În urma ședinței de azi a CCR, Inspectoratul Școlar Tulcea a vacantat un post de suplinitor la materia Istorie în localitatea Isaccea (să nu se piardă experiența de suplinitor a lui Crizel al Căcărăului)

Președintele suplinitor Crin Antonescu a declarat, joi, 26 iulie, la mitingul de la Romexpo, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de „români curați, în lumină, în picioare”.

N-au fost să fie decât 7,5 milioane și nici aceia prea curați și nici prea în picioare – stau dovadă anchetele procurorilor pe raportările de peste 250% de voturi introduse în urna volantă, uneori de către aceeași persoană chiar și de 8 ori. Drept pentru care, 25 de zile mai târziu, aproape 1 milion și jumătate de voturi mânărite la referendum:

și o listă periată de către un grup infracțional organizat impropriu numit Guvern al României, din care cât pe ce să ajungă “în lumină” (adică decedați mortal, dispăruți la muncă peste hotare și/sau cu buletinul expirat) cei 9 milioane de români “curați, în picioare”, azi, data stelară 21 august 2012, Crin Antonescu s-a răzgândit:

Deci este clar: noi nu am înțeles nimic din ceea ce a declarat al Căcărăului. „Curați” era, de fapt, „curățați” – omul zis-o, răspicat, de două ori: “în lumină”, „cu picioarele înainte”…

Motiv pentru care cere lupte de stradă.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la În urma ședinței de azi a CCR, Inspectoratul Școlar Tulcea a vacantat un post de suplinitor la materia Istorie în localitatea Isaccea (să nu se piardă experiența de suplinitor a lui Crizel al Căcărăului)

 1. Arizonianul zice:

  Calcul intersant şi corect:
  România are circa 20 milioane de locuitori
  137 de senatori – un senator la 160.000 locuitori
  332 de deputaţi – un deputat la 70.000 locuitori
  469 parlamentari
  SUA are circa 310 milioane de locuitori
  100 senatori – un senator la 3.100.000 locuitori
  435 reprezentaţii – un deputat la 560.000 locuitori
  535 parlamentari
  Dacă SUA ar proceda ca România ar avea:
  1.875 senatori
  4.286 reprezentanţi
  Daca România ar proceda ca SUA ar avea:
  7 senatori şi 31 deputaţi

  • Dan zice:

   Salutare,
   Calcule interesante si banuiesc eu corecte ca altfel nu le puneati pe site.Credeti ca pe vreun politician, indiferent de culoarea lui, il intereseaza aceste cifre?Probabil le cunosc, dar se fac ca ploua.Sanatate si mai mare.

 2. Arizonianul zice:

  Ce vreau să spun este că România are 469 de parlamentari care sunt plătiţi regeşte… Al lui Căcărău nu va renunţa la banii ăştia nemunciţi. Asta exlică totul, mama lui de jigodie!

 3. Evanghelista zice:

  “Eu respect Legile, pe care le si cunosc, spre deosebire de pustii (cu referire la Ponta si Antonescu -nn) care ma critica la televiziuni. Eu sunt magistrat, NU politician, ca sa execut ordinele partidului. Si nu permit nici unui pusti, care n-a dat un examen corect in viata lui, sa ma critice! Pe mine nu ma poate nimeni intimida, orice ar spune despre mine, iar domnul Predescu n-are decat sa spuna ce vrea, sa execute ce ordine politice vrea dumnealui. Eu voi respecta doar textele de lege!”
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/judecatoarea-aspazia-cojocaru-eu-sunt-magistrat-nu-politician-ca-sa-execut-ordinele-partidului-si-nu-permit-nici-unui-pusti-care-n-a-dat-un-examen-corect-in-viata-lui-sa-ma-critice-274432.html

 4. Evanghelista zice:

  Intrebat de jurnalisti daca Parlamentul mai are un cuvant de spus in ceea ce priveste decizia CCR, Zegrean a raspuns: “Din moment ce mergem sa citim decizia in Parlament, evident ca da.
  In mod normal, constitutional si legal vorbind, procedura se incheie prin citirea deciziei in Parlament si publicarea ei in Monitorul Oficial si in presa”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13066947-augustin-zegrean-intrebat-daca-este-teama-noi-proteste-presiuni-adresa-ccr-teama.htm

 5. Nae Camionagiul zice:

  “Plenului CSM i se va propune, miercuri dimineata, suplimentarea ordinii de zi cu cererea de demisie din magistratura a doamnei Mona Pivniceru. In masura in care aceasta propunere va intruni majoritatea voturilor membrilor CSM, se va proceda la suplimentarea ordinii de zi”, a declarat marti pentru Agerpres purtatorul de cuvant al CSM, Monica Prejmereanu.
  http://ancheteonline.ro/2012/08/csm-vom-discuta-demisia-monei-pivniceru-numai-daca-se-aproba-suplimentarea-ordinii-de-zi/

 6. Sare'n Ochi zice:

  @Cetatean: Deocamdata, masterplanul USL a primit o lovitura grea-grea, dar nu mortala. Masterplanul lor avea urmatoarele obiective:
  – legea VU intr-un singir tur si castigarea a peste 50% in toamna.
  – suspendarea lui Basescu.
  – gratierea lui Nastase
  – cu minoritati plus UDMR, in toamna, revizuirea Constitutiei prin introducerea republicii parlamentare si anularea dreptului poporului de a alege Presedintele.
  Or:
  – legea VU a fost respinsa de CCR si ramane loteria legii 35/2008.
  – Basescu nu a putut fi indepartat.
  – Nastase nu pare ca va fi gratiat.
  Le ramane acum planul de rezerva (fortarea unor numiri USL-iste la Justitie) si incercarea de a castiga cat mai multe mandate in toamna. Daca MRU se misca bine si PDL isi baga mintile in cap, USL scade bine sub 50% si pericolul republicii parlamentare dispare. In plus, TB va numi un judecator la CCR la anul. Camera si Senatul vor face si ele numiri.
  http://www.mediafax.ro/politic/ponta-antonescu-are-dreptul-constitutional-de-a-o-numi-miercuri-pe-pivniceru-la-justitie-9967704
  Nu are dreptul de a o numi daca CSM nu propune eliberarea din magistratura.
  Vor incerca sa o numeasca. Nu stiu cum, insa cred ca Paiata va emite decretul de numire, in mod ilegal. Si asa nu mai are nimc de pierdut.

  • ceaikovski zice:

   Bombo baga batzu prin gard din parnaie. Le pune fitile la coor politicienilor, cu descrierile sale de pe blog, despre dimensiunea si numarul sobolanilor, mancarea proasta, lipsa apei calde, etc.
   Li s-a facut astora parul maciuca.
   Am ajuns sa cred chiar ca l-au trimis in recunoastere pe Bombo, sa vada cum e la Rahova, apoi la Jilava, sa stie pt care loc opteaza 😛 😛

 7. Sare'n Ochi zice:

  @DanSU: sa vedem ce insemna “a-ti petrece batranetile la puscarie”.
  E vorba de legea 115/1999
  L 115/1999 – republicata in 2007. (Lege privind responsabilitatea ministeriala)
  Art. 8
  (1) Constituie infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 2 la 12 ani urmatoarele fapte savarsite de membrii Guvernului in exercitiul functiei lor:
  a) impiedicarea, prin amenintare, violenta ori prin folosirea de mijloace frauduloase, a exercitarii cu buna-credinta a drepturilor si libertatilor vreunui cetatean;
  b) prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului.
  (2) Constituie, de asemenea, infractiuni si se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani urmatoarele fapte savarsite de catre un membru al Guvernului:
  a) refuzul nejustificat de a prezenta Camerei Deputatilor, Senatului sau comisiilor permanente ale acestora, in termenul prevazut la art. 3 alin. (2), informatiile si documentele cerute de acestea in cadrul activitatii de informare a Parlamentului de catre membrii Guvernului, potrivit art. 111 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata;
  b) emiterea de ordine normative sau instructiuni cu caracter discriminatoriu pe temei de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, varsta, sex sau orientare sexuala, apartenenta politica, avere sau origine sociala, de natura sa aduca atingere drepturilor omului.
  (3) Tentativa faptelor prevazute la alin. (1) se pedepseste.
  Si sa mai observam ceva: 😉
  Art 109 (2): Numai Camera Deputaţilor, Senatul şi Preşedintele României au dreptul să ceară urmărirea penală a membrilor Guvernului pentru faptele săvârşite în exerciţiul funcţiei lor. Dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie. Trimiterea în judecată a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din funcţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 8. Sare'n Ochi zice:

  @Teophile:
  Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat marți, pentru B1 TV, că președintele interimar Crin Antonescu este un instigator politic, ce dorește desființarea ideii de unitate a națiunii.
  „Decizia CCR este absolut firească. Putea fi luată încă din 2 august. Antonescu dorește să se tranforme în factorul cel mai toxic al politicii românești. În opinia mea, este un instigator politic, care nu face altceva decât să desființeze ideea de unitate a națiunii. Un discurs de un asemenea antieuropenism este inacceptabil. Mă sufocă indignarea, România în opinia lui Antonescu este o colonie. Nu le pasă de CE și de departamentul de stat. Antonescu se desprinde încet încet de noi într-un autism politic încărcat de logoree retorică”, a declarat Ungureanu.
  Acesta l-a criticat și pe primul ministru, despre care a afirmat că nu își înțelege rostul în fruntea Guvernului.
  „Ceea ce contează este binele public, și asta înseamnă coabitare. Dacă Ponta nu poate asta, înseamnă că nu poate înțelege că este în fruntea unui guvern, nu ca să îi fie confortabil lui. Ponta s-a jucat cu politica și de acum încolo va avea o enormă ecuație economică de rezolvat. Ceea ce îl așteaptă, ne așteaptă pe noi toți”, a explicat Ungureanu.
  „Există șanse la PNL, odată ce înțelege ceva din această suferință politică, să se însănătoșească, dar nu cu toată conducerea sa”, a mai spus fostul premier.
  http://www.b1.ro/stiri/politica/mihai-razvan-ungureanu-crin-antonescu-este-un-instigator-politic-exista-anse-ca-pnl-sa-se-insanato-easca-dar-nu-cu-toata-conducerea-sa-35761.html

 9. observator zice:

  Cacarau sufera de mania grandorii pe fondul unei schizofreni paranoide
  Lui Crin Antonescu:
  „Prostul are un mare avantaj față de deștept. Este întotdeauna mulțumit de el însuși”-Napoleon Bonaparte.
  „Te poți împodobi cu penele altuia, nu poți zbura cu ele”- Lucian Blaga.
  „Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se”- Nicolae Iorga.
  „Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil”- Confucius.
  „Fiecare trebuie să-și trăiască propria viață și să plătească propriul preț”- Oscar Wilde

  „Prostul are un mare avantaj față de deștept. Este întotdeauna mulțumit de el însuși”-Napoleon Bonaparte.
  „Te poți împodobi cu penele altuia, nu poți zbura cu ele”- Lucian Blaga.
  „Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se”- Nicolae Iorga.
  „Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil”- Confucius.
  „Fiecare trebuie să-și trăiască propria viață și să plătească propriul preț”- Oscar Wilde
  Sursa Sorina Matei 8.22.2012
  PS, Oare este adevarat ca V.Z este triplu repetent , nu ar fu nici o surprza deorede ,,cel mai
  cinstit si competeni guvern „ este compus din plagiatori incompetenti si mincinosi

 10. ceaikovski zice:

  ‘Neata tuturor!!

  Ieri s-au „scapat” deja la realitatea, am auzit eu, niste leberari, pardon, liberali, si au spus ca Romania e republica parlamentara.
  Atat de mult au discutat pe tema asta, cum sa faca, cum sa dreaga, incat nu-si mai dau seama, ca inca nu e realitate.
  Nu voi vota niciodata o propunere de modificare a Constitutiei venita de la USL, PSD, PNL. NEVER!

  Crizlea, paranoicul a facut pipilica (ieri, in discursul de la PNL, inconjurat de viitorii colegi de celula) si pe Isarescu, pe BNR, pe EU, pe CE, pe FMI si implicit pe salariile si pensiile cetatenilor romani.
  Sa-i spuna careva lui Dogaru si lui Ponta, pt ca lui Crzlea degeaba i se spune, ca daca se sucaresc astia, taie FMI conducta de bani, si raman bujetarii si pensionarii fara pensii si salarii!
  Sa le spuna careva, s-o lase mai moale cu Romania colonia SUA sau UE, ca banii de la aia vin! Colonie, necolonie, pana acum, ne-au dat lovele, sa platim salarii si pensii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.