Ofertă de angajare tip Ponta: „Ești anchetat, te-am angajat”

Anne Jungănaru, are meritul de-a fi fost secretara europarlamentarului Adrian Severin în momentul în care niște odioși jurnaliști britanici au întins în cale mâinii acestuia o ofertă de mită contra favorizare de introducere de legi preferențiale în Parlamentul Europei. Iar mâna lipsită de creier a lui Adrian Severin s-a întins să pună botul (o mână fără creier, dar cu bot!) la respectiva mită. Ocazie cu care și secretara Jugănaru s-a ales de o urmărie penală din partea procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie. Suspiciunea de fraudare a bugetului Uniunii Europene constitue avantaj la angajare în grupul infracțional organizat care de un an se joacă de-a guvernarea României motiv pentru care Jugănaru a fost numită de premierul Victor Ponta secretar de stat în Ministerul Mediului. A fost și un fel de sâc-sâc din partea infantilului și mitomanului nostru prim-plagiator la adresa Comisiei Europeane care tocmai ce a cerut în mod expres ca România să elimine din Guvern politicienii cu probleme de corupţie.

Și atunci de ce să ne mai mirăm că Guvernul României a ratat de departe obiectivul aderării României la Spațiul Schengen? Pentru Guvernul USL sunt mai importanți tovarășii de hoție și bunăstarea acestora, decât bunăstarea românilor. În timp ce zeci de mii de români nu mai au ce pune pe masa copiilor, fiind amenințați cu disponibilizarea datorită proastei guvernări a Uniunii Stalinist Leniniste, Premierul Victor Ponta s-a gândit că nu ar fi rău să se îngrijească personal de bunăstarea unui membru al grupului infracțional organizat pe care-l păstorește.

Propun să nu ne mirăm că suntem săracii Europei, că suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană cu un salariu minim pe economie de 167 de euro, din moment de prim plagiatorul mitoman Victor Ponta se ocupă, de când a preluat puterea (de un an, să nu existe pardon!), să-i pună la loc călduț, pe banii noștri, pe toți cei care au probleme cu Justiția.

Anne Jungănaru a fost, în perioada 2005-2012, reprezentanta PSD în Consiliul de Administraţie al TVR. Chiar şi după ce conducerea Televiziunii Române s-a schimbat în urma venirii la putere a Uniunii Social Liberale, Anne Jugănaru a fost menţinută în funcţie până când noul Consiliu de Administraţie a fost invalidat de către Curtea Constituţională. Iar în scandalul „Mită contra amendamente” în care este cercetat şi euroșpăgarul Adrian Severin, cercetările arată că Anne Jugănaru, asistenta euroșpăgarului, şi soţul acesteia au fraudat bugetul UE prin înfiinţarea a şase firme. Societăţile comerciale au fost utilizate pentru a încheia zeci de contracte de consultanţă false cu cabinetul lui Adrian Severin. Prejudiciul se ridică la peste 400.000 de euro.

Câți dintre românii care muncesc onest o viață întreagă au șansa de a sifona 400 de mii de euro și apoi să fie numiți secretari de stat? În loc ca Victor Ponta, vremelnic premier al României să-și asume numirea pușcăriabililor în funcții publice prea generos plătite din banii noștri, mai bine și-ar asuma calea europeană a României, obiectivele europene ale țării noastre.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Ofertă de angajare tip Ponta: „Ești anchetat, te-am angajat”

  1. ad.rian zice:

    „Cati romani…”? Daca nu fac parte din famiglia, niciunul.

  2. Tocmai vorbeam cu o colegă , profesoară cu definitivatul luat și cu notă de titularizare peste nouă și care are elevi premianți la olimpiade, care plângea la propriu pentru faptul că în locul său fusese titularizată o alta net inferioară ei. Aceasta este România în care trăim!

  3. Pingback: Ofertă de angajare tip Ponta: “Ești anchetat, te-am angajat” | Sare'n … · Oferte Sarbatori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.