Aveți grijă să nu vă loviți! (de Justițe, firește, când se strică, se oprește)

În sfârșit s-a făcut strâmbătate (dreptate de stânga) și martirul regimului Băsescu, curatul ca lacrima Adrian Năstase, a fost eliberat din penitenciarul Jilava azi, în jurul oreșor 18:00 și ceva. Asta după ce Tribunalul București a respins recursul înaintat de către procurorii DNA la decizia de eliberare condiționată dată de către magistrații de la Judecatoria Sectorului 4. În sfârșit, mulți români au înțeles că trebuie să fure extrem de mult dacă vpr vrea să stea și ei numai 8 luni la racoare. Și da, să se apuce de scris cărți – ai carte, n-ai parte de pârnaie! Oricum, va fi o mare pierdere pentru internet! Liber fiind, Năsatase nu va mai avea timp de blog obligat fiind să-și facă drum cu coatele în colcăiala de la vârful USL.

Ce-ar fi dacă pentru rotunjimea evenimentelor, Năstase ar încerca să se sinucidă și la ieșirea din temniță? Ambulanța e acolo. Presa este acolo. Nu-l trimite nimeni și pe Ta' Majorul de serviciu? Unde ești Ioan Rus atunci când este nevoie de tine?

Ce-ar fi dacă pentru rotunjimea evenimentelor, Năstase ar încerca să se sinucidă și la ieșirea din temniță? Ambulanța e acolo. Presa este acolo. Nu-l trimite nimeni și pe Ta’ Majorul de serviciu? Unde ești Ioan Rus atunci când este nevoie de tine?

Primele cuvinte rostite de Adrian Năstase la ieșirea din țuhaus au fost adresate reporterilor care se înghesuiau cu microfoanele în jurul lui: „Aveți grijă, aveți grijă să nu vă loviți”. Să nu vă loviți de ouăle sale, copii și fete de la tembeliziuni, atunci când vreți să le țucați!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Aveți grijă să nu vă loviți! (de Justițe, firește, când se strică, se oprește)

  1. Eu l-aș întreba acu pe musiu Născase, de unde a scos cei 750.000 euro având în vedere că toată viața a frecat-o la bugetari!?

  2. brindusa zice:

    Mai, da’ draghe Dragnea tacu, da’ de ce tacu? Muica, de ce tacu?:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.