Spune-mi cu cine votezi, să-ți spun cine ești

Chiar ei s-au definit a fi un grup infracțional organizat. Acum se numesc Guvern al României și majoritate parlamentară. Sunt cei care au speriat Vestul, lumea civilizată. Pe voi nu vă sperie?

Victor Viorel Ponta, prim-ministru al României este, de fapt, un plagiator dovedit – să nu uitați acest lucru nici măcar o secundă: un hoț rămâne un hoț oricât de simpatic vă pare. În plus, minte după cum respiră. Che Gargara face invers decât Pristanda atunci când nu-i convine ceea ce contorizeză. Și, deocamdată, spre nenorocul României, contorizeză numai eșecuri.

Cel care l-a “educat” politic pe plagiatorul mitoman, fostul prim-ministru al PSD, Adrian Năstase, a fost condamnat pentru corupţie şi este la puşcărie. Loc din care Che Gargara a depus toate diligențele să îl scoată pentru a-l aduce în prim planul vieții publice și politice din România. A și declarat-o public: “PSD-ul nu se dezice de Adrian Năstase. Funcția sa rămâne neocupată”.

Cel de al doilea om în stat, Crin Antonescu, un cunoscut anti-european și dușman al celor care se “amestecă în treburili noastre interne”, este un repetent şi un chiulangiu. A transformat Partidul Național Liberal într-un partid mai anti-occidental decât a fost Partidul România Mare.

Alt specimen al grupului infracțional organizat: Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaților. Al treilea om în stat care va să zică, este la rândul său un repetent care-și permite să amenințe judecătorii de la Curtea Constituțională (meteahnă de Uniune Stalinist Leninistă!). În plus, la fel ca și Gigi Becali la vremea lui, crede “coleg” cu Mihai Viteazu.

Chelnerul reșapat Relu Fenechiu, al doilea om din Partidul Național Liberal și ministru al Transportului este trimis în judecată pentru prejudicierea statului. A umblat cu transformatorul vopsit.

Părintele tuturor celor care votează prin Teleorman chiar și cu certificatul de deces, Liviu Dragnea, eminență cenușie a PSD și unul dintre vice prim-miniştri este cercetat pentru falsificarea referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu de astă vară. În plus este suspectat de o serie de alte ingerințe în procesul electoral, plus aducerea în Parlamentul României a proprie secretare.

Bulbucatul domn Sorin Frunzăverde, trecut oportun dintr-o barcă-ntr-alta, s-a transformat în mintea lucidă a USL, asta după ce a fost șeful mafiilor PD-L. L-au spălat spălătorii de cadavre politice din mass media turnătorului Dan FELIX Voiculescu. Trădare să fie, dar s-o semnăm și noi – și vițăvercea: dacă-i anonimă, s-o știm și noi.

Ministrul de Interne, Radu Stroe are idei năstrușnice: vrea sens unic pe cel mai circulat drum naţional şi și-ar fi dorit recensământ naţional făcut cu şefii de scară. Dacă acest individ nu este dus cu capul, atunci întreagă Bălăceanca este un Minister de Interne.

Ministrul Marilor Proiecte (ce denumire demnă de Goebbles!), agitatul cu privirea tulbure Dan Șova este un negaţionist al Holocaustului şi cred că degeaba a fost trimis să mai studieze despre Holocaust în SUA, că nu cred că a priceput multe. Nu are cum. În plus negociază cu mămica vitregă pe banii României. Și tot pe noi ne ia de proști. Dacă vă mai amintiți, Dan Şova a reușit să-și convingă mama adoptivă s-o lase mai moale cu despăgubirile statului către Bechtel. Pentru autostrada pe care Adrian Năstase a pornit-o din mijlocul câmpului la Cluj, doar ca să-i dea o șansă lui Ioan Rus să se aleagă primar la Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc, statul român urmează să mai plătească companiei americane, numai să-și ia jucăriile și să ne lase în amarul nostru, încă 37,2 milioane de euro şi așa-zise datorii de 50 milioane de euro.Așa afaceri să tot faci! Care va fi prima de succes a doamnei Ana Diculescu Şova, avocatul constructorului american din înțelegerea cu fiul vitreg – astăzi mare ministru? Prim Plagiatorul României ne amenință că va face lumină în această țeapă de 1,4 miliarde de euro pe care i-a încasat compania Bechtel pentru Autostrada Transilvania. Vedeți să nu!

Și mai sunt – toți unul și unul, nici unu nu-i sărac și cinstit. De la alegerile din decembrie 2012, vreo doi sunt deja în pușcărie cu sentință executorie, alții sunt deja pe țeavă. Numai pușcăriași și pușcăriabili v-ați găsit să votați?

Toți aceștia de mai sus mimează guvernarea României în interesul românilor, dar o fac în interes personal și de grup. Grup infracțional organizat. Pe dumneavoastră nu vă sperie?

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Spune-mi cu cine votezi, să-ți spun cine ești

  1. Nu i-am votat, au fost alții. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.