Și Varanul scheaună, nu-i așa?

„România are nevoie de echilibru și obiectivitate. România are nevoie de un Consiliu Superior al Magistraturii plasat deasupra oricăror partizanate. România are nevoie de încredere în magistrați. După 8 ani de excese din toate părțile, din toate taberele, avem încă șansa să eliberăm instituțiile statului de ideologii, stereotipuri și subordonări oculte. Eșecul mandatelor prezidențiale ale domnului Traian Băsescu a demonstrat că modelul arbitrului jucător este nociv pentru România. Este nociv pentru democrație. Este nociv pentru încrederea românilor în instituțiile fundamentale ale statului”, schelălăie turnătorul propriei sale familii la Securitate FELIX, aka Dan Voiculescu într-o scrisoare deschisă trimisă CSM (instituție a statului roman) și Asociației Magistraților din România (care este o făcătură subordonată politic) în contextul deciziei CSM de a ancheta moderatori și invitați ai Antenei 3 pentru declarații publice. Care declarații au fost făcute exact cu scopul de a submina încrederea românilor în instituțiile fundamentale ale statului. Au fost făcute în interesul loviturii de stat inițiate astă vară exact de către Varan și subordonații săi politici și din mass media în scopul de a subordona Justiția intereselor personale de grup organizat infracțional. Sau s-a uitat declarația Varanului conformă căreia pușcăriabilii din Uniunea Stalinist Leninstă nu dețin cu adevărat puterea în România până când nu pun laba și pe Justiție?

Urma de maron din jurul buzițelor nu este de la cafeluța cu lapte de dimineață.

Urma de maron din jurul buzițelor nu este de la cafeluța cu lapte de dimineață.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Și Varanul scheaună, nu-i așa?

 1. carat zice:

  Varanul incearca iar sa manipuleze prostimea, prin prostime in mintea lui s-ar afla sii CSM ul. Este hotul care striga cel mai tare : *hotii !!!*. Sa vedem daca mai reuseste si de aceasta data. Daca da, nu mai avem prea multe alternative : sa stam cu capul plecat in ideea ca nu ne va fi taiat, sa plecam in lumea larga sau sa ne tragem un glonte in cap

 2. carat zice:

  corectez : cu speranta si nu *nu ideea* ca….

 3. carat zice:

  corectura la corectura : in ideea. Scuze pentru reveniri repetate, dar se mai intampla sa si gresim.

 4. Vasile - Soreşti zice:

  Dacă Voiculescu nu ar fi avut televiziunile A… , nimeni nu l-ar fi băgat în seamă , pentru că celelalte postur TV sunt parţial sau total de parte preşidenţiei . Dar a confunda referendul cu o lovitura de stat , asta e prea de tot ceea ce face să deduc că gândeşti pe principiul lui STALIN ,, cine nu-i cu noi trebuie dus la gunoi ´´. Chiar toţi care s-au prezentat la vot sunt nişte dobitoci ? . Chiar şi aşa voi bipezii cultivaţi nu v-aţi pus problema că sunt destul de mulţi .Cred că-mi bat capul degeaba că vă e greu să înţelegeţi. O să-l pierdeţi şi pe MAIDANEZUL de la COTROCENI şi atunci să vă vad .

  • Sare'n Ochi zice:

   Observ ca mama prostilor umbla mereu gravida! Macar incearca nitica gramatica, cand vrei sa-ti aperi securistul. A confunda o lovitura de stat cu un REFERENDUM (vezi ce usor se scrie, loaza?!) ma face sa deduc ca esti o simpla vita de povara. Sa rumegi bine, numai un Vasilica vorbeste despre Stalin in casa dictatorilor! Crezi ca daca zici primul despre Stalin, asta te face credibil si democrat, derapatule? Si da, exceptandu-i pe cei 900 de mii care au votat alaturi de Basescu si pe cei peste 1 milion si jumatate care au fost furturi grosolane (morti, inexistenti, voturi duble, voturi de puscariasi), ce ramane, sunt ingramaditii asistati mintal cu mana intinsa dupa pomana care au votat USLinoasa si in 12 decembrie 2012. Sper ca ti-a umplut USLinoasa frigiderul cu cacat expirat sa ai ce rumega in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.