Varanului nu va mai avea cine să-i scrie?

Va aplica Dan FELIX Voiculescu la „Programul prima casă”?

Vin vremuri grele pentru Dan Voiculescu – turnătorul propriei sale familii la fosta Securitate: Jurnalul Național se execută silit. Se pare că pe Voiculescu l-au nenorocit la afacere banii scoși din casă pentru a plăti mucii vărsați în stradă astă iarnă pentru a dărâma guvernul Boc, precum și trădările din târgul de vite numit impropriu Parlament care au dus la căderea guvernului MRU și instalarea la putere a grupului infracțional organizat impropriu numit Guvernul Ponta. Mulți bani a mai aruncat pe Apa Sâmbetei turnătorul Felix și pentru a bifa o lovitură de stat nefinalizată. Credeți că în numele a celor 7 virgulă 4 milioane de români cu care se identifică pe afișele de la parlamentarele din această iarnă borfașii (pardon, candidații) Uniunii Stalinist Leniniste s-a fraudat pe inima goală – pe daiboj, care va să zică? Zicea azi, oarecum greșit, președintele Traian Băsescu că românii nu au câștigat nici un leu din vânzoleala stalinist-leninistă cu suspendarea. Sunt destui care au câștigat bani frumoși din bannere, afișe și plimbări cu urna mobilă. Dar de plătit, vom plăti cu toții – și nici nu vreau să văd decontul din primăvară…

 • Potrivit anunţului de vânzare silită, până la data de 8 noiembrie 2012, Editura Intact nu a achitat creanţele cuprinse în 171 de bilete la ordin, drept pentru care, executorul judecătoresc a dispus vânzarea mărcii „Jurnalul Naţional” pe data de 29 noiembrie la ora 11, la sediul Biroului Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Dumitrache şi Dumitrache. Preţul de începere al licitaţiei este de 7,6 milioane de lei, adică 1,68 milioane de euro. Valoarea creanţelor rezultând din bilete la ordin depăşeşte 1,4 milioane de euro. Presa relata că în iunie 2011, Editura Intact a intrat în vizorul CIP (Centrala Incidentelor de Plăţi) pentru că a refuzat „în serie” Biletele la Ordin emise în favoarea furnizorilor. Editura Intact a înregistrat o pierdere de 4,06 milioane de euro (17,1 milioane lei) în 2011 faţă de pierderea de aproximativ 760.000 de euro înregistrată în 2010. Tot în 2011, firma controlată de fiicele lui Dan Voiculescu a avut o cifră de afaceri de 9,69 milioane de euro (41 milioane lei), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Totalul datoriilor se situa la 12,5 milioane de euro (53 milioane lei) şi avea 178 de angajaţi.
Acest articol a fost publicat în Ghinion 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Varanului nu va mai avea cine să-i scrie?

 1. vio anti usl zice:

  Ohh, yes!!!! cand vor scoate si latrinele la vanzare?????

 2. bun, dar rușii ce fac, nu mai au bani să-l finanțeze?

 3. Dan zice:

  Sa vezi ce vor mai plange Ciutacu si compania pe Antene!Pe cat facem pariu ca tot pe marinar il scot de vina?Dau o bere la lada…

 4. Liana zice:

  Si in toata chestia asta o veste buna. Dar nu pentru el. Varanul are de infruntat un om candidat adevarat la alegeri: Iulian Craciun. Ma astept la surprize.
  PS: ce e cu postarea aia pe blogul lui Cucui? Pe bune, vreti sa faceti asta? Daca aveti nevoie de un membru din sectorul 1, va stau la dispozitie. Dar eu nu sunt jurist.

 5. cronicas zice:

  castiga el la licitatie prin interpusi

 6. scuze de off-topic.
  pornind de la Cucui, gândindu-mă la fosta Academia Cațavencu, am ajuns și eu la Cațavencii.
  ce porcărie de fițuică!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.