PNL mai pierde un finanțator la pârnaie

După Gigi Becali, încasează niște ani de pârnaie și Ministrul Transformatorului Vopsit, liberalul penal Relu Fenechiu. Acesta (deși nu se aștepta să i se întristeze părinții chiar în halul acesta), a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată și 3 ani interzicerea unor drepturi. Fratele acestuia, Lucian Fenechiu, a fost condamnat și el la 5 ani de închisoare cu executare și 3 ani interzicerea unor drepturi. Sentința nu e definitivă, dar a fost luată în unanimitate. Judecătorii din completul Înaltei Curți care au dat sentința sunt Francesca Vasile, Iulian Dragomir și Mirela Sorina Popescu. Cinste lor!Fenechiu si trenul jutitiei

Reacțiile ulterioare ale pușcăriabilului erau de așteptat: ba a demisionat, ba nu a demisionat. Oricum, rămâne ca și în celelalte situații cu borfași politici condamnați de către Justiția română: este dosar politic. Așa urlă toți asistații mintal pe la tembeliziunile mogulilor șila comentariile din media on-line. Și Băsescu este vinovat că Fenechiu a fost condamnat, nu individul că a furat.

Până la urmă a fost numit Che Gargara interimar la Transporturi. La câte interimate a avut în cele mai cinstite și curate guverne din România post-decembristă, încă unul nu-i dăunează –deși aștept ziua interimatului propriei sale funcții. Dacă se poate tot după o condamnare cu executare. Fie pentru plagiatul propriului său doctorat de pe urma căruia și-a tras foloase necuvenite, fie pentru participare în grup infracțional organizat la tentativa de lovitură de stat din vara anului trecut. Fie pentru ingerințe multiple și la ore de maximă audiență în actul de justiție. Micul Kim JonjIl a declarat public, chiar în ziua pronunțării primei sentințe, că speră la achitarea lui Fenechiu. Noroc că judecătorii nu-s la fel de milițieni ca și procurorii din cazul cu mita de la “Bolintineanu” și l-au ignorant pe gargaragiu. Cum au ignorant și întregul alai de politicieni, în frunte cu Crizel Antenescu, care l-au susținut ostentativ pe vopsitorul liberal de transformatoare.

Este trist când un prim ministru (chiar infantil și mitoman ca al nostrum) apără un borfaș care a vândut de noi niște transformatoare ieșite din uz, în cârdășie cu țigănia mafiei fierului vechi. Mai trist este că mafia și țigănia au fost mutate în politică, în Parlament și la guvernare. Și mai trist este faptul că primul ministru (așa plagiator, infnatil și mitoman cum este) azi s-a apucat să “nu regrete” faptul că a numit un condamnat în Guvernul României. Aceasta este considerația pe care o arată românilor acest infantil mitoman.

Și trist este faptul că mai sunt votate partide care au susținut candidature unor șparlamentari care au plecat déjà spre pușcărie precum Cătălin Voicu (PSD) și Gigi Becali (PNL) și șparlamentari care vor lua același drum, sper, cât de curând.

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la PNL mai pierde un finanțator la pârnaie

 1. Dan Lungescu zice:

  un prim-ministru a fost deja, apoi vreo 5 portofolii, imediat avem un guvern întreg în pușcărie.

 2. Sare'n Ochi zice:

  Cum ma asteptam, Crizel Antenescu a descoperit vinovatul in cazul Fenechiu: nu ospatarul parasutat in politica pentru ca a furat si inselat satatul cu fier vechi vopsit, ci Traian Basescu.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-despre-condamnarea-lui-relu-fenechiu-pana-cand-procesul-se-incheie-sunt-1047284.html

 3. Evanghelista zice:

  Premierul Victor Ponta a declarat că speră ca Relu Fenechiu să fie achitat de către instanța supremă , spunând că va avea o discuție cu acesta.
  “O să vorbesc cu dânsul, sper să fie achitat”, a declarat premierul.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-sper-ca-relu-fenechiu-sa-fie-achitat-1047219.html#ixzz2Ypv6plGE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.