Ghinion 100%

Crezi c-o va? Se întâmpla în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din Cluj, în localitatea Sînicoară. „Crezi c-o va?”, se-ntrebă cel din dreapta. Curba fiind cam prea strânsă pentru o viteză aşa de mare, Dacia nu o va. În schimb a luat un copac. Despre şoferul maşinii, N.R. (37 de ani), numai de bine, Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, că bun om o mai fost. Despre bărbatul din dreapta, tot ce ştim este că, după ce a ieşit prin parbriz, l-a luat salvarea şi l-a dus la spital. Acuma, dacă e tot în spital sau în loc cu verdeaţă, iarăşi nu ştim. Cică la urcarea în salvare era în stare deosebit de gravă. Cu alte cuvinte, în stare de orice. Isteţi cum îi ştim, poliţiştii au dedus că cei doi au sfidat întreaga istorie a Codului Rutier, devreme ce nu purtau centurile de siguranţă şi, posibil, se aflau influenţaţi de alcool.

Unde dai şi cine crapă? Societatea P.P. din judeţul Alba, fabrică hârtie. Şi dacă fabrică hârtie, are, logic, maşini de fabricat hârtie. Joi, una dintre maşinile de fabricat hârtie a avut o tentativă nereuşită de omor. I s-a pus pata pe un biet muncitor, R. C. Criminala a stat la pândă şi, într-un moment de neatenţie, l-a surprins pe Radu, l-a înhăţat şi dă-i şi toacă. Martor la tentativa de crimă, maistrul A.F. (52 de ani), de oripilat ce-a fost, mai întâi i-a stat inima în loc, apoi a căzut jos, după care iute s-a înălţat la ceruri. De maşinărie atacatul a scăpat cu viaţă, dar şi de un picior, care i-a fost amputat. O comisie de anchetă, în frunte cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, s-a dus la locul faptei, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs aceasta. Problema cea mare a comisiei este că unicul martor cheie al tentativei de crimă, maistrul A.F. (52 de ani), de oripilat ce-a fost, i-a stat inima în loc, apoi a căzut jos, după care iute s-a înălţat la ceruri. (D.I.)

Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ghinion 100%

  1. Alma zice:

    Chestia nu are legatura cu ghinionul, ci cu altceva. Deja m-am obisnuit cu comentariile sau privirile ironic-mirate cand, imediat dupa urcarea in masina, imi pun centura de siguranta. Am ajuns chiar sa ma scuz cand sunt luata la intrebari, invocand motivul ca mi-a intrat in reflex lucrul acesta si ca in America esti amendat daca nu porti centura de siguranta. Poate ca n-ar fi rau sa se introduca amenda asta si in Romania. S-ar mai restrange un pic si „ghinionul”. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.