Mi-s Prostu’ din Pușcărie. Însuși El, Bombonel, bombăne din blog nițel: “Reding a tratat România nu ca pe un stat partener, ci ca pe o colonie”

Mi-ar place să-i văd pe dezinformatori stând alături de Năstase, de zeghe în lanul de ocară…

Dar mai proști sunt colegii de la adevarul.ro care au considerat necesar să ne împărtășească cum îi zburdă liberi neuronii pe internet deținutului N0049, cunoscut în civilie drept Adrian Nepotul Mătușii Tamara Năstase. Numai așa am putut afla de la coruptul cu patalama, încă membru de vază al PSD (că nu am citit nicăieri să fi fost dat afară din partid – de, cum să-l dea afară pe Il Padrino grupul infracțional organizat?), executantul a doi ani de temniță (mult prea blândă pentru cât a furat, estorcat, amenințat, șantajat, devalizat șamd) că avem un Comisar european pentru Justiție cu o abordare „incorectă și inelegantă”, care tratează România „nu ca pe un stat-națiune, ci ca pe o colonie” – precum și alte bla-bl-bla-uri.

Eu înțeleg ce anume îl mână în luptă pe deținutul N0049 – și pentru a înțelege și dumneavoastră, vă citez din manualul bunului dezinformator:
– discreditați tot ceea ce merge bine în țară;
– implicați conducătorii în acțiuni ilegale;
– subminați-le reputația, supuneți-i disprețului;
– răspândiți discordia între cetățeni;
– întărâtați-i pe tineri contra bătrânilor;
– ridiculizați tradițiile
Asistăm la continuarea, prin toate mijloacele și procedeele, a unei acțiuni subversive începute de către un grup care i-a scos la înaintare pe Sorin Ovidiu Vântu și Dan FELIX Voiculescu încă de pe vremea lui Trădătoriceanu (acum i-au băgat în față și pe Căcărău și Plagiatorul Mitoman Che Gargara) cu scopul de a:
– demoraliza națiunea și a-i dezintegra grupările și grupurile de conștiință;
– discredita autoritatea și pe apărătorii, funcționarii și liderii acesteia;
– neutraliza masele (prin apatizare și scârba de a se mi implica că, de, „toți sunt o apă și un pământ), pentru a le împiedica să aibă orice intervenție spontană generală în favoarea ordinii de drept în momentul stabilit de către puciști drept favorabil pentru cucerirea non-violentă a puterii (din fericire, deocamdată, puciștii au ratat și a doua oară).
Iar puciștii se dovedesc, exact ca în manualul drag kaghebistului Ion Ilici Iliescu o minoritate extrem de violentă și activă în spațiul public. De aceea, după cum scriam și în această scrisoare întredeschisă către colegii mei, mânuitorii de informație, este momentul să ia o pauză și să judece dacă vor să fie părtași (mai mult sau mai puțin voluntar) la trădarea intereselor țării în interesul personal al lui Dan FELIX Voiculescu și compania. Crima nu merită banii.

Acest articol a fost publicat în Derapaje prin presă și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Mi-s Prostu’ din Pușcărie. Însuși El, Bombonel, bombăne din blog nițel: “Reding a tratat România nu ca pe un stat partener, ci ca pe o colonie”

  1. Precum spunea un împărat celebru „ banii n-au miros ” pentru unii dintre manipulatorii de conștiințe !
    La fel ca și tine, i-aș vrea pe mulți alături de deținutul N0049. 🙄

  2. razvanrc zice:

    Pai Romania chiar este o colonie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.