Ucu a lui Beșa din Urișor le zice bine despre Căcărău, dar tot la modul ticălos de politruc școlit sub Ceaușescu

Ioan Rus, mai cunoscut la noi în Ardeal drept cine este, adică Ucu a lui Beșa din Urișor (Urișor este satul natal de unde a pornit în viață sprijinit de către întreaga familie viitorul șef al Uniunii Studenților Comuniști pe Centrul Universitar Cluj), a acordat un interviu revistei Kamikaze. Am reținut de acolo (din concediu): „Noi aveam o înţelegere cu domnul Antonescu pe care eram hotărâţi să o respectăm, nu trebuie să facem plata înainte, ca la bordel”, a spus Ioan Rus pentru revista „Kamikaze”. Am văzut mult extaz internautic față de alegațiile ex-capitalistului de portbagaj (așa s-au născut mari averi prin România, cu ajutorul port-bagajului de Dacie din care viitorul capitalismului de cumetrie vindea poporului salam săsesc din Ungaria, boni-bon turcesc și brânză în burduf de câine din Iugoslavia – dar vom mai vorbi noi despre cum s-au spălat banii din cotizațiile UTC, UASCR și PCR ale ultimilor luni din anul 1989).  Lăsând la o parte bădărăniile specifice – care au făcut deliciul băsiștilor (puneți voi ghilimelele), răspunsurile sunt maskirovă propagandistică clară (sigur scrise de către Dâncu) din care aflăm că, de fapt, Băsescu e de vină că sunt ei, cei din Uniunea Stalinist Leninistă: tâmpiți, hoți, mincinoși și grup infracțional organizat și nu partid în interesul României.

În ce-l privește pe Căcărău, înțeleg că i se mai acordă o șansă, cea în care „a venit și rândul pesediștilor să dea un președinte”. Clar, Crin, clar?

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ucu a lui Beșa din Urișor le zice bine despre Căcărău, dar tot la modul ticălos de politruc școlit sub Ceaușescu

  1. interesantă chestia cu „a venit și rândul pesediștilor să dea un președinte”.
    să înțeleg că vor să-l susțină pe MRU la prezidențiale? 🙂

  2. crisuadi zice:

    Astea-s frectii , vrajeli , si plase de fum . Eu n-am inteles de ce domnul fost ministru , daca-i pute , nu-si da demisia din PSD ,din USL ?
    Fapt este , aveti rabdare , ca baietii vor relua sau vor continua circul cu demiterea ! Nu mai au alta solutie , pentru ca nu mai au bani si vin alegerile . Fara bani nu poti guverna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.