Dai în Marga, dai în Iliescu și-l mânii pe Ceaușescu: cei care manifestează împotriva kaghebistului culturii sunt huligani, bețivi și golani

LANSARE DE CARTE - SIBIUCum își mai dă pe față trecutul de turnător al fostei Securități și Andrei Marga, mult prea gonflatul intelectual al anilor 90!. După ce un grup de cetățeni români din diaspora au ales să protesteze față de varanizarea culturii scandând lozinci la Salonul de carte de la Paris la standul Romaniei și au purtat măști cu scriitorii care au refuzat participarea la Salon, precum Mircea Cărtărescu sau Andrei Pleșu, slujbașii Institutului Cultural Român ce-i mănâncă pita dinrect în palmă au remis un comunicat prin care afirmă că “persoanele” respective nu sunt altceva decât „un grup de cinci tineri, aflați sub influența alcoolului”, tineri care ar fi „cunoscuți pentru comportamentul lor scandalos în comunitatea românească” din capitala Franței.

Da, măi HORIA, sau cum originele mâne-ta ți-a mai dat Securitatea numele conspirativ pe când turnai din poziția de filosof de mâna a 16-a prin Germănica, nici Ceaușescu nu s-a sfiit în decembrie 1989 să-i „gratuleze” pe manifestanţii de la Timişoara altfel decât cu apelativul de „huligani”, La fel a fost și la Cluj-Napoca cu Călin Nemeș și Lucian Matiș, doi bețivi notorii, nu-i așa?! La fel, aliatul tău de Uniune, Ion Ilici Iliescu i-a gratulat pe cei care manifestau în Piața Universității cu apelativul de “golani”. Iar după ce i-a stâlcit în bătaie cu minerii, ne-a dat comunicate despre drogurile, armamentul și mașinile de bani pe care le-a găsit la fața locului.

Comunicatul lui Marga, scris de o zdreanță, îl depășește în gunoism până și pe cel al lui Ceaușescu privind „agenturili”. Iar înfierarea proletară la care s-a pretat PR-ul ICR îmi aduce aminte și de anii ’90, când elementele perturbatoare, golanii și huliganii, încercau să destabilizeze originala democrație românească, iar plantatorii de panseluțe au venit să-i convingă de greșelile metafizice pe care le făceau.

Acest articol a fost publicat în Un castravete, dom' Profesor și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Dai în Marga, dai în Iliescu și-l mânii pe Ceaușescu: cei care manifestează împotriva kaghebistului culturii sunt huligani, bețivi și golani

 1. Javre ordinare, mulţumim celor care i-au votat.

 2. Sare'n Ochi zice:

  Acestia sunt betivii gunoiului securist de Marga si a zdentei care-i scrie comunicatele:

 3. Liana zice:

  Daca pana si profesorul Manolescu a luat-o razna… ca sa mai spun? http://adevarul.ro/cultura/arte/nicolae-manolescu-despre-protestatarii-paris-a-fost-protest-fond-1_514c825700f5182b854040eb/index.html
  Felicitari ca au avut curajul sa isi exprime opiniile.

 4. brindusa zice:

  Sare te aproprii de o imagine a lunii decembrie 1989!

  „În zilele de 16 şi 17 decembrie, sub pretextul împiedicării aplicării unei sentinţe judecătoreşti legale, cîteva grupuri de elemente huliganice au organizat o serie de manifestări şi incidente, trecînd la atacarea unor instituţii de stat, distrugînd şi jefuind o serie de clădiri, de magazine, de clădiri publice, iar în ziua de 17 decembrie şi-au intensificat activitatea împotriva instituţiilor de stat şi de partid, inclusiv a unor unităţi militare.” Zise dikta!
  Meoda reloaded in comunicatul ICR !

  • Sare'n Ochi zice:

   exact. zvacnetul totalitarist al unui individ educat in totalitarism.

   • brindusa zice:

    Ei lasa, ca si noi am fost educati in totalitarism. Si nu ma raliez cu stilul Calorifer!

    Si in alta ordine de idei, sa stii ca cei care au refuzat sa participe au adus inca o bila neagra diplomatiei romane! Lipsa! 😛
    Puteau sa- l injure pe calorifer la Paris!
    „Eu sunt mai atent şi am mai mult respect pentru interesul general, pentru ca, printr-o luare de poziţie oarecare, să fac publicitate absenţilor. Prin definiţie, absenţii greşesc întotdeauna. Nu voi spune mai mult, eu unul mă bucur că marea majoritate a autorilor au acceptat. Reamintesc că invitaţia pentru aceşti autori a venit din partea Franţei. Deci cu atât mai rău pentru cei care au refuzat, iar eu nu vreau să le fac publicitate” (sursa :mediafax)

 5. brindusa zice:

  metoda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.