Securiștii și slugile turnătorului Dan FELIX Voiculescu vor să ne pună căluș

Pulifriciul Mircea Badea își arată cei doi neuroni care-i țin loc de creier (pectoralii gonflați). Această lepădătură își permite să se dea lezat în imagine, asta după ce de ani de zile numai cu asta se ocupă terfelind oameni publici – cu limbuța-i bine înmuiată în curul patronului Dan FELIX Voiculesc.

Prietenul meu Eugen, de la Baricada, îmi semnalează un abuz al slugoilor turnătorului propriei sale familii la Securitate, Dan FELIX Voiculescu, asupra libertății de expresie. Cum ar veni, când asistatul acela mintal de Mircea Badea, șobolanul cu privire de căprioară Victor Ciutacu, și/sau banda de răspopiți și răspopite (gâzi, vrâncene pierdute cu firea, stanilaptopi, canaliști militari și alte lighioane cu, sau fără țâțe, dar în mod clar fără minte și bun simț) ale Antenelor securistice deversează tone de lături, imprecații, invective și, mai ales, dezinformare – atunci se cheamă libertate de expresie. Când o iau în rât, atunci se cheamă lezarea imaginii. Păi, să nu le arătăm, cu dus și întors, până obosesec, calea către origini?!

 • „Salut!
  Azi, în urma unei turnătorii prestată de fanii lui Mircică la dl. Zuckerberg, Facebook-ul a suspendat contul Academiei Caţavencu pentru 24 de ore, motivul constituindu-l pamfletele de ieri şi de azi ce îi au ca protagonişti pe antenişti şi în special articolul următor: http://www.academiacatavencu.info/actualitate/mircea-badea-a-reclamat-o-pe-zavoranca-la-politie-pentru-vraji-blesteme-si-magie-neagra.html
  Câtă vreme securiştii şi lingăii lui Felix au încercat vreme de două luni să închidă conturile democraţiei în România, nu e de mirare că au apelat şi la astfel de metode de limitare a libertăţii de exprimare în presă. Atenţie, însă, atacul îndreptat împotriva Academiei e doar testarea unei campanii pe care armata lui Felix se pare că o vrea implementată la nivelul întregii mase a blogurilor şi siteurilor ce îi contestă.”
Acest articol a fost publicat în Portretul turnătorului la bătrânețe și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Securiștii și slugile turnătorului Dan FELIX Voiculescu vor să ne pună căluș

 1. fronius luminita zice:

  si puterea lor are limite! astea sunt zbaterile pestilor pe uscat !

 2. timna70 zice:

  Eheee oameni bun sarpelui cand i se face de moarte scoate capul la sosea pe unde trec masini. :). asa face si varanu’. Ii e frica….

 3. ad.rian zice:

  Si reciproca poate fi valabila: reclamarea – „pac!, la „Razboiul” – tot la taica Zuckerberg, a Antenelor, pentru poluarea spatiului media.

 4. bidon113 zice:

  Mda.. Stiu şi io, prea bine, chestia cu conturile de facebook.. 😀

 5. Dan zice:

  Paduchiosilor! Sunteti toti o cangrena a Romaniei.
  Toata media din Romania este aservita unui grup de interese sau altuia.
  Inclusiv voi, Catavencii.

  • Sare'n Ochi zice:

   paduchios (chiar paduche) esti tu, bai 79.117.138.161 din Craiuova borfasilor si a boarfei ex-peremiste pe care ti-ai votat-o primarita. si care care ma-ta aia proasta de „Catavencii” ne confunzi? excesul de praz iti intuneca mintile. mintile ti le intuneca, narodule!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.