Buldogul Panda și pechinezii săi

Aflat în vizită în China la invitația Partidului Comunist Chinez, în Vasile Blaga s-a trezit, chipurile, curtoazia față de marele popor prieten chinez. O fi fost după mai multe urări de “cambei”, nu știu, dar inepția i-a zburat de pe buze.

Vasile Blaga a descoperit că el și echipa sa împărtășesc aceleași valori cu comuniștii chinezi pe latura democrată sau pe cea liberală a partidului?

Vasile Blaga a descoperit că el și echipa sa împărtășesc aceleași valori cu comuniștii chinezi pe latura democrată sau pe cea liberală a partidului?

  • „Am dorit să împărtăşim din experienţa vastă a Partidului Comunist Chinez, care îmi dau seama că este într-o permanentă reconstrucţie. Incredibil, dar colegii noştri chinezi, practic, şi asta mă bucură, împărtăşesc aceleaşi valori cu noi în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii în partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizaţiilor, cât şi a modului în care te raportezi la cetăţean”, a afirmat Blaga.

Sper că afirmația cu privire la “împărtășirea acelorași valori în tot ceea ce înseamnă construcţia unui partid” nu a fost făcută în Piața Tien-an-Men, loc în care Partidul Comunist Chinez și-a împărtășit cu tancurile valorile cu privire la construcția unui partid.

Luat peste picior în țară, Buldogul Panda și-a găsit pechinezi să latre în locul său. Unul dintre cele mai stupide personaje rămase pe metereze în această construcție pe cale de prăbușire în inepție, Cezărică Preda de la Buzău – individ care a încasat toate bătăile politice posibile și imposibile în fieful său – s-a găsit să-i atenționeze pe “frustrații care au râs de Vasile Blaga” că “au insultat poporul chinez”.

Ce zar prost și Cezărică acesta – n-a înțeles nici el nimic din cei 23 de ani petrecuți în democrația originală din România. Nu zice nimeni să nu faci declarații de curtoazie, dar nu compari niciodată un partid unic mânjit de sânge cu un partid dintr-o țară democrată

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Buldogul Panda și pechinezii săi

  1. EuCuMine zice:

    Salut.

    Geniala poza! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.