Dacă te iartă Ponta, și Justiția îți iartă păcatele

Fiind ea, Justiția, amică bună de-a lui Victor Ponta, premierul plagiator al României, relația dintre ei doi este una de coabitare constructivă se pare. Ponta se pronunță, cucoanele madamei oarbe se supun (orbește, firește).

Ce s-a gândit aseară Che Gargara, dacă tot s-a dus să-și facă teleguvernarea pe tembeliziuni? S-a gândit că el, în calitate de premier al guvernului pe care „el îl conduce”, ca șef al șefului Justiției ca să zic așa, poate să-i traseze acesteia indicații prețioase. Motiv pentru care și-a anunțat sprijinul public pentru fostul internațional Gică Popescu, chiar inainte ca madama oarbă să se pronunțe cu o sentință în „Dosarul Transferurilor”. Într-un interviu acordat pentru ProTV, Prim Plagiatorul Mitoman a declarat că își dorește ca Gică Popescu să nu fie umilit printr-o eventuală condamnare.

  • „Dacă au greșit, înțeleg că e vorba de evaziune fiscală, să plătească, dar un sportiv ca Gică Popescu nu merită umilit. N-aș fi fericit să-l văd la închisoare”.

Când Gică Popa s-a mânjit să fure, atunci nu s-a umilit? Ar fi multe de zis dar mă rezum să consemnez o altă intervenție de-a infantilului mitoman ce se joacă de-a guvernarea, făcută la începutul acestui an, tot înaintea unui măreț moment de așteptare a pronunțării unei sentințe de către madama oarbă ce cu respect o numim Justiție:

  • „Lui Gică Popescu i-aş ierta orice”

Zău, Ponto? Și dacă ar fura din poșetuța lui mumă-ta și-apoi ar lua-o pe dinainte și pe dinapoi, așa cum a făcut cu legile în dosarul în care își așteapta sentința?

Își aștepta… că acum mai are de așteptat mult și bine, poate până la o izbăvotoare prescriere – și el și restul de borfași din dosar. Căci nici nu nici n-a făcut plagiatorul mitoman bine presiune mediatică asupra judecătorilor că aceștia au pocnit scurt din călcâie: „să trăiți”!

Să trăiți mult și bine! Judecătoarele de la completul ÎCCJ au casat sentința în Dosarul transferurilor din fotbal și au trimis-o spre rejudecare. Dosarul a fost trimis spre rejudecare cu vot de doi la unu (opinia majoritară vine de la judecătoarele Corina Jijie și Lucia Rog, opinia separată de la judecătoarea Lavinia Lefterache).

Ponta, demisia! (o fut pe mă-ta, vorba bunului tău amic Sebastian Ghiță)

COMPLETARE – LEFTERACHE SLUGA SUPREMĂ: În opinia separată, judecătoarea Lavinia Lefterache voia scoaterea din proces și încetarea judecății în cazul lui Gică Popescu (dacă tot îi iartă Ponta orice!) și Jean Pădureanu pentru că și-au plătit integral prejudiciul. Totodată, ea a cerut ca dosarul (fără Gica Popescu și Jean Pădureanu) să fie rejudecat, însă la Înaltea Curte, nu la Curtea de Apel.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dacă te iartă Ponta, și Justiția îți iartă păcatele

  1. ad.rian zice:

    In Romania tembelizata, mai grav decat interventiile oculte – care se intampla in cam orice societate umana, chiar daca nu vrem sa credem asta – gasesc condamnabila caricatura grotesca a ceea ce a ajuns golita de sens „democratie” facuta in piata publica numita media, privind „justitia”, sora retardata, dar corupta, a acesteia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.