FELIX Motanul halește PORUMBACU (pasărea fără de minte ce pre limba ei piere)

by Snapshot

Puțină istorie recentă nu strică. Asta pentru a nu ne mai lăsa cumva amăgiți cum că Crizel al Căcărăului s-a stricat doar de astă vară de la prea multă fierbințeală pe coridoarele Cotroceniului. Deci, pe când era numai candidatul PNL la prezidentiale, Crizel al Căcărăului, declara la „Știrea zilei” (da, da pe Antena 3) că “Ion Iliescu este de apreciat pentru că în anii ’90 nu a pus armata să împuște oameni în Piața Universității”. Fain delir nu? Mai ales că adormitul naționale (da, da, pute locul sub el de hărnicie) a ținut să completeze că traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns să lupte pentru Constituție si pluralism generează „optimism din punct de vedere antropologic” și este „un efort care merită salutat”. Uăi!

Totuși, ce anume ar putea explica relația PNL cu PSD? Asta dacă nu cumva am putea explica vreodată ce legătură există între Crizel Antenescu și turnătorul propriei sale familii la fosta Securitate, Dan Voiculescu, legătură ce ar justifica alianța consfințită la Tribunal dintre PNL și PC – alta decât vreun nume de cod de genul FELIX (adicătelea Motanul) halește PORUMBACU (adicătelea pasărea fără de minte ce pre limba ei piere)?

Eu am convingerea că și PNL, la fel ca multitudinea de partidulețe care au infestat, până în 1992, CPUN (Consiliul Provizoriu de Unitate Națională) este creația Frontului Salvării Naționale. Iar prima măgărie politică care a fost comisă de către un așa-zis liberal, Radu Câmpeanu, a fost cea de la crearea acelui CPUN cu componență de 50% FSN și restul de 50% multitudinea de partide de apartament. Pe atunci se putea înființa un partid dintr-un securist de bine și vreo 2 – 3 turnători din rețeaua lui…

Mi-l aduc aminte și pe famelicul și subțirelul (pe atunci) Dinu Patriciu – cum mai ițea el aripi și aripioare din PNL să aibă ce rupe Ion Iliescu ori de câte ori se părea că acest partiduleț ar vrea să-și ia zborul, să devină cu adevărat liberal. Cu ajutorul lui Patriciu, Tăriceanu, Manolescu, Câmpeanu, Crizel Antenescu, Guzganian, Rușanu, Fenechiu, Athanasiu, Andrei Marga – Calorifer, Sorin Roșca Stănecu șamd a rămas PNL un partid minuscul, balamaua dintre turnătorii de bine și securiștii de cumetrie bine unsă cu petrodolari de către Ion Iliescu.

Iar când mă uit la lunga listă a foștilor informatori și/sau ofițeri ai Securității care a infestat PNL – de la Mircea Ionescu-Quintus, Dan Amedeo Lăzărescu, Daniel Daianu, la Ioan Ghișe, Bălăceanu-Stolnici, Alexandru Paleologu, Ștefan-Augustin Doinaș, Titus Ghiorghioff șamd, nu mă mai miră deloc coabitarea lui Crizel al Căcărăului cu Dan FELIX Voiculescu. Coabitare în interesul grupului infracțional organizat impropriu numit Guvern al României și majoritate parlamentară, firește…, nu, Doamne ferește, în interesul națiunii române!

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la FELIX Motanul halește PORUMBACU (pasărea fără de minte ce pre limba ei piere)

 1. Liana zice:

  Tot un fel de FSN/PSD, dar liberal. O hidra cu nu stiu cate capete, fiecare cu alt nume.

 2. ribelalu zice:

  Da coane. Si dintre toti nenorocitii astia au dat-o exemplu negativ pe Mona Musca care chiar daca a avut pacatele tineretii aproape se reabilitase prin prestatia postdecembrista. Sau poate tocmai d-aia au exclus-o?
  P.S. I-ai uitat pe Marga si SRS

 3. skinnz zice:

  Asta o fi norocul nostru, sa ne scaldam in mocirla de-a pururea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.