Mona, Temniceru Justiției, joacă în Codul lui Căcărău

Uite acceptul, nu e acceptul – a început și Mona Temniceru să se joace alba-neagra cu declarațiile. Prinsă-n mașina celui mai pușcăriaș dintre români, cu fiul lui Adrian N0049 Năstase ca șofer și consiliera juridică pe post de conviv, Mona și-a deșelat limba să ne suspine cu acșient cum s-o săturat și-și retrage demisia de la Consiliul Superior al Magistraturii și nu sie mai fași ministresă de Justiție. Mai pe seară a apărut Prim-Plagiatorul Mitoman al României și sinistru interimar al ceea ce înțelege el din Justiție, Che Gargara, care și-a întrerupt turneul de propagandă anti-justiție prin județele calamitate de către procurorii mult prea curioși să afle cum de s-a făcut pe 29 iulie votul de peste 200% în urna volantă, să ne spună că el tot pe Mona o vrea. O vrea la conducerea a ceea ce înțelege el și grupul său de crimă organizată impropriu numit Guvernul României prin ministerul Justiției.

Grupul de crimă organizată ce conduce zilele acestea destinele României nici nu se mai ascunde, atât de disperați îi sunt membri – ne arată pe față disprețul față de lege, față de instituțiile statului. Tot căcărăul pe care l-au mâncat în dialog cu Uniunea Europeană, cu Statele Unite ale Americii, l-au mâncat să poată trage de timp, să-și poată face mendrele în țară. În ritmul acesta, până se întoarce Traian Băsescu la Cotroceni, Justiția va fi decapitată, călăul desemnat fiind Mona Pivniceru Temniceru.

Despre care Monă știm exact ce-i poate chielea, cât de javră dedicată intereselor lui Dan FELIX Voiculescu (prin liberalul Vlasov) și intereselor pușcăriașului Adrian Năstase. De altfel, procurorii au interceptări cu Mona Temniceru din care rezultă care este planul Uniuniii Stalinist Leniniste de subordonare a justiţiei (interceptările provin din interceptări ale unor convorbiri în dosarul procurorilor Bălan și Sâmpetru). Potrivit surselor cotidianului România Liberă, din convorbiri ar rezulta că Mona Temniceru urma să fie numită ministru al justiției (așa se știa încă de la momentul preluării puterii de către USL), funcție din care ea urma să-l propună procuror general pe George Bălan, iar pe Marcel Sâmpetru, supranumit „doctorul de dosare”, șef la DNA. După care urma revocarea președintelui și vicepreședintelui CSM Alina Ghica, respectiv Oana Schmidt-Hăineală, apoi revocarea președintelui Înaltei Curți, Livia Doina Stanciu și înlocuirea acestora cu oameni de încredere.

Pentru acest rol în Codul lui Căcărău, Mona Temniceru urma să fie recompensată cu funcția de judecător la Curtea Constituțională, pe un mandat de 9 ani, după care se pensiona cu o pensie de peste 150 de milioane de lei pe lună. Din toată remunerația promisă, Mona a recunoscut doar că i s-a propus funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Deocamdată se turnează scena în care Mona Temniceru a fost propusă pentru funcția de ministru al Justiției. Dar, intrigă și suspans (un personaj misterios dintr-un garaj trage niște sfori malefice), pentru posturile de șefi la Parchete trebuie să caute alte persoane, deoarece Bălan și Sâmpetru au fost puși deja sub învinuire…

Deocamdată acțiunea se complică prin faptul că un comando de paparazzi de la postul de televiziune al lui Sebastian Ghiță, prietenului Prim-Plagiatorului Mitoman, care au fotografiat-o pe Mona Temniceru în timp ce se urca în maşina lui Andrei Năstase. Tragi-comedia poporului român continuă cu episodul în care magistratul a spus că RENUNŢĂ la funcţia de ministru, dar s-a RĂZGÂNDIT.

Între timp, în stilu-i propriu, Victor Ponta se întreabă retoric cum de au apăruit poze compromițătoare despre Mona Temniceru exact în momentul în care urma el să o nominalizeze să distrugă Justiția…?! Păi, să-l întrebe pe amicul intim Sebastian Ghiță, cel cu care s-a dus în Dubai, cel care o și fute pe mă-sa lui de premier.

Bibliografie:

 • Justiţia, sub asediul USL. Ion Iliescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu au lansat atacuri publice la adresa procurorilor care anchetează fraudele de la referendum, fapt ce a atras o reacţie fermă din partea CSM. Ancheta procurorilor privind modul în care s-a desfăşurat procesul electoral la referendumul din 29 iulie a stârnit reacţii vehemente din partea social-liberalilor. Tăvălugul criticilor la adresa DNA l-a pornit preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a catalogat acţiunea „haitelor” de procurori drept „manifestări de un primitivism feroce”. Discursul lui Iliescu a fost urmat de poziţia actualului lider PSD, Victor Ponta, care i-a cerut lui Traian Băsescu „să oprească prigoana procurorilor” împotriva celor care au votat la referendum. Nici preşedintele interimar, Crin Antonescu, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta i-a cerut procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, să ofere public explicaţii legate de  cercetările pe care procurorii le fac „masiv” în ultimele zile. „Cer procurorului general al republicii să ofere explicaţii legate de natura, scopul şi mijloacele acestor cercetări”, a spus Antonescu. Nici Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) nu a fost uitat de către preşedintele interimar. (Adevarul)
 • USL pregăteşte subordonarea Parchetului General (Deutche Welle) Cercetarea fraudelor electorale comise la referendumul din 29 iulie a intrat în linie dreaptă. Astfel, 260 de dosare de fraudare a votului au fost deschise de Parchetul General, dintre care 10 sînt cercetate de DNA. Deplasarea în aceste zile a unor echipe de procurori în mai multe localităţi rurale în care există indicii de fraudă electorală, în special prin vot multiplu, a pus pe jar mai întîi ziariştii de casă şi comentatorii (tot de casă) de la Antena 3. Miercuri, preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a criticat în termeni virulenţi, pe blogul său, acţiunile procurorilor. El vorbeşte de „manifestări de un primitivism feroce” din partea unor „haite de procurori care dau năvală peste oameni în casă, în mediul rural.” După care Iliescu se întreabă: „De unde au răsărit asemena specimene, venite parcă din grote primitive? Dar, mai ales, cine i-a trimis într-o asemenea misiune de esenţă fascistă?” Şi tot el răspunde că Parchetul „este pus în slujba unor interese înguste, în cazul de faţă în slujba unui om (Traian Băsescu, desigur! – n.n.) cu tendinţe autoritare, care a pierdut sprijinul şi încrederea cetăţenilor.” Iliescu conchide că „Parlamentul este dator să intervină energic şi să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvîrşite.” Fostul preşedinte pare a fi cuprins de nostalgia vîrstei „revoluţionare” cînd, sub regimul său, separaţia puterilor în stat era doar o vorbă-n vînt. Pentru eventuale abuzuri, procurorii nu pot fi chemaţi să dea socoteală decît de către Consiliul Superior al Magistraturii. A venit rîndul lui Victor Ponta să înfiereze acţiunile procurorilor afirmînd, la Mănăstirea Putna unde s-a aflat să se reculeagă de Sărbătoarea Sfintei Marii, că „impresia mea din aceste zile este că se dă o lovitură de stat, acum cu adevărat se dă o lovitură de stat.” În traducere, pentru că gura păcătosului adevăr grăieşte, enunţul lui Ponta sună cam aşa: „Nu ce-am făcut noi cu instituţiile statului a fost o lovitură de stat, ci anchetele de acum ale procurorilor.” Cine se află în spatele acestei „lovituri de stat”? Traian Băsescu, desigur. Dacă Traian Băsescu doreşte să se întoarcă la Cotroceni, a mai spus Victor Ponta, „ar trebui în aceste zile să oprească persecuţia şi, practic, această operaţiune de terorizare a 8,5 milioane de oameni care au votat la referendum.” Declaraţiile lui Ponta sînt halucinante şi iresponsabile, menite să inducă frica în rîndul populaţiei. Cine „terorizează” 8,5 milioane de oameni care au votat la referendum? Cum poţi, de pe poziţia de şef al guvernului să arunci asemenea fumigene? În fine, cum ar putea Traian Băsescu să oprească anchetele procurorilor acolo unde au fost reclamate fraude electorale? De cîteva zile Crin Antonescu nu mai e preşedinte interimar, el e „preşedintele în exerciţiu”, după cum titrează Antenele lui Voiculescu.
 • Relu Fenechiu ameninta procurorii, fara nici o retinere, cu miscari de strada si razbunari ale “romanilor” anchetati in cazul fraudei de la referendum. Nu mai exista in Codul Penal notiunea de instigare, incitare la violenta, atentat la siguranta statului, obstructionarea justitiei?
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

26 de răspunsuri la Mona, Temniceru Justiției, joacă în Codul lui Căcărău

 1. ceaikovski zice:

  exclenta imaginea!! O combinatie de zile mari! De la Codul lui Da Vinci, la Madonna, fondul de la Mona Lisa, parca, ala micu’ papusa criminala si nebuna, Chuky, Timnicereasa, ochelarii pt justitie. Felicitari! Ce imaginatie poti sa ai!!

 2. ribelalu zice:

  Nu vor reusi nimic din ce si-au propus. Base va reveni la Cotroceni, Justitia va ramane independenta si se va curata singura din interior.
  Va avea si USL-ul un merit: justitia nu le va mai tolera abuzurile politicienilor si vom vedea asta in numarul anilor de condamnare cu executare dati la procesele cu politicieni.

 3. aronpetru zice:

  Dupa vizita lui pontanacul in Olt am inteles un singur mesaj…s-a dat liber la fraude si incalcarea legii. Sa ma si zambim
  http://aronafter65.wordpress.com/2012/06/30/auto-stopistii/

 4. Sare'n Ochi zice:

  Europa, SUA, cerul, pamantul si poate chiar Dumnezeu au conspirat impotriva lui Crin Antonescu, eroul care, avand in spate 7 milioane si jumatate de voturi, lupta pana la ultima suflare pentru a invinge aceasta conspiratie mondiala si chiar extraterestra.
  http://www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-interimar/sinuciderea-politica-a-lui-crin-antonescu-1184701

 5. theo- nona zice:

  precupeatza PIVNICERU;este o mincinoasä prefäcutä, ce face demult
  parte din jocul mafiotzilor USL, o nerusinatä cu tupeu, ce este pregätitä de secu.

 6. ceaikovski zice:

  Domnule Pasarin, ce s-a intamplat in comuna Balteni (jud Gorj) in care sunteti primar?
  – Au venit anchetatorii, ne-au bagat la beci…
  – Si?
  – Si ne-au batut….
  – Si?
  – Si ne-au batut…
  – Si?
  – Aoleu, asta a fost la cooperativizare!

 7. Sare'n Ochi zice:

  procurorii, impreuna cu un sobor de medici, ar trebui sa calce pe la Latrina 3 – IAR AU MINŢIT POPORUL. Asaltul anchetatorilor la Suraia a fost doar la televizor
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Asaltul-anchetatorilor-la-Suraia-a-fost-doar-la-televizor-996813.html
  În urma reclamaţiilor, o echipă de procurori de la DNA Galaţi a sosit pe 15 august în localitate. A luat legătura cu şeful de post care i-a dat un telefon primarului Vasile Grosu şi i-a cerut sprijinul.
  Cu o zi înainte de alegeri, edilul a trecut de la PDL la PSD, de teamă că baronul Oprişan îi desfiinţează balastiera ginerelui. Procurorii au venit cu un autoturism Volkswagen (dube nici nu au existat, cum au prezentat televiziunile), aveau date exacte despre fraude. Au procedat, cum s-ar spune, punct ochit, punct lovit.
  Pentru că, în Suraia, o comună pierdută din Vrancea, au apărut sute de oameni pe listele suplimentare şi sute de CNP-uri inexistente prin baza de date. Aici, de referendum, observatorii PDL au fost daţi afară din secţiile de votare, iar o jurnalistă, Mădălina Burlan, a fost evacuată din secţie şi agresată, motiv pentru care a sunat la 112.
  fute-i-as in gura pe lingaii Varanaului turnator la Securitate a propriei sale familii, sa-i fut! mincinosi patologici si incurabili! si cu ei pe toti dezaxatii care-mi calca blogul si-si depun icrele prostiei prin comentarii, precum si pe toate gunoaiele scurtcircuitate la creier care il sprijina pe plagiator si pe al lui cacarau in lovitura lor de stat!

 8. Sare'n Ochi zice:

  bilanțul de 40 de zile ale lui Antonescu la Cotroceni. ar cam trebui suspendat, pardon, internat.
  http://www.romanialibera.ro/index.php?section=articol&screen=print&id=273932&page=0&order=0&redactie=0

 9. snapshot zice:

  un ling-gurau :

 10. ceaikovski zice:

  Fenechiu si toti cei care instiga lumea impotriva procurorilor, nu pot fi acuzati de instigare la incalcarea legii, la revolta, complicitate la frauda, etc? Poate n-au ce face anul viitor, sa nu se plictiseasca, sa fie impreuna la Jilava, sa-si tina de urat unul altuia!

 11. brindusa zice:

  Mona Pivniceru s-a împiedicat în propria-i incompetenţă
  de Mihai Pâlșu
  Editorial
  Taguri: mona_pivniceru, ministru, incompetenţă, Andrei_Năstase
  ShareShare on facebookShare on emailShare on twitterShare on favoritesMore Sharing Services

  De când a ajuns pe firmamentul României, Executivul Ponta, “cel mai cinstit guvern”, a fost zguduit de scandaluri majore cu persoane mai mult decât dubioase propuse pentru funcţiile de ministru. Plagiatele lui Mang şi Ponta, incompatibilităţile domnelor Dumitrescu şi Andronescu, dar şi a domnului Diaconu, precum şi antisemitismul afişat ostentativ “pe sticlă” de pesedistul Dănuţ Şova au făcut carieră în media de pe mapamond.

  Deşi nu mai era nevoie de un nou scandal care să definească Guvernul Ponta drept cel mai blestemat Executiv, a mai apărut unul, în care viitorul ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, a căzut ca prostul în capcana întinsă de duşmanii săi politici.

  Nu a fost nici o întâmplare că Mona Pivniceru a fost fotografiată exact în momentul în care se urca în maşina lui Andrei Năstase, fiul celui care execută 2 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, Adrian Năstase.

  Nu a fost nici o întâmplare că în maşina lui Andrei Năstase a fost şi prietena Monei, Mariana Alexandrescu – consilier pe probleme juridice al lui Adrian Năstase.

  Nu a fost nici o întâmplare că judecătorul Pivniceru s-a suit ca un cetăţean turmentat într-o maşină necunoscută pe care a luat-o drept taxi.

  Nu a fost nici o întâmplare că Mona Pivniceru a fost fotografiată, într-o anumită zi, la o anumită oră, pe o anumită stradă, într-un anumit anturaj compromiţător din punct de vedere juridic.

  Nu este nici o întâmplare că Mona nu are stofă de ministru, cum nu are nici prestanţă de magistrat la ÎCCJ sau de membru al CSM, ci doar comportament de sindicalist din „neamul lui manivelă”.

  Nu este nici o întâmplare că premeditarea prinderii în flagrant delict a viitorului ministru al Justiţiei vine la câteva zile după ce preşedintele suspendat Traian Băsescu a rostit, “din garaj”, vorbe bune despre Pivniceru.

  Nu este nici o întâmplare că pălitura dată Monei este produsă de unda seismului politic ce a început să facă istorie în sânul USL.

  Nu este nici o întâmplare că atacul asupra Monei, deşi a fost pus la cale şi îndeplinit cu câteva zile în urmă, a fost pozat pe peretele infamiei exact a doua zi după ce preşedintele interimar, Crin Antonescu, l-a tras de urechi pe interimarul de la Justiţie, premierul Victor Ponta, pe motiv că liderul PSD ar fi prea “blând” cu procurorii care anchetează eventualele fraude de la referendum.

  Nu a fost nici o întâmplare că imaginile compromiţătoare au fost prezentate în exclusivitate şi promovate ca un subiect de mare dezvăluire de televiziunea arondată premierului Victor Ponta.

  Dar, referitor la România TV – televiziunea care a difuzat fotografiile cu Mona şi recunoscută pentru faptul că îl susţine pe Ponta, dar nu şi PNL-ul -, apare prima fisură în logica jocului fără hazard care a fost gândit pentru a distruge reputaţia şi imaginea judecătorului de la ÎCCJ, Mona Pivniceru. Pentru că, la auzul ştirii despre Mona, declaraţia lui Victor Ponta poate fi considerată ciudată: “Coabitarea dintre RTV şi B1 funcţionează din ce în ce mai bine”. Clar? Clar pentru toată lumea!(Puterea)

 12. moshu49 zice:

  dacã e rãzboi vreau si io.
  dar nu civil ci penal! se poa’? 😉

 13. unu care si-o suge singur zice:

  Sunt din Bucuresti si incredibil de retardat. Mi-o sug singur si dupa aceea incerc sa scuip basisti, dar ma inec si-nghit, asa ca o iau de la capat. Daca aveti solutii cum sa ma autoextermin, altfel decat cu creierii prajiti la Antene si sub slitul desfacut al lui Dan Voiclescu, sa-mi scrieti la IP 188.26.202.172

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.