Nu trimiteţi copiii la umplut cu sifoane

Până și viermii în cârligul undiței se zbat cu mai multă demnitate decât angajații Trustului Intact.

Până și viermii în cârligul undiței se zbat cu mai multă demnitate decât angajații Trustului Intact.

Cei de la Latrine sunt în sevraj rău de tot. Până și viermii în cârlig se zbat cu mai multă demnitate decât o fac ei. Acum au găsit motivația arestării “politice” a șantajistului Alexandrescu: Informația era colea-și în șanț, se duse Ciuvică să ne-o scoată de la canal să ne-o servească aburind pe gură “intacții” lui Voiculescu. Eduard Kovesi, fostul soţ al procurorului şef DNA, a fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS & RDS SA.

Da, da, o confirmă chiar compania șantajată: „În legătură cu subiectul „Eduard Kovesi, fost angajat al RCS & RDS”, RCS&RDS face următoarea precizare: Domnul Eduard Kovesi a fost angajat al RCS&RDS, la punctul de lucru din Sibiu al societăţii, din noiembrie 2004 până la data de 31 martie 2006. De la această dată nu au mai existat relaţii contractuale sau de altă natură între RCS&RDS şi domnul Kovesi. Biroul de Comunicare”.

Să înțeleg că madam Kovesi a făcut acest dosar doar să-i amintească ex-soțului că s-au cunoscut odată și nu s-au rupt lanțuri de iubire? Că este un strigăt de dragoste către ex-soț din partea Laurei – „Edy, hai acasă!”?

Cretini mai sunt ciuvicii care se declară Grup de Investigații Politice! De fapt, jegoși moral sunt toți angajații turnătorului fostei sale familii la Securitate, devalizatorul Dan FELIX Voiculescu.

BONUS: ÎNCĂ O DIAREE LOGICĂ PRIVIND PROBLEMA VENITĂ DINSPRE PARTEA UNUI ANGAJAT DE-AL TURNĂTORULUI-DEVALIZATOR VOICULESCU

Am câte ceva de zis asistaților mintali care vocalizează în apărarea șantajistului. Odată că, indiferent de cât de bandit este Mitică Dragomir (tocmai de aceea) ex-milițianul este “blindat” împotriva Latrinelor în contractul cu care acestea au încercat să-l șantajeze. În plus, l-a turnat pe Alexandrescu de l-a rupt. A doua, că Bendei, denunțătorul, a purtat asupra sa, în discuțiile cu șantajatorul, tehnică pentru înregistrare audio-video. Dacă există și filmări cu omul Varanului, acesta este mort – “pușcărie” scrie pe el.

Din procesul verbal de redare a înregistrării convorbirii telefonice din data de 13.05.2013, ora 17:37:28 dintre inculpat şi Voiculescu Dan reiese că este din nou abordată situaţia companiei RCS&RDS.

Ce se deduce (vorba lui @Cetatean):

  1. Că Voiculescu se interesa de șantaj. Nu doar că “era informat cu privire la mersul unei anchete jurnalistice” (sanchi), ci se interesa în mod activ. Prin urmare, este complice cu bună știință.
  2. Voiculescu dădea indicații “prețioase” cu privire la acțiunea de șantaj: “Da’ nu, cred că ar trebui în afară de pe post”. Prin urmare, poate fi încadrat mai mult decât complice, poate fi încadrat chiar la instigator/făptuitor (art. 27 CP: “Instigatorul şi complicele la o faptă prevăzută de legea penală săvârşită cu intenţie se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru autor. La stabilirea pedepsei se ţine seama de contribuţia fiecăruia la săvârşirea infracţiunii, precum şi de dispoziţiile art. 72.”).

În rest, jale mare și la Vocea Rusiei, nu numai la limbricii din ograda Trustului Intact:

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Nu trimiteţi copiii la umplut cu sifoane

 1. observator 2 zice:


  Luftaufnahmen vom Hochwasser in Passau und Umgebung – Montag, 3. Juni 2013 I PNP
  Cele mai mari inundatii din ultimii 500 de ani la Passau. Situatie catastrofala in Cehia.
  Austria si Ungaria au declarat situatie de urgenta. Noi ce masuri luam ,apelam la BOR

 2. eu nu mai sunt la curent cu evenimentele: s-a întors Voiculescu din străinătate, să poată fi arestat? 🙂

 3. Sare'n Ochi zice:

  Grupul Intact, patronat de Dan Voiculescu, unul din putinele trusturi media profitabile de pe piata romaneasca, ar putea fi doar un colos cu picioare de lut, cu mari datorii la banci, ipoteci si bunuri imobile gajate.
  Jurnalistul Catalin Prisacariu, de la revista „Kamikaze” si realizator la B1 TV, pune intr-o noua lumina scandalul de santaj care a explodat in Antene. Prisacariu publica in premiera pe blogul sau documente care atesta cateva dintre datoriile de milioane de euro pe care companiile media patronate de Dan Voiculescu le au la bancile din Romania si bunurile cu care s-a garantat.
  „De unde disperarea santajului voiculescian: Antena 3 si Antena Group au milioane de euro datorii la banci. În tupeul șantajist al lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, nu este doar aroganță, ci și disperare: Antenele lui Felix au mari probleme financiare. Pe care le-au acoperit cu credite la bănci, pentru care au ipotecat clădiri, au garantat cu contracte etc. Mai jos, găsiți numai o parte din creditele de milioane de euro pe care Antenele le au la bănci”, scrie Catalin Prisacariu.
  http://prisacariu.ro/2013/06/04/de-unde-disperarea-santajului-voiculescian-antena-3-si-antena-group-au-milioane-de-euro-datorii-la-banci/
  De unde are documentele? „Documentele sunt publice si pot fi accesate de oricine in arhiva electronica de garantii reale imobiliare”, spune Prisacariu pentru ReporterVirtual.ro.
  „E o problema cu aceste datorii si cu foarte multe bunuri ipotecate. Asta indica o problema de lichiditati. De altfel, surse de pe piata vorbesc despre aceasta problema de lichiditati – Voiculescu ar fi incercat sa mai faca niste credite pentru sustinerea activitatii si nu prea a mai reusit in ultima vreme… Asa ca ei chiar aveau nevoie de banii astia de la RCS, de cele 35 de milioane de euro”, afirma jurnalistul, care spune ca datoriile totale sunt de peste 10 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.