Deputatul Bulă ot PSD, din Colonești, Olt: “Mă, băieți, hai să vă spun deschis, că sunteți băieți tineri. Din ăia 7,5 milioane câți au votat să plece el, un milion e furăciune, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum să fie”

Moto: Marian Oprişan (baron local USL, trimis în judecată în 2006 pentru abuz în serviciu – utilizarea creditelor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate -, fals și uz de fals): “Nu se încearcă decât o anumită presiune asupra CCR şi o presiune asupra celor 8.400.000 de cetăţeni care s-au prezentat la vot, ca să-i sperie pentru a nu se prezenta la vot la toamnă”.

Ce avem noi zilele acestea în România – în afară de criză, lipsă de măsuri economice și potopul zilnic de minciuni (modul natural de a respira al celor din Uniune Stalinist Leninistă: minciuna din gușă aspiră aerul necesar expulzării în eter, fiind înlocuită de o altă minciună care aspiră din exterior aerul necesar expulzării – un adevărat perpetuum mobile; când se termină minciunile, politrucul USL cade mort, asfixiat, că nu mai are cum respira). Păi, vă zic eu ce avem: mai multe crize. Crizele personale ale lui Crizel Antenescu al Căcărăului bat în prime-time criza economică, ratele crescute la bănci, decontul celor 100 de zile de război politic inutil – dus doar pentru a pune Dan Voiculescu (și restul pușcăriabililor aciuați în Uniunea Stalinist Leninstă) şaua pe Justiție și pentru a se putea crede suplinitorul președinte ales (acesta mai crede că are 7,5 milioane de români în spatele lui; aștept să-l văd când îi va avea în față, cerându-i socoteală pentru prețul crescut la gaze, la factura de curent, la medicamente șamd…). Ce se întâmplă, de fapt? Păi, cu Traian Băsescu într-un garaj, Justiția a prins gustul unei demnități profesionale, iar procurorii își văd de treaba lor, anchetând fraudele comise cu frenezie în 29 iulie anul curent, spre furia de-a dreptul paranoică a celor din grupul infracțional organizat, impropriu numiți guvernul României, președintele interimar al României, parlamentarii majoritari șamd.

Vă prezint, mai la vale, bibliografia necesară edificării asupra dimensiunii fraudei din 29 iulie anul curent – care ne dă și dimensiunea disperării grupului infracțional organizat pentru a îngenunchea Justiția, să nu le intre sponsorii la pârnaie:

 • Datele oficiale ale parchetului arata dimensiunea fraudei electorale. Judetele unde s-a furat la urne! Aproximativ 260 de dosare de fraude electorale au fost deschise de procurori din parchetele din intreaga tara, iar 10 din acestea sunt cercetate de DNA. Anchetele vizeaza desfasurarea Referendumului din data de 29 iulie 2012. Baronul Dragnea cheama la ordin toti presedintii sectiilor de votare de pe feuda sa 8 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe langa Judecatoria Giurgiu- presedintele CJ Giurgiu este USL-istul Vasile Mustatea. 21 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria- presedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea. 9 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe langa Judecatoria Turnu- Magurele- presedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea, scrie EVZ.ro
 • Reportaj in Colonesti, Olt: Alegeri pe mosia deputatului Bula. In Romania organizam alegeri libere, dar dincolo de Bucuresti avem inca boieri care decid tot ce misca pe mosia lor, inclusiv cati oameni merg la vot si unde pun stampila. Politicile si ideologia sunt povesti pentru oraseni care n-au ce face. Marea masa a votantilor e in plin feudalism. In Colonesti, Olt, boierul e deputatul traseist Nicolae Stan, zis Bula. El se misca rapid de la un partid la altul, iar satul voteaza cu sfintenie dupa dansul lui. In vara lui 2008, 95% dintre cei cu drept de vot puneau stampila pe PSD, in culorile caruia candida Bula la primarie. Cateva luni mai tarziu, scorul se inversa: peste 90% votau PDL la parlamentare. Secretul? Bula schimbase taberele. Boierul s-a intors acum in PSD si la referendum a reusit sa scoata din case 184% dintre satenii cu drept de vot. Am mers la Colonesti sa aflam secretul prezentei miraculoase si ne-am trezit in plin suprarealism. „Ma, baieti, hai sa va spun deschis, ca sunteti baieti tineri. Din aia 7,5 milioane cati au votat sa plece el, un milion e furaciune, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum sa fie”. Ramanem bulversati. Un deputat al puterii spune ca s-au furat 1.5 milioane de voturi. Nu cumva unele sunt din Colonesti?, dezvaluie casajurnalistului.ro
 • Jocurile de culise ale USL pentru castigarea judecatorilor CCR. Dupa ultima decizie a Curtii Constitutionale, prin care s-a stabilit ca pentru verdictul final asupra referendumului de demitere a presedintelui va fi luat in calcul numarul total de cetateni de pe listele electorale folosite la scrutin, in care sunt inclusi si romanii din strainatate, USL a declansat batalia pentru a atrage de partea sa, chiar cu forta, judecatori nehotarati. Vizati direct ar fi patru magistrati: Zoltan Valentin Puskas, Tudorel Toader, Aspazia Cojocaru, si chiar presedintele, Augustin Zegrean. Sursele noastre spun ca urmeaza doua etape ale „luptei talibanilor” USL: prima – lansarea de stiri senzationale, chiar si inventate, despre judecatorii Curtii care mai pot fi intimidati si apoi recuperati; a doua etapa – aducerea „maselor” de presiune in Bucuresti, „mase” formate din revolutionarii afiliati USL si din armata rezervistului Mircea Dogaru, sustinut de Dan Voiculescu. Prima etapa este in plina desfasurare. O stire senzationala inventata si lansata pe piata presei a fost cearta dintre judecatoarele Aspazia Cojocaru si Iulia Motoc de la sedinta CCR de marti (cand s-a transat, prin votul majoritatii, faptul ca pe listele electorale pentru referendum trebuie sa figureze si romanii care muncesc in strainatate), scrie Romania libera.
 • Referendum in orasul Panciu. Inainte: „Daca la ora 17, la sectia 93, nu s-a iesit decat 40%… actionam in forta”. DUPA: sase dosare penale. Procurorii parchetului Panciu (judetul Vrancea) au deschis sase dosare. Pe 25 iulie, gandul a publicat un reportaj sub acoperire in care primarul si viceprimarul din Panciu povesteau cum vor scoate votantii la vot. „Planul nostru este asa: daca la ora 17 la amiaza, la sectia 93 sa zicem, nu s-a iesit decat 40%… actionam in forta. Vedem ce zone nu s-au miscat. Ne uitam pe strada X cine a venit la vot si cine nu a venit. Mergem si ii aducem la vot. Sunt in jur de 9 masini pe fiecare sectie”, a relatat Iulian Nica, viceprimarul orasului Panciu si sef de campanie. In final, in Panciu, la referendumul din 29 iulie, s-a inregistrat o prezenta de 61%, din 7926 de votanti inscrisi pe listele electorale au votat 4854. Contactat astazi de Gandul, viceprimarul Iulian Nica a declarat ca nu stie nimic despre actiunea procurorilor.
 • Oprişan şi Dragnea, în vizorul procurorilor DNA în dosarul fraudelor la referendum. Liderii USL, Marian Oprişan şi Liviu Dragnea, au intrat în vizorul procurorilor Departamentului Național Anticorupție (DNA), în dosarul privind fraudarea referendumului, au declarat pentru money.ro surse judiciare.Anchetatorii au indicii că cei doi şi-ar fi folosit influenţa politică ca să obţină victoria la referendumul organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Suspiciunile DNA sunt bazate pe faptul că în cele două judeţe conduse de Dragnea şi Oprişan, Teleorman respectiv Vrancea, procentul la vot ar fi fost mare, de peste 50 la sută, pe baza unor mijloace frauduloase. Mai exact, indiciile arată că cei doi s-ar fi folosit de funcţiile de conducere din PSD pentru a câştiga, prin fraudă, referendumul. În dosarele referendumului, deschise în 15 dintre judeţele ţării, urmărirea penală s-a început “in rem”, pentru obţinerea unor foloase necuvenite. “Urmărirea penală s-a început >in rem< pentru indicii de săvârşire a infracţiunii prevăzute de art. 13 din Legea 78/2000, adică fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.”  Integral in Adevarul

De atâta disperare că procurorii își fac datoria, am ajuns ca un fost preşedinte al României (aprig și degrabă chemător de mineri să spargă tâmpla celor care l-au contestat) să ceară ca procurorul general al României să fie audiat în Parlament cu privire la desfăşurarea anchetelor cu privire la referendum şi pentru anchetarea unor foşti miniştri şi actuali funcţionari din MAI. Că Ion Ilici Iliescu se mai crede în anii 50-60 ai secolului trecut când putea lua la refec orice judecător și/sau procuror și să-i traseze indicații prețioase privind natura adevăraților bandiți ai democrației este una – senilitatea, veninul ideologic care-i otrăvește bătrânețile de individ a cărui carieră profesională se poate urmări după dâra de sânge și de destine distruse lăsate în urmă -, asta este o problemă. Dar, intervențiile televizate, aproape zilnice și absolut în afara legii, ale suplinitorului de la Cotroceni sunt de natură să ne creeze probleme în lume – identic egale cu cele pe care le-a creat și încă le mai creează și Prim-Plagiatorul Mitoman al României prin însuși faptul că mai reprezintă România. Revenind la elucubrațiile lui Crizel al Căcărăului, luate cu copy-paste de pe blogul lui Ion Ilici Iliescu, în virtutea principiului independenţei justiţiei, audierea unui magistrat de către Parlament este imposibilă. Acesta este răspunsul inclusiv la ordinul de convocare intempestivă a CSM, dat de către suplinitorul Căcărău de la tribuna prezidențială, precum și la presiunile puse de către Prim-Plagiatorul Mitoman asupra Justiției. Asistăm la o încălcare brutală a separației puterilor în stat, făcută cu scopul de a grăbi nominalizarea Monei Pivniceru ca ministru al Justiției. Puciștii speră că aceasta va decapita instituția Procurorului General al României și cea a Direcției Naționale Anticorupție.

Bibliografie:

 • Decizia nr.45/1994 a Curții Constituționale: Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii [art.123 alin.(2) din Constituţie], iar rolul de consiliu de disciplină pentru ei îl are numai CSM [art.133 alin.(2) coroborat cu art.124 alin.(1) din Constituţie]. Orice dispoziţie regulamentară care ar implica posibilitatea citării unui judecător în faţa unei comisii parlamentare de anchetă încalcă evident dispoziţiile constituţionale care stabilesc, chiar dacă implicit, separaţia puterilor în stat şi, desigur, independenţa judecătorilor şi supunerea lor numai legii. De asemenea, citarea unui cetăţean în faţa unei comisii parlamentare, ca martor sau în orice altă calitatea, contravine dispoziţiilor constituţionale privind libertăţile cetăţeneşti şi justiţia. Desigur, nimic nu împiedică comisiile parlamentare să invite anumite persoane pentru a da relaţii în legătură cu obiectul anchetei.
 • Regulamentul Camerei Deputaţilor: Art. 71. – (1) Orice comisie permanentă poate porni, la solicitarea unuia sau a mai multor membri ai săi, o anchetă, în cadrul competenţei sale, cu încuviinţarea plenului Camerei Deputaţilor, privitoare la activitatea desfăşurată de Guvern sau de administraţia publică. Art. 74. – (1) Anchetele parlamentare nu pot avea ca obiect investigarea unor fapte sau activităţi care fac obiectul unor anchete judiciare sau care se află pe rolul unor instanţe de judecată. (2) O anchetă parlamentară încetează de drept în momentul deschiderii unor proceduri judiciare privitoare la faptele sau activităţile care constituie obiectul ei, situaţie în care Biroul permanent al Camerei Deputaţilor anunţă organele de urmărire penală că pot avea acces la toate documentele referitoare la cazul în speţă, aflate în arhiva Camerei Deputaţilor.
 • Regulamentul Senatului: Art.76.- (1) Orice comisie permanentă poate iniţia o anchetă parlamentară, în limitele competenţelor sale materiale, privitoare la activitatea desfăşurată de un minister sau de altă autoritate publică centrală ori a unei instituţii de sub autoritatea acestora. Art.159.-În plenul Senatului nu pot fi formulate întrebări care privesc probleme de interes personal sau particular, întrebări care se referă la procese aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti sau care pot afecta soluţionarea unor cauze aflate în curs de judecată, care urmăresc în exclusivitate obţinerea unei consultaţii juridice sau tehnice ori care privesc activitatea unor persoane care nu îndeplinesc funcţii publice.
 • Recomandarea (2012) 12 cu privire la judecători: independenţa, eficienţa şi responsabilităţile: 14. Legea trebuie să prevadă sancţiuni împotriva persoanelor care încearcă să influenţeze judecătorii într-un mod nepotrivit. 15. Hotărârile trebuie să fie motivate şi pronunţate în mod public. Nu ar trebui să existe vreun alt mod în care judecătorii să fie obligaţi să îşi justifice hotărârile. 16. Deciziile judecătorilor nu pot face obiectul vreunei reanalizări, în afara procedurilor de atac sau de redeschidere a cauzei, aşa cum sunt ele prevăzute de lege. 17. Cu excepţia deciziilor privind amnistia, graţierea sau altor măsuri similare, puterile executivă şi legislativă nu pot lua decizii care să invalideze hotărâri judecătoreşti. 18. Dacă comentează deciziile judecătoreşti, executivul şi legislativul trebuie să evite criticile care ar submina independenţa puterii judecătoreşti sau ar slăbi încrederea publicului în justiţie. De asemenea, acestea ar trebui să evite acţiuni ce pot pune sub semnul întrebării intenţia lor de a respecta deciziile judecătorilor, altele decât cele prin care îşi manifestă intenţia lor de a formula o cale de atac.
 • Linii directoare ale ONU privind rolul procurorilor: 4. Statele membre trebuie să se asigure că procurorii sunt capabili să îşi exercite atribuţiile profesionale, fără nicio intimidare, impediment, hărţuire, ingerinţe necorespunzătoare sau expunerea nejustificată la răspundere civilă, penală sau de altă natură.
 • Principiile de la Bangalore privind conduita judiciară: 1.4. În exercitarea atribuţiilor sale judiciare, judecătorul trebuie să fie independent faţă de colegii săi magistraţi în legătură cu deciziile sale, pe care el este obligat să le ia independent.
 • Comentariu la Principiile de la Bangalore privind conduita judiciară: Judecătorul nu este obligat să raporteze motivele cauzelor: 41. Obligaţia de a răspunde în faţa oricui, şi în special în faţa unei persoane care ar putea fi prejudiciată de acţiunea judecătorului, este contrară independenţei justiţiei. Cu excepţia motivărilor judecătoreşti sau a altor proceduri prevăzute de lege, judecătorul nu este obligat să îşi justifice soluţia, nici chiar faţă de alţi membri ai sistemului judecătoresc. Dacă o decizie judecătorească dă dovadă de atâta incompetenţă încât să justifice iniţierea acţiunii disciplinare, în acest caz foarte rar judecătorul nu este obligat să „raporteze”, ci să răspundă unei acuzaţii sau unei anchete formale desfăşurate conform legii. (Cristi Danileț)
Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

44 de răspunsuri la Deputatul Bulă ot PSD, din Colonești, Olt: “Mă, băieți, hai să vă spun deschis, că sunteți băieți tineri. Din ăia 7,5 milioane câți au votat să plece el, un milion e furăciune, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum să fie”

 1. Sare'n Ochi zice:

  Răspuns oficial al MAI la întrebarea ziarului PUTEREA: 22.258.186 de CNP valabile în 11 iulie – DOCUMENTE
  http://www.puterea.ro/articol/raspuns_oficial_al_mai_la_intrebarea_ziarului_puterea_22_258_186_de_cnp_val#.UCyWktJn5QR.facebook
  Gata cu numaratul! suntem peste 22 de milioane de romani!
  sa numaram fraudatul…
  sa vedem cate stafii contorizeaza spatele lui Crizel al Cacaraului

 2. Arizonianul zice:

  Dragă Victor,
  poţi să-mi trimiţi adresa ta printr-un e-mail? Vreau să-ţi trimit cartea unui aiurit (ameţit) american, care a fost ambasadorul SUA în România, pe vremea jiodiei de Clinton…

 3. Esti multumit, Ponta? zice:

  Victor Ponta, atacat DUR în Financial Times: „CAVALERUL ALB al celor care vor BANI şi PUTERE”
  http://www.realitatea.net/victor-ponta-atacat-dur-in-financial-times-cavalerul-alb-al-celor-care-vor-bani-si-putere_988904.html
  Victor Ponta, prin indiferenţa cu care a reacţionat faţă de acuzaţiile de plagiat lansate la adresa sa, va reprezenta un test pentru socialiştii europeni, care sunt aşteptaţi luna viitoare la o conferinţă la Bucureşti, comentează Tom Gallagher pentru Financial Times în ediţia electronică de joi, scrie Mediafax.

 4. Esti multumit, Ponta? zice:

  Parchetul a deschis 528 de dosare penale privind posibile fraude electorale comise la referendum
  http://www.mediafax.ro/social/parchetul-a-deschis-528-de-dosare-penale-privind-posibile-fraude-electorale-comise-la-referendum-9950885
  Dintre cele 528 de dosare penale deschise până acum de Parchet, 17 cauze au fost soluţionate cu neînceperea urmăririi penale, scrie gandul.info.
  Potrivit documentelor transmise de Parchet, cele mai multe dosare nu privesc votul multiplu, ci infracţiuni legate de falsificarea votului, cum ar fi introducerea de buletine de vot gata ştampilate în urne, mita electorală, împiedicarea liberului exerciţiu al votului.

 5. Esti multumit, Ponta? zice:

  Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. De la o vreme, constat, nu fără o anumită perplexitate, că nu l-am citit cum trebuie. Adversarii săi politici au reuşit să mă convingă că, dincolo de defectele lui, omul e de o anvergură aproape cosmică. E, asemenea personajului din faimoasa poezie a lui Victor Vlad Delamarina, „ăl mai tare om din lume”. Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de guvern, parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul. Uniunea Europeană e o mică sectă de fraieri, care reacţionează prompt la manevrele lui destabilizatoare. (Ale lui şi, fireşte, ale „clicii” de pîrîcioşi trădători, manevraţi, tot de el, ca nişte guguştiuci decerebraţi). Băsescu are o putere trans-instituţională. Îl slujesc, tremurînd, dl Barroso, dna Reding, Angela Merkel, Curtea de la Veneţia (de Curtea Constituţională a României nu mai vorbim), Statele Unite, o sumedenie de miniştri şi ambasadori occidentali şi mai toate publicaţiile de prestigiu ale lumii: Der Spiegel, Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Economist etc. Toţi şi-au făcut un program de viaţă din susţinerea lui Traian Băsescu şi urmăresc, cu sufletul la gură, peripeţiile referendumului dîmboviţean, lucrînd, în ascuns, pentru invalidarea lui.
  http://dilemaveche.ro/sectiune/dileme-line/articol/note-stari-zile#

 6. it's the stupidity, stupid! zice:

  Inca o bomba antenista fasaita.
  Audierea martorilor s-a efectuat în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală. Potrivit art. 85 din Codul procedură penală, înainte de a fi ascultat martorul depune jurământ ținând mână pe cruce sau pe biblie.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Parchetul-General-Sunt-peste-500-de-dosare-penale-privind-fraudele-electorale-Cum-s-a-99672.html

 7. it's the stupidity, stupid! zice:

  Reactia CSM la aberatiile „discretului”:
  „Referitor la afirmatiile vizand derularea unor anchete penale, conducerea CSM a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari pentru a se stabili masura in care astfel de afirmatii lezeaza independenta justitiei, independenta procurorilor in exercitarea atributiilor de serviciu si principiul separatiei puterilor in stat.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13032024-reactia-csm-acuzatiile-lui-crin-antonescu-csm-act-profunda-ingrijorare-declaratiile-acuzatiile-formulate-nivelul-presedintiei-interimare-romaniei.htm

 8. it's the stupidity, stupid! zice:

  Fiul ministrului Apararii si fostul ministru al Apararii, chemati la DNA pentru fraude la referendum
  http://www.rtv.net/fiul-ministrului-apararii-cercetat-de-catre-dna_40479.html#ixzz23hUqgSUo

  • Nae Camionagiul zice:

   Atanasiu spune ca in dosarul aflat la DNA Cluj sunt prinsi si alti lideri PNL din Transilvania 🙂

   • Sare'n Ochi zice:

    Teodor Atanasiu la ieşirea de la DNA Cluj: Am calitatea de învinuit după ce am făcut o lovitură de stat să-l dăm jos pe Băsescu
    http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Teodor_Atanasiu_la_iesirea_de_la_DNA_Cluj-_Au_fost_chemati_toti_liberalii_din_Transilvania_dupa_ce_am_facut_o_lovitura_de_stat_sa-l_dam_jos_pe_Basescu_0_756524484.html
    „Am fost audiat într-un dosar privind referendumul din 2012. Ceva cumpărare de voturi, cumpărare de influenţă să meargă lumea la vot, ceva de genul acesta. Am fost chemat în calitate de preşedinte al PNL Alba. În dosar am înţeles că au fost chemaţi de pe toată Transilvania noi liberalii am făcut o lovitură de stat să-l dăm jos pe Băsescu. Am calitatea de învinuit şi am dat declaraţii sub această calitate pentru că am folosit bani sau alte mijloace, am înţeles ceva cu turismul sau autocare, să ducem oameni la vot şi astfel am influenţat în mod nefast referendumul. Cred că este o plângere făcută ca să demonstreze ceea ce spunea ambasadorul Americii, ceea ce spune cancelarul Germaniei, ceea ce spune Traian Băsescu, că de fapt nu 7 milioane de români îl vor jos pe Băsescu, ci mult mai puţini, ceilalţi au fost cumpăraţi de mine, de Antonescu, de nu mai ştiu cine. Şi alţii din conducerea PNL sunt cercetaţi că am văzut că sunt foarte multe dosare înşiruite din mai multe judeţe, Cluj, Arad, Bihor, Bistriţa. La audieri am stat o oră, de scris am scris vreo 5 minute”, a precizat Atanasiu.
    se pare ca Nicoara are sa o ia si el in barba. zice Nicoara: „nu am primit citaţie de la DNA. Îmi pare rău că nu au făcut la fel când eu am fost furat la alegeri“
    http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Presedintele_PNL_Cluj-_-nu_am_primit_citatie_de_la_DNA-_Imi_pare_rau_ca_nu_au_facut_la_fel_cand_eu_am_fost_furat_la_alegeri_0_756524510.html

    • Victor, ca albaiulian sunt revoltat de ceea ce spune Atanasiu.
     cică nu a auzit niciodată de Gheorghe Grosu, cel bănuit că ar fi „mobilizat” la vot o anumită parte a populației din județ (link).
     nu spune că n-are relații cu el, ci că nu a auzit de el.
     exclus!
     este exact ca și cum un politician de vârf din Cluj ar spune că n-a auzit de Gore.
     mă îndoiesc că este cineva în oraș care să nu fi auzit de Ghiță Grosu, mai ales în anii ’90 (și sfârșitul anilor ’80).
     nu știu dacă GG a făcut sau nu vreo infracțiune la referendum, probabil că a devenit cel mai cinstit om din lume, însă afirmația lui Atanasiu, cum că n-a auzit de el, este o minciună gogonată, iar acest lucru dă de bănuit.

  • Evanghelista zice:

   Potrivit surselor EVZ, atacul de ieri seară al lui Crin Antonescu, la adresa procurilor, se explică tocmai prin faptul că fusese înştiinţat că Teodor Atanasiu şi Dumitru Samson au primit citaţiile de la DNA. De altfel, înaintea conferinţei de presă de ieri, Crin Antonescu a discutat la Palatul Cotroceni cu ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu (tatăl vitreg al lui Dumitru Samson) şi cu ministrul Administraţiei, Radu Stroe, ambii membrii PNL.

 9. Sare'n Ochi zice:

  @Ronis ot Astria: „Pentru a fi foarte clari:
  Codul penal:
  Art. 193. Ameninţarea
  Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
  Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”
  Art. 194. Şantajul
  Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
  Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.
  Personal, in “declaratia” lui Duvaz ( http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13031960-bogdan-niculescu-duvaz-avertizez-doamna-kovesi-raspunderea-penala-atinge-procurorii-ancheteze-prezenta-foarte-slaba-vot.htm ):
  “Este un gest care nu face decat sa dovedeasca cat de independenta este justitia, procuratura, independenta pe care o clameaza Traian Basescu. Nimeni nu este mai presus de lege si procurorii trebuie sa raspunda pentru abuzuri in functie. Sa le fie clar, iar daca au primit ordine in acest sens nu au nicio scuza ca au executat ordine abuzive”, a spus el.
  “O averizez si pe doamna Kovesi ca raspunderea penala atinge si pe procurori”.
  vad doar amenintari directe la adresa procurorilor! Oi fi eu mai “chior”!”

 10. Sare'n Ochi zice:

  Conform wikipedia, uneori, mania persecuției este însoțită de un delir de grandoare, bolnavul considerând că este persecutat deoarece, având calități deosebite, stârnește invidia dușmanilor săi, care caută din aceste motive să-l distrugă fizic sau moral. În anumite cazuri, bolnavul se apără de persecuțiile imaginare revendicând drepturi care consideră i-au fost uzurpate, făcând demersuri la organele în drept și chiar comite acte de violență asupra dușmanilor închipuiți, din persecutați imaginari devenind persecutori reali.
  cât despre paranoia = Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr.paranoia.
  acum:
  1) Are Crin Antonescu idei fixe, toate legate de Băsescu?
  2) Suferă Crin Antonescu de mania persecuției?
  3) Are Crin Antonescu un orgoliu exagerat?
  4) Dă dovadă de lipsă de logică în gândire?
  5) Dă dovadă de delir de grandoare?
  ioi! avem un suplinitor paranoic la Cotroceni. pe ăsta nu-l scot decât pe brancardă și sedat de acolo.

 11. Nae Camionagiul zice:

  Potrivit unor surse judiciare, fostul angajat de care e vorba in comunicat este Costel Ionescu, fost sef al SRI Dambovita. Acesta a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru vanzarea de documente secrete ale SRI. Costel Ionescu a devenit in timpul procesului vicepresedinte al Partidului Conservator – filiala Dambovita cu atributii in Departamentul Anticoruptie.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13032713-sri-despre-scandalul-jurnalul-national-documentele-publicate-cotidianul-sint-cpii-neautorizate-ale-unor-extrase-din-materiale-interne-fiind-rezultatul-unor-demersuri-dispuse-persoane-din-fosta-conduce.htm
  De remarcat politica de cadre a PC. Daca omul e judecat pentru ca a vandut documente ale SRI e foarte bun sa poarte stindardul „Departamentului Anticoruptie”.

 12. Evanghelista zice:

  Departamentul de stat a publicat remarcile făcute de Philip Gordon, la o întâlnire cu reprezentanţi ai societăţii civile, care a avut loc în timpul vizitei la Bucureşti.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/gordon-la-bucuresti-n-as-fi-venit-aici-daca-nu-era-senzatia-ca-lucrurile-aluneca-in-directia-gresita-273905.html
  “Ne aştepăm la respect pentru instituţiile independente, ne aşteptăm ca acuzaţiile credibile de fraudă şi de imixtiuni să fie anchetate şi rezolvate şi ne aşteptăm ca ei (liderii de la Bucureşti, nr.) să sprijine ceea ce ar fi privit ca un rezultat legitim. Nu trebuie ca eu să spun precis ce înseamnă asta, într-un caz sau în altul, dar lucrurile astea se văd. (…)”.
  El a subliniat că atunci când lucrurile sunt complicate pe plan intern, este uneori de ajutor să aduci un “validator” extern.

 13. Evanghelista zice:

  “Judecătoarea Mona Pivniceru a declarat pentru EVZ că îşi va retrage demisia din CSM şi nu mai este interesată de funcţia de ministru a Justiţiei. „A fost o pritenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu ştiam a cui este maşina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei”,a delarat Mona Pivniceru.”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Mona-Pivniceru-dup-ce-a-fost-prins-n-maina-lui-Andrei-Nstase-Renun-la-funcie-996763.html

  • Sare'n Ochi zice:

   pe RTV se dau imagini cu mona pivniceru in masina avandu-l ca sofer pe Andrei Nastase – doar n-o fi mare amor? 😀
   in alta ordine de idei, cica a declarat Ponta ca Basescu i-a infipt un cutit in spate. pe cale de consecinta, Mona urcandu-se in masina lui Andrei si nestiind, chipurile, ca este masina lui Andrei, Andrei i-a infipt un cutit in spate Monei, care Mona este, prin renuntarea la ministeriat, cutitul infipt in spatele Plagiatorului de catre Basescu. complicat? ca mai pot sa o scriu inca o data…

   • Evanghelista zice:

    Mona Pivniceru: „Este o chestiune inadmisibila, Eu nu stiam a cui e masina, nici nu stiu cine e Andrei Nastase. In acea masina se afla Mariana Alexandrescu (n.n. – consilier pe teme juridice al fostului premier Adrian Nastase) ea ne sprijina pe noi in unificarea practicii. Pe mine nu ma intereseaza numele Adrian Nastase. Eu stiu ca Mariana Alexandrescu lucreaza la Parlament, nu stiu daca a fost sau nu consiliera lui Adrian Nastase. In masina mai era soferul, nu stiu cine era, se ducea spre casa si m-a luat si pe mine. Nu era baiatul lui Nastase, era un sofer, n-am facut cunostinta cu el. N-am nicio idee despre masina. Nici nu m-am gandit in ce masina ma urc…”

 14. ceaikovski zice:

  Va salut pe toti!
  Premierul Romaniei este un plagiator fara scrupule, fara sentimente de jena, demnitate si legalitatea reprezentarii pe care o mai are. PSD este un partd de kkt, care lasa un plagiator dovedit, sa-l reprezinte. Suplinitor la Cotrocnei, pe Cacaraul stafidit, este un paranoic.
  Musuroiul de mafioti, infractori, din USL misuna, se zvarcolesc disperati. SRS, securistul turnatorul zis jurnalist nu s-a mai stapanit si si-a dat arama pe fata: le e o frica de TB, ca de iad! Ei stiu bine, ca daca se intoarce la Cotroceni, e vai si-amar de ei. Europa toata stie, a vazut si inca mai vede ce sunt astia in stare. Excelent articolul lui Gallager, sa vedem, mai vin socialistii la congresul din 28-29 sept?
  Iliescu vrea sa moara jigodie. Cum este posibil, EL CARE A CHEMAT MINERII SA-I BATA PE BUCURESTENI, pe toti cei care le stateau in cale, sa se erijeze in aparatorul democratiei?
  Zbieretele isterice ale lui Crizel si duhana de sulfa raspandite de Ponta, pe noi nu ne mai pacalesc. Sa nu credeti insa, ca pe altii nu-i atrag… Miasmele, manelele, bautura si furtul, specifice unei largi categorii ale populatiei se pliaza perfect pe forma si fondul USL.
  Zilele trecute am nimerit la o tamplarie, interesant, toti erau de partea lui TB, MRU este urmatorul pe lista lor, sa nu auda de infractorii Ponta, Crinela Iliescu si gasca.
  L-am urmarit pe MRU la Realitatea, mi-a facut o reala placere sa-l ascult. Mult umor, bravo MRU, l-a facut praf pe Crizel, a exemplificat excelent ce se intampla.
  Sa revin: guvernul actual a semnat cu FMI scumpirea gazelor si N-A SUFLAT O VORBA. A trebuit sa ne anunte de Vrier ca se vor scumpi gazele. Aceasta scumpire nu face parte din intelegerea de marire a preturilor la energie, pana in 2018. Este o scumpire pe care nu am inteles-o.
  Guvernul plagiatorului in schimb ne bate la cap cu faptul ca va face o RECTIFICARE BUGETARA. Ati vazut/auzit SURSELE veniturilor din rectificarea bugetara? AMENZILE SI TVA.
  Pai tata, cine DRACU A MAI AUZIT SA FACI RECTIFICARE BUGETARA PE AMENZI???
  Si de unde atata TVA? Din scumpirea alimentelor si a facturilor, adica tot pe spinarea consumatorului final? Si de unde plagiatorul premier va imbunatati COLECTAREA TVA??? Cum?
  De ce rectificare pe baza TVA, nu au anuntat deja ca din 2013, vor sa modifice codul fiscal sa se plateasca TVA la incasare? Adica esti atat de prost, incat recunosti ca iti trebuie TVA RAPID, DAR MINTI CA DIN 2013 IL VEI INCASA, CAND VA ZBURA PORCUL.
  Plagiatorul premier e un fanfaron.

 15. ceaikovski zice:

  TVR info s-a inchis. De aseara de la ora 24,00. Probabil nu are nicio leg cu faptul ca Saftoiu spunea ca acolo este o echipa de conducere mai altfel, nu? Nici ca nu raspundea ;a comenzile USL, nu? Nici ca USL se pregateste sa intre deja in campanie pt parlamentare, nu?
  TVR Cultural cica se va inchide din sept. Ambele posturi, vor fi inchise pana la noi atrageri de fonduri, eventual baga in codul fiscal o prevedere speciala pt TVR, cica doar din motive economico-financiare…
  De ce au deschis atatea posturi, daca nu si-au planificat dinainte fondurile din care le vor intretine?
  Plagiatorul premier care nu are onoarea sa demisioneze, desi alti ministri din cabinetul sau au facut-o, este deja in campanie electorala. Ce cauta prin tara?

 16. doru cu motoru` zice:

  Ce dac` „s-a suit”intr-o masinoaie de j`de mii de euro? Da` voi sunteti carcotasi ! „Sa se suie ” intr-un Logan?? Asta vroiati,bah?

 17. ceaikovski zice:

  Mona+Nasty Jr = LOVE

 18. ceaikovski zice:

  Victor, Nicoara ala de la voi, cand mama naibii vine pe prelungirea Alexandriei sa-i fac si lui cu mana cum i-am facut lui Bombo?
  Cine l-a furat pe el? Boc?

  Azi, duhanosul dezaxat Ponta premierul PLAGIATOR i=a tras-o lui Crizel, sa-l invete minte sa mai urle el de la pupitrul de la Cotroceni 😛 Se crede mai tare ca Base? Ia, ca-l suspenda si pe suplinitor!
  Ce a guvernat ponta plagiatorul pana acum? Nimic.
  Nici de aici incolo, pt ca dupa cum vad eu, a intrat in campanie electorala, a inceput turneul prin tara.

 19. Pingback: În urma ședinței de azi a CCR, Inspectoratul Școlar Tulcea a vacantat un post de suplinitor la materia Istorie în localitatea Isaccea (să nu se piardă experiența de suplinitor a lui Crizel al Căcărăului) | Sare'n Ochi

 20. Pingback: Liviu Dragnea și rolul USL în lovitura de stat din 2012: “va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din dou

 21. Pingback: Liviu Dragnea și rolul USL în lovitura de stat din 2012: “va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din dou

 22. Pingback: Liviu Dragnea și rolul USL în lovitura de stat din 2012: “va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din dou

 23. Pingback: Liviu Dragnea și rolul USL în lovitura de stat din 2012: “va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din dou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.