Fomista grevei foamei

Cristiana Anghel a făcut greva foamei pe drepturi de autor – cică să se dea 6% din PIB pentru Educație și Învățământ. Cererea era adresată odiosului Traian Băsescu care-l pusese pe celălalt odios, Emil Boc, să se țină strâns de băierele pungii statului și să-i țină pe profesori și învățători în foame cruntă, iar pe Cristiana Anghel în grevă profesionistă a foamei.cristiana_anghel

Dacă odiosul guvern „Jos Boc, Jos Băsescu” nu a deschis punga PIB-ului, și-a deschis portofelul turnătorul propriei sale familii la Securitate, Dan FELIX Voiculescu și a plătit-o pe doamna Ma’ Foame pe drepturi de autor să ne arate suferință în direct la Latrina 3. Apoi a cooptat-o în partidul său de buzunar și a făcut-o senator. Că nu numai Caligula trebuia să ducă animale în Senatul său!

PIB-ul nu și-a desfăcut băierile să reverse abundența celor 6% peste Educație și Învățământ nici în regimul de lapte și miere al Uniunii Social Liberale din care face parte și mult prea încercănata ființă. Cu toate acestea nu s-a mai auzit nici un suspin, nici un ghiorăit de mațe dinspre Madama Ma’ Foame – prin care să ne arate că protestează în continuare pentru binele comun al clasei profesionale din care face parte – pentru care, chipurile, s-a târât cu tot cu perfuzii în Parlamentul României.

În schimb auzim și citim că drepturile de autor ale fomistei s-au extins și asupra copilei sale care a fost angajată pe bani publici direct la Minister de către guvernul Prim Plagiatorului Mitoman. Același guvern care lasă în foame zeci de mii de familii de 11 luni de când se joacă de-a guvernarea. Și mai aflăm că senatoarea Cristiana Anghel, care primește bani pentru cazare de la Parlament, locuiește într-un cămin din Capitală al Ministerului Educaţiei, potrivit România TV care a realizat un material cu camera ascunsă. Este vorba de un cămin în care locuiesc elevi, dar şi angajaţi ai Ministerului Educaţiei, aceştia din urmă având câteva etaje rezervate.

Cum se numește fapta mult prea încercănatei făpturi? Mârlănie. Minciună. Prefăcătorie. Janghinoșenie. Și tot așa, am un DEX întreg la dispoziție să-ncerc să-i fac o perfuzie de bun simț mitocancei, poate devine om și i se face rușine. Deși sunt slabe speranțe de omenie, bun simț și alte celea în partidul unui turnător al propriei sale familii la Securitate.

Vomită, madam, ce-ai îngurgitat pe nedrept și cară-te acasă!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Fomista grevei foamei

 1. Valentin zice:

  Sare, pune un warning ceva, interzis celor sub 18 ani sau cu probleme de stomac.
  faptura asta e hidoasa. E chipul oficial al uslamismului.

 2. theo zice:

  ESCROACA ASTA; ESTE UN MONSTRU LA PROPIU SI LE FIGURAT:

  SOTZUL EI ESTE MILITAR; A MANIPULAT CU NEBUNII LUI DOGARU:

 3. Liana zice:

  Asta nu e tot. Cititi interviul ei din KAmikaze in care nu ar fi regretat daca ar fi primit si o masina de serviciu. Plus fatarnicia ei la adresa lui Sobaru.

 4. Gabi Dumitrescu zice:

  Nici o data nu am fost atat de revoltat si scarbit de un politician atat cat sunt de fomista grevei,este o jegoasa inputita fara scrupule (la puscarie;la puscarie…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.