Cum sunt promovate curvele din România care lucrează sub acoperire

de Ștefan Ciocan

Care ar fi legătura între ministrul Culturii, Puiu Haşotti, fosta gimnastă Floarea Leonida şi Angela Merkel? Aparent nu ar exista nicio legătură. Şi totuşi…
Ministrul Culturii a afirmat zilele trecute la o întâlnire cu organizaţia de femei a PNL că nici Angela Merkel, nici Margaret Thatcher nu sunt modele de urmat în politică. Afirmaţia şefului peste cultura din România nu este surprinzătoare şi se încadrează în retorica cel puţin tâmpită din ultima vreme a şefilor săi pe linie de partid. Doar nu o să rămână muzeograful Haşotti mai prejos decât profesoraşul Antonescu. Trăind în suflet cu admiraţia faţă de modelul femeii politician reprezentat de ex ţărănista, actualmente liberala Norica Nicolai, sau poate cu cel al colegei de uniune Ana Birchall, surprinsă în timpul examenului oral pentru permisul de conducere, normal că pentru Haşotti două femei care practic au condus lumea nu pot reprezenta modele.
De fapt marea problemă a României este lipsa de modele, chiar mai grav, falsele modele promovate în toate domeniile, de la politică, la sport şi cultură. Cum altfel ar fi putut fi desemnat Ministru al Culturii un personaj care a fost apreciat de Andrei Pleşu că suferă de “tembelism intelectual acut”. În lipsa unor modele autentice, promovate şi însuşite de întreaga societate românească, nu este de mirare că sportive care au obţinut rezultate remarcabile pentru România ajung să se prostitueze prin occident. Gimnasta Floarea Leonida este doar una dintre româncele care muncesc în bordelurile din Europa. Poate că ar fi muncit şi în bordelurile din România dacă ar fi fost legale. Ce să facă o fată care şi-a sacrificat totul, copilărie, educaţie, viitor, pentru o carieră în sport, dacă societatea o ignoră? Pentru ce sacrificiul, pentru ce sutele de ore de antrenament draconic? Românii nu ştiu să îşi aprecieze valorile. Floarea Leonida nu este prima gimnastă care este nevoită să treacă peste anumite norme morale şi să-şi ofere corpul în schimbul unor sume de bani. De fapt în lipsa recunoştinţei românilor, atât le mai rămâne acestor fete după ce-şi termină cariera, un corp bine lucrat.
Este revoltător cum se aruncă acum cu pietre în fosta gimnastă, pentru că a ales să practice cea mai veche meserie din lume. Şi la fel de revoltător este cum sunt promovate curvele din România care lucrează sub acoperire. Vedete promovate de tabloide şi televiziuni, care nu sunt altceva decât nişte prostituate ascunse în spatele meseriei de model sau asistentă TV, nu au ridicat niciodată Tricolorul pe cel mai înalt catarg şi nu au ascultat cu vreo medalie de gât imnul României. Cu toate astea câştigă mii de euro pe lună şi au un standard de viaţă mult mai ridicat decât orice gimnastă campioană mondială sau olimpică. Ele reprezintă modele pentru fetele din România. Ele sunt divele, cu creierul atrofiat şi sânii plini de silicon şi un vocabular de patru cuvinte. Gimnastele, campioanele, cele numite de politicieni “ambasadoare ale României în lume” nu mai reprezintă nimic după ce îşi încheie cariera. Ele trebuie să-şi aleagă un drum în viaţă. Nu este uşor, pentru că, în goana după performanţă, multe fete îşi sacrifică educaţia. Puţine dintre gimnaste ştiu să facă altceva decât sport. Dacă sunt cu adevărat “ambasadoarele României în lume” atunci de ce România nu le tratează ca pe nişte ambasadoare? De ce sunt nevoite să ajungă în bordelurile Europei, ca să poată trăi decent? Nu Floarea Leonida este de condamnat, ci societatea care nu ştie să-şi promoveze şi să-şi apere valorile. Societatea pentru care o curvă de lux, sau o mahalagioaică care provoacă scandal este mai interesantă decât o campioană mondială.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Cum sunt promovate curvele din România care lucrează sub acoperire

 1. Asa este! Romanii nu stiu sa-si apere valorile ! Majoritate cunosc doar pretul-cum spunea cineva- si mai putin ,sau deloc , valoarea !Unii inca mai cred ca Adrian Nastase, noul impuscat, s-ar circumscrie in ceea ce numim valorile neamului! In acest caz vorbim de valorile neamului prost !

 2. ceaikovski zice:

  Dragalasul de Florin Georgescu, ia uitati ce ajuta el firmele:
  „20. La articolul 145, după alineatul (1) se introduc două noi alineate, alineatele (1^1) şi (1^2), cu următorul cuprins:
  „(1^1) Dreptul de deducere a TVA aferente achiziţiilor efectuate de o persoană impozabilă de la o persoană impozabilă care aplică sistemul TVA la încasare conform prevederilor art. 134^2 alin. (3)-(8) este amânat până în momentul în care taxa aferentă bunurilor şi serviciilor care i-au fost livrate/prestate a fost plătită furnizorului/prestatorului său.
  (1^2) Dreptul de deducere a TVA aferente achiziţiilor efectuate de o persoană impozabilă care aplică sistemul TVA la încasare conform prevederilor art. 134^2 alin. (3)-(8) este amânat până în momentul în care taxa aferentă bunurilor şi serviciilor care i-au fost livrate/prestate a fost plătită furnizorului/prestatorului său, chiar dacă o parte din operaţiunile realizate de persoana impozabilă sunt excluse de la aplicarea sistemului TVA la încasare conform art. 134^2 alin. (6). Aceste prevederi nu se aplică pentru achiziţiile intracomunitare de bunuri, pentru importuri, pentru achiziţiile de bunuri/servicii pentru care se aplică taxare inversă potrivit prevederilor art. 150 alin. (2)-(6), art. 152^3 alin. (10) sau art. 160.”
  Pasaj preluat din: ORDONANŢĂ nr. 15 din 23 august 2012
  pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal
  EMITENT: GUVERNUL
  PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 621 din 29 august 2012
  Data intrarii in vigoare : 1 septembrie 2013
  ATENTIE, trebuie citita cu maxima atentie, are 19 pagini!

  • ceaikovski zice:

   Dupa cum vedeti, desi FMI, CE si BM NU AU FOST DE ACORD cu aceasta modificare, guvernoiul Ponta O PUBLICA IN MON OF dar cu APLICARE DIN 2013…
   Cum vi se pare?
   V-am zis eu, ca Florin Georgescu scoate din sertarele prafuite legile sale vechi? Si incurca economia, se vede cu ochiul liber, nu are nimeni nevoie de explicatii elaborate.

 3. observator zice:

  Intrebate de un reporter mucalit fufele din lumea buna a Dambovitei daca au fost sau doresc sa
  mearga in excursie in tarile de jos au raspuns ca s-ar duce in Italia , Grecia sau Cipru (asta este cultura lor )
  Margaret Hilda Thatcher, Baroneasă Thatcher, LG, OM, PC, FRS (n 13 octombrie 1925) a fost prim-ministru al Regatului Unit din 1979 până în 1990.
  Mandatul ei de prim-ministru britanic a fost cel mai lung mandat al secolului 20, depășindu-l astfel pe William Gladstone. Mandatul ei l-a depășit și pe cel al Lordului Liverpool, ca cel mai lung mandat continuu. Baroneasa Thatcher este singura femeie aleasă să fie prim-ministru sau lider al unui partid politic major în Regatul Unit al Marii Britanii. Fără îndoială, ea este una dintre cele mai importante personalități politice britanice, mandatul său fiind cel mai lung mandat continuu din istoria politică britanică. Ea este de asemenea una dintre cele mai controverate figuri politice, fiind iubită și contestată în egală măsură.
  Pentru meritele sale, urmează să primească rara onoare de a beneficia de funeralii de stat după ce va muri, onoare pe care, din rândul oamenilor politici ai secolului XX, a mai primit-o doar Sir Winston Churchill

 4. theo- nona zice:

  bunä,

  cutra asta mizerabilä, este un maldär de räutate si perversiune,
  anna pauker era inger pe langä ea.

 5. theo- nona zice:

  acum sä nu-i mai aud pe borfasi cu 7,5 milioane,

  gura-! nu au nici 5 milioane escrocii USL.

 6. ad.rian zice:

  Romania, frumusetea care a motivat viata si moartea atator generatii de romani, a ajuns asemeni prostituatelor de care citim azi.
  Articol tragic de adevarat. Primii care batjocoresc tara asta sunt chiar reprezentantii ei. Cu familii si neamuri cu tot. Ca si noi, cititorii si comentatorii de la mantinela.

 7. acuvio zice:

  Nikita trup şi suflet? 🙂

 8. Ovidiu zice:

  mi-a placut, multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.