Sculați, voi impozitați ai statului, voi osândiți la taxe, sus!

Suntem noi, Poporică... poporul mic, divizat și truditor, la o adică...

Suntem noi, Poporică… poporul mic, divizat și truditor, la o adică…

Peste tot în lumea aceasta votul universal a cam distrus democrația în sensul că masa de manevră alcătuită din săracii ademeniți cu nemunca prin mită asistențială sunt folosiți ca mijloc de șantaj și presiune de către politicieni pentru a mulge clasa de mijloc. Adevărații exploatați la ora actuală suntem noi, clasa de mijloc, cei care muncim divizați ca niște proști – că așa am fost educați „de dreapta” (individualiști, solitari, singuri pe piață – că așa cere piața) să nu avem „sindicat”, că cică ne reprezintă partidele așa-zis de dreapta interesele (o pluă-n cur să ne țină chiloții!). Așa că sistemul nu numai că profită de noi fizic (luându-ne banii), dar ne mai și induce tot felul de milostenii în cap prin așa-zisele politici corecte. Cum plm de aceste politici corecte sunt total discriminatorii față de „mine” care dau banul să-i hraăesc pe toți?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Teme de meditație și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Sculați, voi impozitați ai statului, voi osândiți la taxe, sus!

 1. Muona Pi zice:

  Mai baietz, da’ postatza-ma sha pi mini, ca doar nu mi-am batut gura (sha tastatura) toata dimineatza di giaba.

 2. ad.rian zice:

  „Cade copacu’, se varsa coniacu’ !”…

 3. observator 2 zice:

  Taxa pe cele sfinte
  Vin în întâmpinarea nevoilor guvernului lui Victoraş cu o propunere numai bună de pus în practică pentru a asigura mărirea cu patru procente a pensiilor. Să impozităm moaştele, sfinţii din calendar şi icoanele făcătoare de minuni. Suntem ţara cu cele mai multe moaşte pe cap de locuitor din Uniunea Europeană, prin urmare ar fi păcat să nu se profite de treaba asta. Dacă nu ne ajung sfintele moaşte, face Daniel o slujbă specială contra unei sume modice şi mai băgăm în condica cu moaşte nişte oase. Le găsim nişte nume de sfinţi neaoşi, băştinaşi de-ai noştri şi gata, am rezolvat cazul. La icoane făcătoare de minuni e chiar mai simplu. Aici trebuie un popă talentat în manipulare şi nişte oameni creduli. Iar dintr-ăştia avem căcălău. Poate chiar şi tabloul cu Ion Iliescu preşedinte să lăcrimeze niţel, la ochiul stâng. Doamne ajută, hai că se poate!
  sursa fermapolitica
  Complectare popi sunt cel mai eficient agent electoral

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.