În cazul în care brațul lung al Legii vine după tine, infractorule din Parlament ține minte cuvintele celui care ți-a fost baci: “E cald în Dubai, e bine”

gigi becali si crin antonescuDacă tot n-au apucat să-l oprească pe Gigi Becali să-și asculte sentința din dosarul sechestrării de persoane dintr-o țară care nu are tratat de extrădare cu România, procurorii DNA au cerut de dimineață ca acuzații din dosarul transferurilor din fotbal, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gigi Nețoiu și Gică Popescu, să primească interdicție de a părăsi țara. Procurorii au cerut această măsură, înainte ca judecătorii ÎCCJ să judece recursul privind sentințele de condamnare cu executare obținute deja de către aceștia la o instanță inferioară.

Revenind la proaspăt descoperitul liberal Becali, dosarul sechestrării de persoane în care i s-a cerut o condamnare cu executare de 11 ani este cel datorită căruia ne-am procopsit cu el, din arest, direct în Parlamentul Europei și, ulterior, în cel al României. Poporul l-a eliberat! Ceea ce doresc eu să remarc este faptul că nici nu a început să se legene sabia Justiției deasupra capului lui Gigi că, săptămâna trecută, Crin Antenescu s-a lepădat de acesta. Deci se cam știa că s-ar putea să existe probleme groaznice de imagine, de aceea Gigi a fost invitat să părăsesască partidul și dacă se poate chiar și România.

Zicea Crin Antonescu acum o săptămână: „Am făcut o asociere politică într-o anumită conjunctură cu domnul Becali și vom lămuri zilele următoare dacă domnia sa dorește să rămână à la longue în PNL, supunându-se unor rigori (…) sau dacă domnia sa redevine lider al unui partid care există în Romania, din poziția de parlamentar”. Mă rog, ni l-a adus în Parlament pe mitocanul oier, acum se spală pe mâini de căcăreze, urmând ca noi să ne spălăm pe cap în cazul în care Justiția se va dovedi impotentă.

Oricum viteazul ciobănaș, membru al unei dintre Comisiile juridice ale Parlavramentului României (!!!!!!), a luat viteză din fața sentinței și s-a refugiat în Dubai. De unde ne transmite cât de viteaz este: Eu, luni după-amiază, sunt în România. Nu mă urc eu în avion până nu aflu sentinţa. Dacă la 10 se anunţă sentinţa, la 10:30 sunt în avion”.

Deci, hahalerelor care sunteți (ăia care l-ați votat!), Gigi Becali vă transmite că s-a interesat deja şi tratatul de extrădare semnat între Emiratele Arabe Unite şi România e valabil doar în cazul crimelor, al traficului de droguri sau de armament, iar în cazul în care va fi condamnat nu va mai păşi pe teritoriul României: “Sunt pregătit. Am la mine tot ce îmi trebuie. Am şi avocat care să mă consilieze imediat. Eu pentru mama am plecat. Mi-e milă de ea, nu vreau să stea cu emoţii. E mai cald în Dubai, e bine”.

 • COMPLETARE: Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, cu un termen de incercare de 8 ani. Decizia este definitiva. Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema a mai decis si interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales, pedeapsa suspendata si ea pe durata perioadei de incercare, ceea ce inseamna ca mandatul de parlamentar al lui Gigi Becali nu este afectat. In plus, Gigi Becali trebuie sa se prezinte lunar la serviciul de probatiune Ilfov, sa anunte orice schimbare de domiciliu si resedinta si orice deplasare mai lunga de 8 zile. Imediat dupa citirea sentintei, Gigi Becali, membru al Comisiei juridice din Camera Deputatilor, a declarat in direct la RTV ca demisioneaza din PNL, dar se mai gindeste daca pleaca si din Parlament. „Pierde tara romaneasca. Eu nu mai am ce cauta niciodata in tara aia. In Dubai, langa biserica crestina, sunt niste case frumoase. Trebuie sa-mi pun familia la adapost„, a declarat Becali.
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la În cazul în care brațul lung al Legii vine după tine, infractorule din Parlament ține minte cuvintele celui care ți-a fost baci: “E cald în Dubai, e bine”

 1. ad.rian zice:

  Derbedeu mioritic, din stirpea celor care-si lasa cacarezele verbale pe tot ce atinge. Rusine, alegatori romani! Prin votul vostru dat totoror smecherilor Romaniei traim asa cum meritam.

  • Sare'n Ochi zice:

   Jiji rage din Dubai ca vrea inapoi in Parlamentul european. Condamnat definitiv, din pacate doar cu suspendare, el ar trebui sa dispara din politica. Din pacate, dar era de asteptat, PNL il tine in brate.

 2. Muona Pi zice:

  Pana sha di cuvintili omului va luatz. Sigur ca-i mai cald in Dubai, c-am fost acolo sha shtiu! Nici sa sa duca omu’ in tzari straini nu mai poati c-atz sha sarit cu gura. Daca zicea ca „I frig in Dubai, i rau”, l-atz fi luat pisti picior ca-i cioban sha nu shtii ci spuni. Daca spuni adievaru’ nu va covini sha-i inscenatz un articol pi Sari’n Ochi cari sari’n ochi ca-i o facatura basista. Inciet, da’ sigur, sa lamurieshti ielectoratu’ sha cu Basescu, sha cu Baruoso sha cu fufa aia di Mierkel cari numa’ strambi o bagat poporului roman la Bruxiel.
  Doamni, undi intra atata rautati in oaminii aishtea!

  • Sare'n Ochi zice:

   tot cioban ramane. iar PNL s-a transformat in tarla lui.
   😀

   • Muona Pi zice:

    Cari cioban? Cari ramani? Cari o transformat? Sha cari tarlaua lui? N-o ramas sa sa mai gandeasca o saptamana sha sa sa consulti cu Chintus ci sha cum? El vriea sa fii shaf, or la penele nu exista dicat un singur shaf, cel mult doi: Voiculescu sha poati Antonescu, da’ nu mai mult di-atat! Becali i on om curat sufleteshti sha nu vriea sa intri in conflict cu nimini, asha ca eu cried, dupa cati-l cunosc, ca o sa sa retraga din politica sha o sa-sh infiintzezi un nou partid, pecemenege, „partidu’ cia mai noua generatzii” cu cari o sa candidezii la preshedintzia uniunii ieuropeni.
    Daca o sa iasa peshedinti din primu’ tur, sa-i vad pi aishtia di la icecejeu daca o sa mai aiba curaju’ sa sa iei di el, asha, ca scaiu’ di om.
    Uiti di oameni di valoari ca Becali aviem nevoi ca sa scoatim tzara di undi o bagat-o gashca lu’ Basiescu sha cozili lui di topor di la Bruxiel.
    Hai, Biecali, ca sa poati, lupta, nu ti lasa: fii stielist pana la moaarti, pana la moaaartiii!

 3. ribelalu zice:

  Cacarau a facut asociere politica cu mai multi. Insa nu va scapa de ei in vecii-vecilor. Mai repede scapi de SIDA decat de tinicheaua cu Felix, Jiji, Marga, Fenechiu, Ghise, Varujan, Petre Roman, Ciorbea, Stroie, Frunzaverde, Mihalache, Mona, Norica si alti liberali de frunte.

  • Sare'n Ochi zice:

   ce scriam ieri – au demantelat cu cacarai acest partid.
   cum plm de este Jiji, un individ fara scoala, membru intr-o comisie juridica a Parlamentului, ins chemat sa asigure conformitatea legilor date? s-o pe ma-sa Cacarau, cum a mai distrus el PNL!

 4. Un i în plus în titlu, la Legi, vă rog! E păcat să compromiteţi gramatical un articol mişto.

  • Sare'n Ochi zice:

   corect. multumesc pentru atentionare.

  • Muona Pi zice:

   Draga domnule Zarojanu, daca aciesta o fi numili dumitali rieal, la singular i legi, iar la plural vini legi, finca-s mai multi: nu vad nicio greshala din punct di vederi gramatical. Am citit sha eu articolu’ sha mi-o placut mult din punct di vederi gramatical.
   In rest nu mi-o placut diloc.

   • Sare'n Ochi zice:

    nici mie nu mi-o placut c-a trebuit sa-l scriu. ca am avut despre cine si in ce context. asa ca suntem chit. si nu de geam.

    • Muona Pi zice:

     Saracu’ Gigi! C-o fi in sufletu’ lui, numa’ el shtii…

     • Liana zice:

      Dar in sufletul nostru ce e? Cum e posibil ca un asemenea individ sa fie in comisia juridica?? Eu astept si celalalt proces – ala cu valiza. Acolo sper sa nu mai ia pedeapsa cu suspendare. Sa le fie de ohaba liberalilor. Si mai ales lui Antonescu, el l-a adus in PNL si el l-a bagat in Parlament.

      • Sare'n Ochi zice:

       salut. nu ai auzit ce declaratie a dat Cacaraul? el nu este vinovat cu nimic. a fost o relatie onesta. a fost de bun simt (ce-o mai fi insemnand bunul simt la Cacacrau!?) sa ni-l bage in Parlament pe Jiji. vai de capul nostru popor!

       • Muona Pi zice:

        Draga doamna Liana sha draga domnule Sari’n’ochi,
        Asha cum spunea sha un mari cantautor di pi vremea cand eram la licieu „daunt shut mi: aim aunli za piano pleiar!”, cat sha „aunli za launli”, adica nu ma judecatz pi mini, ci pi poporu’ suveran cari’ l-o pus pi Biecali sa candidezi din partea penele. Sha pentru ca mirciea badea sha oresti fac pamfleti sha nu patzesc nimic, mi-am permis, ca doar i democratzii sha-i la liber, sa ma fac avocatu’ diavolului sha in cazul lu’ Biecali, saracu’ om, cat trebi sa suferi pentru neamu’ nostru romanesc din Dubai, cat sha in cazu’ domnului Sari’n’ochi, ca priea l-o luat pisti picior sha di sus tari miticiu’ di la Bucureshti pentru o litera cari putea foarti bini sa fii o greshala di tipar, asha cum mai mancam cu totzii fincai criza sha s-o cam scumpit tati. Sa shtitizi ca inaintea inaltii portz di la Bruxiel, pentru noi, aishtea di la tzara, intai ii inalta prispa di la Bucureshti, cel putzan asha sa intzelegi (sha) di pi saitu’ aciesta.
        Articolili pi cari li scriitz sunt din ci in ci mai buni sha mai la obiect sha di aceia am zas ca nu mi-o placut diloc dicat din punct di vederi gramatical: ca sa-i dau cu tifla miticiului fitzos. Daca tz-o placut articolu’, apai nu cred ca tz-o putzat sub nas pentru o litera, sau daca tz-o putzat, o potz spuni mai elegant, nu la mishto. Sau n-o mai spuni diloc, numa’ nu ti da mari. Daca tz-o placut, bravo, daca nu tz-o placut, baga o critica constructiva: i suficient!
        Asha ca tzinetz-o tot asha, sa va putem inchidi mai repidi shandramaua.
        Sha daca m-am bagat in vorba cand trebuia sa tac, va rog sa ma iertatz.
        Sha sa nu sa mai repeti, ca eu oricum n-o sa tac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.