Sloganul Uniunii Stalinist Leniniste: “Noi mințim, nu muncim”

Ce vroiam eu să vă zic de cu de dimineață, dar nu am apucat, este că ministrul de Interne Mircea Duşa (cel despre care până și penibilul de Ioan Rus a declarat că este un „un şmecheraş de Bucureşti”) ţine să facă apologia infractorilor, aka pseudo-protestatarii plătiți să facă zaveră “spontană” de către Uniunea Stalinist Leninistă și amendaţi de către Jandarmerie pentru tulburarea ordinii publice. Motiv pentru care a început să-și pedepsească propriii subordonați, pentru a-i învăța că el vrea “ca acest minister să fie mai uman”. Uman cu infractorii… Dar ce să mă mire, în fond, după “logica” idiotului util de la Interne, de altfel dupa logica tuturor idioților utili ai Uniunii Stalinist Leniniste, violul în grup nu este infracțiune, că majoritatea a decis că se simte bine – victima este în minoritate…

Dar am zis că este timpul să ne ocupăm și de economie, de bunăstarea și propășirea românilor pentru care au jurat cu mâna pe Biblie atunci când au preluat cu japca puterea grupul infracțional organizat numit impropriu guvernul României și majoritate parlamentară. Mai țineți minte cum zicea actualul Prim-Plagiator Mitoman al României, Che Gargara, că PDL fură din buget de la capitolul de cheltuieli bugetare „Bunuri și servicii” – și că el (împreună cu guvernul pe care el îl conduce – are infantilul această plăcere să sublinieze faptul că el conduce), le va reduce la jumătate? Întrebat, într-o vineri, pe când îi vedea curul cărarea pe la Cluj-Napoca (așa cum îi vede acum Africa de Sud), într-o conferinţă de presă, care ar fi primele trei măsuri economice pe care Uniunea Suspine și Lamentații (pe atunci) le-ar lua dacă ar câştiga alegerile de anul viitor şi ar forma Guvernul, Ponta a răspuns că va trebui să existe o anumită strategie care să fie pusă în practică. Era într-o vineri, într-adevăr, dar vineri 7 octombrie 2011, iar Infantilache a declarat pătruns de morgă:

  • „Trebuie introdus sistemul de fiscalitate în trei trepte pe care l-am lansat – 16, 12, 8, reduse cotele de contribuţii la asigurările sociale şi reduse la jumătate, din prima zi a Guvernului, cheltuielile cu bunuri şi servicii ale instituţiilor publice centrale şi locale. Va trebui să avem o anumită strategie pe care să o punem în practică”, a spus Ponta, după care a ținut să adauge că „la fel de utilă este şi reducerea TVA la produse agricole”.

Inteligența sclipitoare a PSD a uitat să ne spuie de unde va completa deficitul rezultat din această reducere. S-o fi gândit că subînțelegem că din averile pe care grupul infracțional organizat le-a dobândit pe căi ilicite în 22 de ani de jaf sistematic asupra României. Și, oricum nu era la vremea aceea nici un bai: el, Che Gargara reducea orice cu 50%, în timp ce Domnu’ Dan (în Direct) reducea cu 100% și mai dădea și 20 de mii de iepuroi tuturor românilor, să aibă de bere la pet și sămânță de spart între dinți și scuipat pe jos. Nimeni nu bănuia pe atunci, că în același procent vor fi reduse și pensiile, și ajutoarele sociale – că vor face băieții atâta circ la preluarea puterii încât se va duce naibii pâinea. Oricum, rămâne de reținut faptul că în momentul în care toată Europa era la pământ, politicianul lui pește promitea marea cu sarea, fără să judece (de ce ar fi judecat, când atâția idioți utili care îl voteză nu judecă?) că dacă reduce CAS, de un exemplu, de unde va lua banii pentru sănătate, medicamente compensate șamd? Am văzut când fu să fie: din co-plată. Vai de capul pensionarilor care au uitat cum un confrate de-al lor a fost abandonat cu o perfuzie în venă să moară pe stradă pe vremea guvernării Năstase (azi un simplu număr pe o bluziță cu dungi).

Revenind în ziua de azi, cu Prim-Plagiatorul Mitoman al României la cârma propriului său guvern, vedem că, după rectificarea bugetară, capitolu’ cu pricina (cheltuieli bugetare „Bunuri și servicii”) a scăzut de la 5,5% din PIB la 5,4% din PIB. Adică o scădere 1% din bugetul inițial. Comparativ cu cei 50%, distanța este imens de mare între declarații și fapte… La fel de mare ca și dintre a susține cu forțe și inteligență proprii un doctorat, sau a-l prelua cu copy-paste.

Acest articol a fost publicat în Politichie de mărgăritar și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Sloganul Uniunii Stalinist Leniniste: “Noi mințim, nu muncim”

  1. rusti zice:

    mie mi-a placut si motivul pentru care omul a fost detasat ca pedeapsa, cica nu a comunicat suficient de clar, pe langa faptul ca omul nu a avut cunostinta despre ce inseamna calr in capul sefului, a fost anuntat ca e obligat sa cominice asa dupa ce a facut acel comunicat, dar de ce sa ne miram, ne-am obisnuit ca regulile sa se schimbe dupa aflarea rezultatelor, de ce nu s-ar face schimbari is in ordine dupa indeplinirea lor.

  2. Ponta: « Trebuie introdus sistemul de fiscalitate în trei trepte pe care l-am lansat – 16, 12, 8 »
    când a existat un asemenea sistem?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.