Puciul borfașilor continuă

Referendumul cu privire la reducerea numărului de parlamentari la 300 și cu privire la unicameral a fost unul validat de către CCR. Că nu le-a convenit nici atunci nici azi să respecte voința poporului tinde să devină un obicei pentru Uniunea Stalinist Leninistă.

Pentru a-i face pe plac suplinitorului cu privirea tulbure (să mai stea ilegal pe la Cotroceni), penal-istul Ioan Ghișe turnătorul fostei Securități (cum se face că în PNL s-au adunat toți turnătorii? asta ne spune ceva despre lipsa de caracter a acestor indivizi) se chinuie să anuleze, prin intermediul grupului infracțional organizat numit impropriu majoritate parlamentară, o decizie definitivă, irevocabilă și obligatorie a Curții Constituționale.

 • „Această hotărâre vizează aplicarea articolului 10 din Legea referendumului în continuarea obligației ce revine Parlamentului conform articolului 3 din Hotărârea 34 a Parlamentului, din 6 iulie, prin care Legislativul urmează să decidă procedura de urmat. Procedura de urmat este ca prin decizia ei, CCR în loc să se pronunțe în privința constitutionalității procedurilor privind organizarea și desfășurarea referendumului, s-a pronunțat asupra legalității referendumului, ori Curtea nu este competentă sa facă așa ceva”, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, Ioan Ghișe.

Sedați turnătorul! Că declarațiile sale sfidează legea (deh, obișnuința apartenenței la un grup infracțional organizat!) și îndeamnă la nerespectarea acesteia, minimizând hotărârea unei instituții a statului român și substituind voinței poporului suveran (la care se tot raportează ca o jigodie), voința majorității parlamentare de conjunctură:

 • „Referendumul este un moment al exercitării suveranității poporului. Nu pot șase oameni și dacă sunt ei judecători de la mama Leone sau de la Curtea Constituțională să exercite suveranitatea în nume propriu, stabilesc ei că ce a votat poporul suveran nu este valabil, ei neavând competența decât pentru constituționalitate, nu pentru legalitate. (…) Ce au făcut judecătorii este ceea ce se numește abuz de drept, adică au hotărât ceea ce ei nu au competența să hotărască. Ei hotărăsc în decizia Curții cine pleacă, cine vine. Cine ești tu în statul român – Constituție republicană – să hotărăști cine pleacă, cine vine?”

Doar pentru a sublinia că avem de-a face cu încă un nebun netratat la timp, un trepăduș îngălat în logică și lipsit de bun simț mă simt dator să subliniez – adică CCR a avut competența să hotărască că pleacă Băsescu la suspendare și vine Crizel, invers nu mai are competență… Încă o dată: sedați-l pe apucat, sedați toată turma pseudo-liberală! Dacă poporul îl ura atât de tare pe Băsescu, așa cum se susține pe Latrinele TV, nu ținea cont de chemarea la boicot și se năpustea peste secțiile de votare, altfel decât adus cu arcanul, mințit și plătit să ștampileze și de câte 8 ori. Dar acest lucru nu s-a întâmplat – puciul borfașilor nu a fost validat. Puciul, cu tot cu efectele sale perverse persistă, este în plină desfășurare atâta vreme cât Prim-Plagiatorul României, Che Gragara, umblă în libertate deși a încălcat pe față o decizie definitivă a Curții Constituționale a României și s-a dus la Bruxelles în locul lui Traian Băsescu. Dacă o decizie a CCR a fost încălcată, o singură lege a fost sfidată, fără consecințe, înseamnă că în România orice este posibil – că nimeni nu răspunde – de aceea sunt atât de vioi și vocali în nebunia lor cei din grupul infracțional organizat în  numele căruia s-a exprimat sâmbătă Ioan Ghișe, gheișa de serviciu.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Puciul borfașilor continuă

 1. ad.rian zice:

  Exact asta fac si se prefac a nu intelege vocalii turbati atunci cand aud numele presedintelui ales, nu facut prin jocuri de culise: faptul ce incalca legile tarii ncepand char de la presedintele ei. Ales pe un termen bine delimitat, prevazut de Constitutie. Reactia sanatoasa a celor ingrijorati de acest derapaj intentionat al Romaniei este datorata evidentei ca, daca se poarta asa cu primul om in Stat, cum se vor purta cu noi, ceilalti, anonimii ei cetateni. Precedentul experiment comunist esuat – de la cel sovietic la cel cambogian, nemaivorbind de cel romanesc – ne face vigilenti in fata renasterii unor instincte politice totalitare.

 2. skinnz zice:

  ADICA: Romania NU are legi care sa previna realizarea si perpetuarea absurdului fara limite (cel din care nu putem iesi ACUM)?
  Atunci sa ne gandim cine a facut Constitutia, sistemul legislativ (legile cu infinite interpretari), cine le face si azi, care este calitatea celor care formeaza parlamentul, cine sunt majoritarii care ne ofera cu generozitate stres si disperare, cine sunt cei care hulesc faptul ca abia debarcatul guvern NE-A FERIT SA FIM ASEMENEA GRECIEI, cu „sacrificiul” (furtul spun ei) unei parti din veniturile noastre, pe care alti locuitori ai planetei ar considera-o drept donatie de solidaritate (solidaritate cu tara)…
  ADICA: oricand oricine (sau „fitecine”) poate da peste cap TARA, prin actiuni impotriva tuturor legilor? Sau in loc sa cautam solutii, repetam mereu „Miorita laie…”

 3. Pingback: Puciul borfașilor continuă « Partidul Noua Republica in Tecuci – Galati

 4. Nae Camionagiul zice:

  Cu astfel de jigodii hoate avem de a face: Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat în stilul său caracteristic situaţia sistemului judiciar din România, după ce protestatarilor din Piaţa Universităţii le-au fost întocmite dosare penale, iar jandarmii au montat garduri pentru a împiedica pătrunderea acestora pe carosabil în cazul în care vor mai avea loc proteste. „Codruţa Kovesi (procurorul general al României, n.r.), Marius Iacob (procurorul general adjunct al României -n.r.) şi Daniel Morar (şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie) reprezintă cancerul României, sunt Satana, Dracul. Mai sunt şi unii judecători la fel. Doar dacă vor fi daţi afară se va face curăţenie în sistemul judiciar”, a declarat Gigi Becali. Patronul Stelei spune că speră ca Victor Ponta, Mona Pivniceru şi Guvernul să cureţe sistemul judiciar, „aşa cum au promis”. Gigi Becali spune că Morar, Kovesi şi Iacob ar trebui „distruşi din punct de vedere al profesiei”. „Nu îi distrugem altfel, că sunt şi ei români. Dar vor plăti”, a conchis Becali.

 5. Sare'n Ochi zice:

  Dementa infractionala de grup:
  Liberalii vor încerca mâine, în Parlament, o ultimă cale de atac pentru a bloca reîntoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Senatorul PNL, Ioan Ghişe, a propus două variante de atac: fie ca Parlamentul să retrimită Curţii Constituţionale hotărârea prin care referendumul este considerat invalid, fie ca Parlamentul să constate că preşedintele suspendat Traian Băsescu este demis. Potrivit acestuia, iniţiativele sale sunt susţinute de conducerea PNL, liberalii aşteptând ca social-democraţii să le sprijine demersul. Mai mult, senatorul Ghişe a pregătit plângeri penale împotriva celor şase judecători ai Curţii Constituţionale care au votat pentru validarea referendumului din 29 iulie. O altă strategie pentru ca Traian Băsescu să nu se întoarcă la Palatul Cotroceni, ar fi lipsa cvorumului la şedinţa din Parlament în care se citeşte hotărârea Curţii Constituţionale privind referendumul.
  http://www.gandul.info/politica/exclusiv-planul-usl-pentru-a-l-impiedica-pe-traian-basescu-sa-se-intoarca-la-cotroceni-ultima-incercare-a-pnl-in-parlament-9982578
  Nu exista suficiente temnite pentru borfasii acestia?

 6. Evanghelista zice:

  Congresul Internationalei Sociliste incepe dupa intoarcerea lui Ponta de unde s-o mai fi ducand el acum: intre 30 august si 3 sept 2012.
  Or fi mintind aia de acolo ? Ponta aanuntat ca participa intre 27 si 30 august.
  http://www.socialistinternational.org/congresses.cfm
  Oare ce porcarie pregateste?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.