S-a ridicat Blaga de-un cot, fug “băsiștii” cât mai pot

blaga si pontaVasile Blaga vrea să conducă Partidul Democrat Liberal. Perfect, e dreptul lui. Dar atunci să nu ne spună că acesta este partidul pentru care am votat cu speranța că este un partid de dreapta. Deocamdată stânga caviar este la putere din cauza dreptei balama pe care a creat-o împreună cu amicii săi traseiști (Petru Filip ot Oradea, trecut la PSD, Frunzăverde ot Caraș, trecut la PNL șamd – întreaga listă de semnatari ai Moțiunii Blaga din mai 2011). Vasile Blaga se ceartă cu Traian Băsescu și cu Emil Boc – te pomenești că s-au epuizat temele de dat în freză actualei Puteri: în țară este bine, curg laptele și mierea în valuri cât casa și s-au înmulțit găurelele de la covrigii pe care-i cară câinii în coadă. Nu-i nimic anormal în faptul că se luptă pentru a-și păstra fotoliul, numai că anii de activitate în sistemul ticăloșit (nu-i contorizez și pe cei petrecuți în slujba Mărețului Partid Comunist Român, strămoșul Frontului Salvării Naționale – la vremuri noi, tot noi!), se pare că l-au ticăloșit prin prea multă expunere la mediul toxic (prin contagiune). Și l-au învățat cu traiul în minciună. Ceea ce-i trist.

Vasile Blaga ne spune că Frunzăverde, semnatarul Moțiunii Blaga din 2011, a fost locotenentul lui Emil Boc

 • „Vreau să îi atrag atenția dlului președinte că, spre deosebire de mine care nu am acceptat nicio funcție în partid, convenția din mai 2011, probabil cu domnia sa, oricum cu dl Boc da, a negociat domnul Sorin Frunzăverde de a intra direct prim-vicepreședinte al dlului Boc în Biroul Permanent Național. Domnia sa a plecat din partid de pe funcția de prim-vicepreședinte, deci de locotenet al dlului Boc. Asta nu mă face pe mine să îl acuz pe dl Boc că a vrut să cadă Guvernul Ungureanu, nici pe departe, dar trebuie să punem lucrurile în ordinea firească”.

Care o fi fiind ordinea firească – minciuna? Se pare că aceasta este contagioasă, sau s-o fi strecurat Ponta printre fălcile buldogului și ne vorbește și de acolo? Ce zicea Burtăverde la data Moțiunii Blaga? Nu cumva că:

Este bine să faci opoziție la președinte – a învățat și Blaga ceva de la Ponta, Crin și Voiculescu (măcar pe ăștia nu i-am auzit niciodată criticându-l) -, s-o fi isprăvit opoziția în Parlavrament… Revin și spun: e un tzunami de lapte și miere pe străzile Patriei, guvernarea Prim Plagiatorului Mitoman face bine României. Cu jumătate de gură Blaga chiar ne indică dușmanul:

 • „Partidul acesta, cu conducerea aceasta, este cel care a a salvat democrația în vară și inclusiv pe domnia sa. Pentru că, domnia sa, fără niciun fel de a spune lucrurilor decât pe nume, atunci a fost de partea dreaptă a lucrurilor, apărând instituțiile statului, iar noi ne-am făcut datoria apărându-l pe domnia sa. Țin minte că la mitingurile respective nu urca pe scenă Elena Udrea, probabil că nici nu era în orașele respective unde erau mitinguri. Pe scena urcau, în ordine, Blaga – eu urcam primul și începeam primul discursurile -, după care dl Ungureanu, dl Neamțu, dl Papahagi și dl președinte încheia, sigur, dna Monica Macovei etc. (…) Nu știu, dintr-o dată văd că sunt foarte buni Ponta și Dragnea, asta am înțeles de la dl președinte. Pare-mi-se că astă vară erau dușmanii națiunii, pe bună dreptate, pentru că dânșii erau cei care conduceau ostilitățile împotriva dlului președinte și a statului de drept. Dl Dragnea chiar are probleme de atunci cu justiția, nu? Dl președinte i-a reevaluat din nou, la reevaluări se pricepe domnia sa foarte bine, motiv pentru care l-a reevaluat foarte bine și pe dl Oprea, până când a căzut Guvernul Ungureanu. Poate ne uitam mai atent cum a căzut Guvernul Ungureanu la momentul respectiv”

Noroc cu intervenția lui Traian Băsescu. Așa s-a trezit și buldogul Blaga. Altfel rămânea în continuare adormit pe preșul de la sediul USL.

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la S-a ridicat Blaga de-un cot, fug “băsiștii” cât mai pot

 1. Muona Pi zice:

  Atz uitat sa mentzionatz esentzialu’: ca dispri Elena Udrea shtiu totz cei 22 di milioani di romani a cui candidata esti. Pi mini nu m-o anuntzat nimini a cui candidata esti, finca ieram ocupata cu rieformariea justitziii, asha ca ash dori sa aflu cini o sustzini pi acieasta doamna cari sa spargi-n figuri prin parlament cu posheti di firma sha pantofi cu toc (tot di firma). Undi-s vremurili acielea di impliniri maretzi cand fimei di caractier conducieau destinili aciestei tzari? Undi-i savanta di renumi mondial, nevasta ieroului intri ieroii neamului? Undi-i Suzana Gadea cu sexapilu’ iei rapitor? Undi-s mamili ieroini din fatza strungului carusel di pi vremiea cand ieram cia mai tari tzara in curs di dezvoltari, sau din fatza rastelului cu armi di premilitara pentru aparariea cuceririlor poporului pi noi culmi di progries sha civilizatzii, sau din fatza cozilor la castravetz bulgareshti in otzet pana sa baga in alimetara sha adidash di firma? Elena Udriea sa-sh vada di cucoshu’ ei sha sa-l lasi in paci pi domnu’ Blaga sa ni faca opozitzii constructiva. Inca doi ca Blaga sha nu mai trebi sa-i chinuim pi oamini cu aliegeri din patru-n patru ani. Sau din cinshpi-n cinshpi ani, cum vriem sa facim noi legiea ielectorala, pentru ieconomii.

 2. brindusa zice:

  Care o fi fiind ordinea firească – minciuna?
  Folclorul vamal il cunoaste drept-“Mă numesc Vasile Blaga, dar numele meu adevărat e şpaga”
  http://whitepowerneo.wordpress.com/2010/09/26/biografia-si-afacerile-mafiotului-vasile-blaga/

 3. brindusa zice:

  Ar fi benefica o a treia motiune. Nu stiu de ce nu candideaza un membru PDL , care are in spate un brand al seriozitatii si profesionalismului, nu a intrat in mustaria de tip „ba pe-a ma-tii” .
  Anca Boagiu–aceasta doamna are in cv-ul sau tot ce se invoca astazi cu emfaza-unii membri PDL- cel al meritocratiei.

 4. observator 2 zice:

  Povestea Romanului care a schimbat legea in America !!!!!
  Finding A Family (2011 FULL MOVIE)
  Datorită experienţei lui Alex, legea Educaţiei a fost modificată de Senatul American pentru ca nici un student aflat în grija statului sau într- o familie adoptivă să nu mai aibă probleme la admiterea în universitate din pricina districtului sau a şcolii de unde vine.
  „Pe lumea asta se întâmplă atâtea lucruri triste, dar nouă ne revine responsabilitatea de a o face mai bună.” ALEX CHIVESCU, student
  „În căutarea unei familii”, filmul unei vieţi inspirata din intamplari reale sursa EVZ

 5. Ferește-mă Doamne de prieteni că de dușmani o fac singur !
  Nu mă șteptam la Radu F Alexandru să spună, la fel ca și Blaga de altfel, că Băsescu încalcă Constituția!

 6. Pingback: Domnule Vasile Blaga, « POLITICA între realitate şi ipocrizie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.