Latrina cu nebuni

live from Antena3Ca și în anii ‘50, cultivarea urii a ajuns o meserie, o meserie prin care niște dezaxați își câștigă existența parazitând lipsa de simț moral a unora și otrăvind mințile celor lipsiți de perspective. Unii din motive obiective, dar cei mai mulți din motive de educație materialist-dialectică: “n-am, îmi trebuie, să mi se dea”.

Mircea Badea este un idiot care-și chinuie neuronul să facă șpagatul între cele două emisfere ale creieruțului (să se poată lăuda că le poate folosi pe amândouă). În fiecare seară, la Latrina 3, el instigă la ură și exterminare fizică, exact ca în anii 50, alături de ceilalți idioți ai Varanului (acum cu acte în regulă, publicate în Monitorul Oficial, de turnător al propriei sale familii la fosta Securitate). Asta sub monitorizarea blajină a Consiliului Național al Audiovizualului, al organelor abilitate ale statului și al psihiatrilor care nu se auto-sesizează să ridice și să bage la balamuc întreaga gașcă de debusolați.

Îmi cer scuze că trebuie să vă etalez o mostră de coprocultură din emisiunea (sic!) “Sinteza Zilei”, ediţia din seara zilei de 31 martie 2013, în care s-a discutat, evident, tot despre Traian Băsescu. De data aceasta în contextual posibilității ca Victor Ponta să o numească pe Codruţa Kovesi procuror-şef la DNA. La finalul emisiunii, Mihai Gâdea îl dezleagă din lanț pe Mircea Badea:

Mă rog, doar atâta am să comentez: ca să folosești cuvinte cu referire la om, trebuie să fii om, nu limbric, oxiur șamd, toată încrengătura de nevertebrate…

Și-atunci ce să te mai miri că indivizii spălați pe creier zilnic de către acești rahați în ventilator ai mass media din România ies în stradă cu un repertoriu demn de grădinița casei de nebuni. De cu de dimineață alde Căcărău și-a slobozit stegarii în fața Consiliului Superior al Magistraturii. Vreo 20 de asistați mintal (inclusiv veșnicul boschetar care-și agită profesionist steagul motiv pentru care a și fost premiat de către PNL – pentru vitejie civică, firește) au fost trimiși să protesteze în faţa CSM, înarmaţi (la propriu) cu pancarte infantile şi steaguri tricolore. După cum s-a văzut, au fost mințiți că la şedinţa la care a participat și prim plagiatorul mitoman al României Che Gargara urmează să se discute propunerile pentru funcţiile de procuror general şi procuror-şef al DNA, iar spaima lui Căcărău și ai lui, Laura Codruța Kovesi, ar urma să fie numită șef la DNA. Ca o paranteză, nu știu de unde atâta spaimă de Kovesi care, fie vorba între noi, este parte a sistemului. Taică-su a fost congsiliere al lui Papașa Ilici, pe vremea când Papașa era președinte – nu întâmplător nea Ilici nu a fost deranjat nici cu o floare sub Kovesi pentru crimele de după 22 decembrie 1989, inclusive cele de la mineriadele anilor 90.

Revenind, fiți atenți aici ce repertoriu au avut asistații mintali ai lui Căcărău și compania (care mâine, pe bani, vor fi asistații mintal ai lui Dottore Plagiatore): „Cine astăzi mai băseşte ori e prost, ori nu gândeşti!” He-he, Băsesc, deci exist! – numai la asta se rezumă discursul căcărăilor… Este chiar amuzant cum colecția aceea de babete și boșorogi (bășinoși prin natura vârstei) trimisă la înaintare în fața CSM face pomenire despre „băsisme” ca și conotație exploziv-auditivă… Sper că erau dotați cu pamperși la cât s-au strofocat, să nu-și fi revărsat mizeria cu stropi și-n dos.

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Latrina cu nebuni

  1. credeam că Badea e așa pentru că asta-i scrie în fișa postului, să fie dobitoc, însă acum mă întreb dacă nu cumva e bolnav mintal, la propriu.

  2. ad.rian zice:

    Ajungem sa ne batem pe intuneric in pivnita natiei. Bine am ajuns. Pe cand razboiul civil?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.