Cei din regimul borfașilor și al securiștilor, victimele regimului Băsescu

Nu există nimic mai relevant ca o incursiune în universul paralel al votantului Uniunii Sărăcie Lucie. După câte un eveniment major care lovește cotidianul românesc, o descindere printre postacii grupului infracțional organizat care guvernează România ne poate da dimensiunea abisului cognitiv în care se zbat aceștia.

În acest univers total paralelcu realitatea (cu bunul simț, cu morala șamd), recenta condamnare a vânzătorului de fier vechi reșapat în transformator nou, Relu Fenechiu, ne relevă faptul că Băsescu își trimite la pușcărie adversarii și își lasă aliații în libertate. Numai așa nevinovații Vântu, Năstase, Becali, Voicu, Diaconescu, Voiculescu cu “fetița” șantajistă, Dragnea, Fenechiu șamd, s-au procopsit care cu anișori de pârnaie, care cu dosare de pe urma cărora s-ar putea să beneficieze de niște nemeritați (zic ei – și-i susțin postacii) ani de pârnaie. Nu s-au îmbogățit peste noapte în afaceri dubioase și devalizări ale averii statului cât nu au reușit alții în câteva generații prin țări cu capitalism avansat, n-au furat, nici contul nu le pute. Nu. Au fost cei mai curați și cei mai cinstiți dintre români. Iar, în ceea ce-l privește, măcar Gigi Becali a dat la toată lumea câte ceva. Ca și cum ar fi dat de la el, nu din ce fura statului.

Postacii sunt niște anonimi, niște neica nimeni care-și fac publice frustrările sau ce le scrie în fișa postului. N-aș zice că sunt chiar așa de nocivi în comparație cu asistații mintal care sunt persoane publice și care-și transferă în spațiul public obsesiile, dorințele personale și tarele educaționale.

Cum mă așteptam, Crizel Antenescu a descoperit și el vinovatul în cazul Fenechiu, același ca și în cazurile înșirate mai sus. Nu ospătarul parașutat în politică este vinovat pentru că a furat și a înșelat statul cu fier vechi vopsit pe post de transformatoare noi, ci Traian Băsescu. El „și acoliții lui din presă” care „au făcut presiuni pentru o sentință împotriva lui Fenechiu”. Ce justiție mârșavă!

Din cauza ei Adrian Năstase este deținut politic. Nu pentru că a devalizat România înstrăinând solul și subsolul acesteia pentru a-i împlini visul soțioarei de a deține, idiferent de mijloace și procedee, un miliard de euro în cont. Și asta numai într-un mandat de patru ani ca prim sinistru.

Vântu este victimă că s-a ridicat împotriva lui Băsescu când procurorii au început să-l caute pe la racheții îngropați prin dealurile Moldovei. Tot victimă este (sau, mă rog, va fi când va fi condamnat, până atunci este ministru în al doilea cel mai cinstit și curat guvern al României) și Liviu Dragnea. N-a numărat, n-a împărțit și nici n-a pus de-a votat nici măcar un teleormănean în plus la referendumul de astă vară. Doar cei care erau trecuți în agenda sa de telefon (mă rog, de call center). Și pentru asta îl judecă – că au votat unii, ca niște copii, de mai multe ori, că le-a plăcut? Eu zic că pe Dragnea l-au chemat la DNA doar ca să se oftice cei din Uniunea Stalinist Leninstă.

Despre Varanul FELIX Voiculescu ce aș mai putea zice? El este cea mai mare victimă posibilă și plătește numai pentru faptul că și-a pus fragilele conturi subtilizate de la Ceaușescu stavilă în fața iureșului Băsescian. Degeaba s-a luptat el s-o ia în custodie pe Coana Justiția, fetița aceea oarbă ce nu știe pe ce lume este. În final, cruntul dictator Băsescu, singur, fără nici o tembeliziune de partea lui, doar cu cohortele de procurori se pare că îl va îngenunchea.

Toate aceste victime ale regimului Băsescu există, sunt palpabile și își urlă nevinovăția. Asta în timp ce infractori ca Berceanu sau Videanu, aliați ai lui Băsescu – susțin asistații mintal, sunt în libertate și nu se deschide nici un dosar pe numele lor. Băi, loazelor, în 2010, Victor Viorel Ponta, actualmente prim plagiator mitoman al României, individul care dă indicații despre anchete penale în direct și la ore de vârf, declara: „eu, ca procuror, mă voi ocupa de Videanu și Berceanu”. Ar fi normal ca lui – și numai lui, căci însuși el conduce guvernul pe care el îl conduce, să i se ceară detalii cu privire la lipsa acestor dosare. În aceeași declarație de infantil susținea că: „…de Traian Băsescu se va ocupa Adrian Năstase, iar de Funeriu doamna Andronescu”.

Singura promisiune îndeplinită a fost distrugerea Legii Educației Naționale. Să avem și în viitor asistați mintal după chipul și asemănarea sa.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Cei din regimul borfașilor și al securiștilor, victimele regimului Băsescu

 1. moshu49 zice:

  deci, Băsescu suspendat!, ca la jogodia asta frustrată: http://lilick-auftakt.blogspot.ro/2013/07/in-cazul-fenechiu-presedintele-incalcat.html 😦
  iar “Faptul că ministrul nu a scăpat de justiţie este încurajator”, cum a precizat ambasadorul Olandei, arată limpede temerile democraţilor europeni.
  sper ca la recurs să i se aplice regula de trei simplă: dacă de la 3 jude a primit 5 ani, 5 jude îi vor da 8,33 ani plus bonusuri. 😉

  ps: cred că ar trebui renovată Doftana, inclusiv toaca

 2. Reddog zice:

  Salut Victor.

  Condamnarea banditului Fenechiu m-a uns la suflet !
  Pe drept cuvant avem nu PNL ci PeNaL !

  Iar pe proasta aia frustrata lilick, nume real Lorena Topcsov, o nulitate patentata, racordata la banii PNL pe vremea lui Motocicleanu nu trebuie s-o bagati in seama.

  Individa il injura acum pe Cretin Antenescu, dupa ce in 2009-2012 l-a sustinut neconditionat pe Cacarau !.

 3. Reddog zice:

  Legat de Lilick, aka Lorena Topcsov

  iata niste linkuri utile

  http://www.acum.tv/articol/author/lorena-topcsov/
  „De ce-l votez pe Crin Antonescu” si altele. Misto, nu?

  Individa mai este si initiatoare a platformei Romania Liberala. Halal „leberala” cu toate rapandulele penale !

 4. Sare'n Ochi zice:

  Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a formulat un autodenunt penal la DNA in care face dezvaluiri despre implicarea lui Liviu Dragnea in fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui, organizat in 2012.
  http://www.ziare.com/liviu-dragnea/psd/cutremur-in-psd-un-senator-se-autodenunta-la-dna-dragnea-a-fraudat-referendumul-1245980
  EXCLUSIV Mircică-gură-spartă l-a dat în gât pe Dragnea-mână-lungă
  http://online.gazetadesatumare.ro/index.php/stiri/item/317-exclusiv-mircica-gura-sparta-l-a-dat-in-gat-pe-dragnea-mana-lunga
  „Am înteles că secretarul general Dragnea a mai avut în ziua respectivă astfel de întâlniri la Cluj-Napoca şi la Sibiu.
  Liberalii dublează potul
  În ziua următoare am aflat de la preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ştef Mihai Adrian, vicepreşedinte judeţean al PNL, că şi liderii judeţeni ai PNL din zonă au avut o întâlnire la Cluj-Napoca, la care a participat secretarul general al PNL, Stroe Radu, care le-a solicitat ca, pentu realizarea cvorumului de participare la referendum, să aranjeze cu presedinţii secţiilor de votare să raporteze o prezenţă cu 50 de alegători mai mare decât cea reală, la orele stabilite. Conştientizînd, pe de o parte, că dacă se urmează asemenea directive se intră sub incidenţa legii penale, iar pe de altă parte, că organizarea este haotică şi contradictorie, având în vedere cifrele diferite de raportare anunţate de PSD şi PNL, am decis să nu mă implic într-o astfel de operaţiune frauduloasă, consultîndu-mă în acest sens şi cu alţi reprezentanţi judeţeni ai PSD, care mi-au împărtăşit punctul de vedere.”

 5. Evanghelista zice:

  Elenina Nicuţ:
  fenechiu crede ca s-a intalnit hotul cu prostul:
  ” Dvs v-aţi prezentat o demisie telefonică, verbal v-aţi prezentat demisia, iar premierul v-a demis?
  Relu Fenechiu: Bineînţeles, m-a revocat, nu m-a demis.
  În lipsa hârtiei putea face altceva?
  Relu Fenechiu: Nu. E corect. Trebuie spus că mi-am prezentat demisia în faţa premierului, prin telefon, vineri.
  Iar premierul, neavând acel document, a trebuit să vă revoce?
  Relu Fenechiu: Şi dacă avea documentul tot trebuia să mă revoce. Nu există procedura de acceptare a demisiei în Constituţiei. Există procedura de revocare.
  Un premier nu poate face o remaniere atunci când doreşte?
  Relu Fenechiu: Da, da. Dar nu există procedura de acceptare a demisiei”
  ia sa vedem, fenechiule, ce scrie la carte:
  * Constitutie
  art. 85.2. În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.
  art. 106. Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege.
  * Legea 90/2001
  art. 5. Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului şi a demiterii în condiţiile prevăzute la art. 8 alin. (2).
  art. 6. Demisia din funcţia de membru al Guvernului se anunţă public, se prezintă în scris primului-ministru şi devine irevocabilă din momentul în care s-a lua act de depunerea ei, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii.
  art. 7. (1) Revocarea din funcţia de membru al Guvernului se face de Preşedintele României, prin decret, la propunerea primului-ministru.
  (2) Revocarea are loc în caz de remaniere guvernamentală.
  art. 8.1. În cazul în care încetarea calităţii de membru al Guvernului intervine ca urmare a demisiei, a pierderii drepturilor electorale, a incompatibilităţii, a decesului şi în alte situaţii prevăzute de lege, Preşedintele României, la propunerea primului-ministru, ia act de aceasta şi declară vacantă funcţia de membru al Guvernului.
  deci exista „procedura de acceptare a demisiei”, distincta de cea a revocarii din functie:
  * „acceptarea demisiei” = art. 5 + art. 8.1
  * revocare = art. 5 + art. 7
  decretul din 12.07.13 este unul de revocare, fiind intemeiat intre altele pe art. 5 si 7.
  in concluzie, fenechiule, nu doar ca esti hot, ci esti si prost.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.