe mulți are să popească

 1. valabill zice:

  Amuzant e faptul ca si in campania electorala de la referendum,unde Basescu era „wanted” pe toate afisele au incercat sa i-l puna in carca pe acest derbedeu. Acum ma uimeste stinghereala care i-a cuprins pe toti. Cum, cand au ocazia sa-l dea in vileag pe Basescu, acest presedinte jucator pe piata comertului cu arme se fastacesc subit? Pai bine „professore”, se poate?

 2. acuvio zice:

  Din nou o pâine bună pentru media, e vară, vacanţă parlamentară, vor toca subiectul, trecut prezent şi viitor. Interesant, a fost subliniat faptul că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice, se adaugă şi acest dosar celor secretizate pentru 50 ani.
  Chiar speraţi să aflaţi cine este “Profesorul”? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.