Dacă corb la corb își scoate ochii…

spioni ca noiPe Crizel Antenescu l-au lăsat nervii – de data aceasta în fața microfonului unui reporter al Romania TV (până acum problemelor despre existența jurnaliștilor își făceau doar jurnaliștii de la Evenimentul Zilei și de la B1TV). Întrebat despre faptul că în PNL se zbat din nou aripi și despre cum vor fi acestea frânte la apropiatul Congres al partidului, Antenescu s-a rățoit pițigăiat: “Dumneavoastra, cei de la RTV, România sau Răitaru – cum vă cheamă – nu faceți decât să dezinformați seară de seară…”. Subtil băiat Crizel al Căcărăului… “Răitaru” este posesorul primei licențe de emisie de care s-a folosit România TV după ruptura de Realitatea TV, pe vremea când Crizel făcea acolo revoluția bunului simț în direct alături de hoardele de pensionari ai lui Dogaru ce-și vărsau mucii în stradă pentru propășirea bunăstării în România. Pe atunci dezinformarea era presă de calitate… deh, sic transit Gloria mundi!

Numai că nu putea rămâne Antenescu cu naturelul lezat, motiv pentru care a intervenit, o zi după incident, senatorul PNL DELEANU – proprietarul primei licențe sub care a început să șoptească în urechile statului Sorin Roșca Stănescu – care (unde altundeva?), la o emisiune la Latrina3, în care se dezbătea despre linșajul de la România TV, căruia i-a căzut victimă aliatul PNL al PSD din cadrul USL, a declarat „Sebastian Ghiță e ofițer acoperit”.

  • „Această televiziune, condusă de ofițerul acoperit Sebastian Ghiță, încearcă să lovească în PNL la vârf”.

Ce-am ajuns, dom’le, ca turnătorii vechii Securități să-i dea în gât pe ofițerii noii Securități!

  • „Îi amintesc domnului Ponta că Sebastian Ghiță nu vine din neant, el nu a parașutat așa pur și simplu în lumea media și a devenit mare patron de trust media venind din neant. Domnia sa vine direct din generalul Zamfir din Serviciul Român de Informații. Iar toate afacerile IT pe care dl Ghiță le-a făcut și din care și-a construit un imperiu financiar și, iată, un mic imperiu media acum, vin din afaceri făcute cu statul, prin intermediul SRI. Deci această relație trebuie demantelată. Îmi asum toate aceste lucruri și toate aceste lucruri trebuie demantelate. (…) „Da, am dovezi. Și va spun de acum: în momentul în care vom face legile siguranței naționale, asemenea lucruri vor fi devoalate și nu se vor mai petrece după asta, în viitor. Nu am nici un fel de conflict și nu am avut nici un fel de conflict cu acest individ, dar eu urmăresc și văd ce se întâmplă (…) Foarte repede, legile siguranței îi vor devoala pe toți ăștia, ca nu-s puțini”.

Acum noi știm că Sebastian Ghiță nu vine din neant…, dar să aflăm că vine dintr-un domn, și nu din doamna mă-sa, precum Prim Plagiatorul Mitoman al României, Che Gragara (loc în care se propunea a se introduce chiar amicul Ghiță cu ocazia unor interceptări), chiar ne lasă oarecum perplecși. Asta ar fi una. A doua ar fi: cum rămâne cu terminarea și aruncarea la lada de gunoi a istoriei a celor gata devoalați precum, de exemplu, turnătorul DELEANU care azi răspunde “prezent” în Parlavramentul României sub numele de Sorin Roșca Stănescu?!

Bun, asta a fost aripa PNL a USL. Fără a se lăsa mai prejos, aripa PSD a USL prin vocea lui Sebastian Ghiță, secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI (he-he-he!) a luat poziție. Dar nu față de atacul la propria persoană atacată și lezată în mod dcirect, ci față de (vezi Doamne!) atacurile la adresa serviciilor de informații românești (unde se isterizează Crizel și unde crapă!?). La o emisiune de la B1TV (câtă echidistanță!) acesta a declarat:

  • ”Sorin Rosca Stanescu ramane un om duplicitar care foloseste metode securiste. Nu știu exact raporturile sale cu securitatea ceaușistă, dar obiceiurile sale sunt aceleași. Atacul său la adresa serviciilor de informații românești este de factură sovietică. Atacul a apărut într o săptămână în care trustul lui Voiculescu atacă și el serviciile de informații ale României, partenerii lor din Statele Unite și credibilitatea lor, iar fostul ofițer al Securității Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, atacă în emisiuni plătite eforturile României în domeniul exploatării gazelor de șist și acuză și el SRI și SIE. Mai curios este ce legătură este între Voiculescu, Roșca Stănescu și Ioan Nicolae decât ce spune Roșca Stănescu. Nici un serviciu de informații care a implementat în funcționarea sa valorile democratice și ale cărui metode de lucru sunt validate prin mecanismele de cooperare și verificare cu partenerii externi nu își poate permite să formeze sau să accepte infiltrări în cadrul comisiei parlamentare de verificare. Roșca Stănescu vorbește pentru a-și acoperi fapte penale și istorii mai vechi”.

Adică, dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine!

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.