Pervers, scârbă mică, este modul în care grupul infracțional organizat impropriu numit Guvern și majoritate parlamentară fură România

seful guvernului USLNici n-a apucat să se răcească aburul aroganțelor Prim Plagiatorului Mitoman al României la adresa Justiției (lui Băsescu, firește) aruncate în ieslea bizonilor care se adapă de la iReatăți și Latrine TV:

că Secretarul de stat in ministerul Transporturilor Valentin Preda a fost ridicat din fața ministerului de către mult huliții procurori DNA, fiind suspectat de acte de corupție. Nu prea există informații oficiale de la DNA privind faptele care i se impută lui Preda, dar, cum lumea grupului infracțional organizat impropriu numit Guvern al României și majoritate parlamentară este destul de mică (numai lor li se pare mare), putem lesne să ne închipuim cam despre ce este vorba. De altfel, Valentin Preda a fost consilier al primarului PSD de Constanța, Radu Mazare, și a mai ocupat poziția de secretar de stat la Transporturi și în perioada când ministru a fost Ludovic SICĂ Orban (chitaristul degrabă călcător de minore pe trecerea de pietoni). Preda a primit postul de la Ministerul Transporturilor la presiunile păstăiosului Mazăre.

 • De numele lui Valentin Preda se leagă una dintre mizele mari ale tandemului din fruntea PSD Constanța, pesediștii Radu Mazăre și Nicușor (mort de beat în intersecție) Constantinescu: controlul Portului Constanta. Ziua de Constanța a publicat un material despre cum, sub coordonarea lui Valentin Preda, Ministerul Transporturilor a trimis în noiembrie 2012 o adresă prin care Consiliul Local Constanța este întrebat dacă nu cumva ar fi amabil să se împroprietărească moca (gratis, d-a-mboulea, de vor mușchii lui) cu 31% din acțiunile Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Consiliul Local majoritar USL a fost extreme de amabil să primească pleașca. Acțiune firească mai ales că în Parlavrament (ca un făcut!) există un proiect de lege privind preluarea unui pachet de 31% din acțiunile Portului, proiect inițiat de patru parlamentari (normal) constănțeni și pesediști: senatorii Alexandru Mazăre (fratele lui Radu Mazăre) și Nicolae Moga, precum și deputații Eduard Martin și Manuela Mitrea. (Citiți, urmând legătura, un articol despre uriașele mize ale preluării controlului asupra Portului Constanța de către Măzăriche și ai lui)

Declarațiile lui Che Gargara cu privire la Justiția care nu se comportă cum vor mușchii sponsorilor lui nu sunt o noutate. Și nici de mirare. Nici nu a fost investit bine în funcția de premier că Pontănacul infantil și-a început asaltul și presiunile la instituțiile statului.

Aceasta (“nu avem Puterea până nu avem Justiția”) era marota Prim Plagiatorului Mitoman al României și în decembrie anul trecut. Aceasta plus “doamnele” din CSM și “domnu’ Morar” (care ar putea să mai și stea pe-acasă).

 • „Cele două doamne care conduc CSM-ul nu trebuie să mai vină la televiziuni în campanie electorală şi să se bage în lupta partidelor. Domnul Morar nu trebuie să mai apară şi să zică – uite corupţii de la PSD. Ei trebuie să-şi facă datoria în mod obiectiv”.

De mirare este faptul că mai sunt magistrați care rezistă asaltului infernal al grupului infracțional organizat impropriu numit Guvern al României și majoritate parlamentară.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Pervers, scârbă mică, este modul în care grupul infracțional organizat impropriu numit Guvern și majoritate parlamentară fură România

 1. Sare'n Ochi zice:

  Toti prostii din tembeliziuni insista pe faptul ca Valentin Preda a fost demis urgent de catre Victor Ponta. Si cam uita sa redea increngatura de borfasi pe care-i servea acest „performant” (vorba lui Măzăriche) secretar de stat…

 2. El Greco zice:

  E prea fierbinte si prea aproape de Mazare ….. Poanta o da’n prosteala ca poate tine….

 3. Muona Pi zice:

  Pai sigur ca shafu’ ari dreptati ca am fost la shedintza di guvern sha shtiu: ANI, DeNeAu’ sha Parchietu’ Gieneral o golit di contzinut cuvinti ca cinsti, corectitudini sha onoari asociindu-li cu ciel di politician, ba mai mult, chiar sha cu ciel di parlamentar! Sa terminam odata cu aciesta vanatoari di vrajitoari sha aciesti institutzii sa sa ocupi cu marii coruptzi din tzara aiasta, cum ar fi clanu’ Fumatorilor cari vand tzigari-tzigari-tzigari fara timbru prin pietzi agasand consumatorii di legumi sha fructi, i vorba di asha-zisa grupari infractzionala mafiota „fratzii Brothers”, sa sa ocupi di clanul vanzatoarilor di placieri ushoari cari o sucit mintzili shoferilor di tir, asha-zisa grupari infraczionalo-mafiota „surorili Sisters”, ca sa nu zic di ciea mai mari grupari mafiota din Ieuropa, clanu’ Portofelu’ cari o devalizat mii di portofeli prin pietzi sha autobuzi, sau grupariea infractzionala Miloaga cari o adus atatiea prejudicii di imagini Romaniii in lumi.
  Nu sa sa ia di saracii parlamentari sha oamini puolitici cari numa’ iei shtiu cati sacrificii o facut pentru tzara prin parlament, guvern, monte-carlo, cot-dazur, can, antena trei sha pi undi i-o mai manat datoria sha dragostiea di tzara.
  Moarti dictatorului!
  Am zas!

 4. ceaikovski zice:

  Victor, fii atent! Astia ne pun pe toti care avem masini sa platim TIMBRUL DE MEDIU.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ziua-cea-mare-pentru-noua-taxa-auto-guvernul-vrea-sa-impace-si-capra-si-varza-1024477.html

  Care are masina si n-a platit taxa de prima inmatriculare, plateste acum timbrul de mediu. De ce n-a platit? Pt ca a cumparat o euro4, de aia n-a platit! Acum plateste toata lumea.

  Se incaseaza o data pe perioada de rulare a masinii, dar nu conteaza cand guvernul e in foame de bani pt pensii… ANUL ASTA conteaza!! ACUM ORI NICIODATA!!!

  Daca voi intelegeti altceva, sa ziceti. Da io asa cred, ca platim toti, absolut toti. In afara de microbuze, camioane, tiiruri, etc

 5. brindusa zice:

  LEGEA FONDULUI FUNCIAR

  Pămîntul e ca lumina: se distribuie, dar nu se împarte.

  LEGEA LEGILOR MULTE

  O reţea deasă de legi e pentru escroci ca plasa pentru acrobaţi.

  IPOTEZA FUNAR

  Maghiarul e un român stricat. Noi trebuie să-l reparăm..

  TEORIA DISTRIBUIRII SPAŢIULUI

  a) Este loc sub soare pentru toată lumea.
  b) Inutil, pentru că toată lumea vrea la umbră.

  LEGEA CIOCOIRII

  Un cap ridicat la putere devine pătrat.

  DILEMA TÖKES

  Îi dai ungurului dreptul, el vrea şi stîngul !

  AXIOMA LIBERALĂ

  Tot ce e de stat – stă.

  REGULAMENTUL ASTRONOMIC AL LUI ION DINCĂ TELEAGĂ

  Orice mişcare de revoluţie care nu ascultă de nişte legi trebuie băgată la zdup.

  CONSTANTA PRUTEANU

  Toată lumea a tras: armata – în unii, securitatea – în alţii, justiţia – de timp, nomenclatura – foloase, poporul – nădejde.

  TEOREMA NOSTALGICĂ

  O dreaptă nu poate să fie paralelă cu o stîngă.

  LEGEA PESIMISTĂ A TRANZIŢIEI

  Drumul spre Mai Bine trece prin Foarte Prost şi se înfundă acolo.

  LEGEA OPTIMISTĂ A TRANZIŢIEI

  Drumul spre Mai Bine trece prin noi. Rămîn cicatricile.

  LEGEA CEA MAI OPTIMISTĂ A TRANZIŢIEI (SOLUŢIA FINALĂ)

  Drumul spre Mai Bine trece prin noi. Rămîn ei.

  LEGEA SIMPLĂ A CASELOR NAŢIONALIZATE

  Cui are, nu i se va lua. Cui n-are, nu i se va da.

  LEGE ELECTORALĂ

  Urna scapă turma.

  STRAVECHEA REGULĂ A INFORMATORULUI

  Torna, torna, frate!

  LEGEA SUPRAPUNERII

  PE vremuri, voi. SUB vremuri, noi.

  VECHEA LEGE PARLAMENTAR-GUVERNAMENTALĂ A LICHIDELOR, FLUIDELOR, VÎSCOASELOR ŞI LIPICIOASELOR

  Dacă nu curge, pică. Cît curge, nu pică.

  VARIANTA FOLCLORICĂ (PARDON!)

  În legătură cu corupţia, multor factori de decizie li se corupe în 14.

  LEGEA CIRCULAŢIEI

  Drumul cel mai scurt între două gropi trece întotdeauna printr-o groapă.

  LEGEA DE BAZĂ A LUI MURPHY, CU APLICAŢIE LA 1989

  Orice începe bine, sfîrşeşte rău. Orice începe rău, sfîrşeşte şi mai rău.

  AMENDAMENTUL PRUTEANU LA ENUNŢUL ANTERIOR

  Nenorocirea e că pînă să ÎNCEAPĂ ceva, te ia naiba.

  CONSTANTA PUTERII sau PRINCIPIUL TITIREZULUI

  Ca să rămîi în picioare, trebuie să fii învîrtit.

  DECRETUL EMBLEMEI

  Emblema vremurilor noi este secera şi ciolanul.

  LEGEA LENEI UNIVERSALE

  Nimic nu merita să… (CĂSCAT)

  LEGEA PRIVATIZĂRII

  Dacă din ceva scoţi ceva, te poate prinde; mai bine iei cu totul.

  REGULA PARTIDELOR

  Unde nu e cap, sunt multe aripi.

  PROPORŢIONALITATEA NOSTALGICĂ

  Înainte era bine. Înapoi era şi mai bine.

  POSTULATUL OPORTUNISTULUI

  Izmenirea e indispensabilă.

  OBSERVAŢIA OPOZIŢIEI LA LEGEA GRAVITAŢIEI

  “Toate lucrurile cad în jos”, dar, din păcate, nu se precizează CAND.

  AXIOMA BEZNELOR

  Viteza întunericului este riguros egală cu cea a luminii, cînd nu e chiar mai mare.

  Acestea sunt noile legi ale lui Murphy.
  N-aveţi decît să nu le respectaţi. Puţin le pasă LOR.
  AVE!( George Pruteanu)

 6. observator zice:

  Cine nu e cu noi va fi indepartat blogu lui Dan Badea anihilat – Ciocu mic acum noi suntem la putere citat din clasici delicventi ai politicii
  Blog wurde entfernt.
  Leider wurde der Blog unter badeadan.blogspot.com entfernt. Diese Adresse ist für neue Blogs nicht verfügbar.
  Scuze LInux in Germana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.