Ion Ilici Iliescu se face că uită cum a trimis procurorii flancați de mineri să ancheteze cu târnăcopul și ranga pe 15 iunie 1990

Numai că procurorii nu sunt de acord. Și numără…

Cu ocazia Referendumului din 29 iulie anul curent, Uniunea Stalinist Leninistă a raportat depășiri de plan la votul introdus în urnă de până la 250% per unitate administrativă aflată în directă furajare din propriile baronii. Prilej pentru Crizel al Căcărăului, suplinitorul trimis la Cotroceni de către această Uniune a pilelor, cunoștințelor și relațiilor să declare că în spatele lui se află 7,5 milioane de români – cu toții și cu toții ai lui și numai ai lui.

Mă rog, numai că, conform prevederilor Codului Penal, procurorii au declanşat ample investigaţii cu privire la cât de reali sunt acei români ce-i țin spatele lui Crizel Antenescu al Căcărăului să-și facă somnul la Cotroceni. Și le-a dat cun așa hal de plus că aproape 1 milion de voturi ia-le de unde nu-s. Adică le poți lua, dar numai cu duba și cu tot cu cei care au votat multiplu (votanții de profesie). Până acum, procurorii au deschis la nivel național aproximativ 260 de dosare de fraude electorale. Zece dintre aceste dosare sunt cercetate de către procurorii DNA. Motiv pentru armata de guițători de bine de la Latrinele TV să înceapă să se tăvălească în prime-time de mila bieților votanți multipli. Culminând cu Scrâșnișătorul Presei românești Cristian Tudor Popescu care a cerut ca procurorii să oprească anchetarea simplilor votanți. Cum simpli, dacă au votat multimplu?

Mă rog, de la festin nu putea lipsi președintele de lipsă de onoare al PSD, Ion Ilici Iliescu care, nici mai mult, nici mai puțin, a denunţat „primitivismul feroce al haitelor de procurori care dau năvală peste oameni pentru a-i chestiona dacă au fost sau nu la vot” la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 29 iulie. Dintr-o dată, criminalul din Decembrie 1989 și de la mineriade și-a adus aminte că există o lege și-a început să citeze din-trânsa (cică, Constituție îi zice): „Ministerul Public reprezintă interese generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”.

Păi, să nu-l plagiez pe amicul Sebastian Ghiță care o lua la ștangă pe mama lui Victor Ponta și să nu-mi exprim aceleași sublime dorințe cu privire la cele două mame ale lui Ion Ilici Iliescu (că mi-e milă să-l împart în două pentru a-l trimite în ambele origini)?! Încercarea de a-i pedepsi pe cei care au fraudat un exercițiu democratic reprezintă exact interesul general al societății, băi, scârbă senilă, exact apărarea ordinii de drept, edec bolșevic, exact apărarea drepturilor și libetăților cetățenești, părinte al cumătrocrației…!

Nu-mi rămâne decât să derulez filmul evenimentelor din 13-15 iunie 1990 și să pun ca fundal (ca la Teleenciclopedia) cuvintele exprimate ieri de către cârpa kaghebistă care ar fi trebuit să înfunde de mulți ani (și pentru mulți ani) closetele pușcăriilor din România.

Deci, filmul:

 • “În 13-15 iunie 1990 s-au făcut mii de arestări abuzive! Întâi au făcut-o poliţaii, la „curăţarea Pieţei Universităţii” (declanşând violenţele zilei de 13 iunie), apoi au făcut-o militarii în noaptea de 13 spre 14 iunie, şi apoi minerii, toată ziua de 14 iunie (în modul cel mai aberant cu putinţă; minerii le dădeau trecătorilor în cap cu bâta sau toporul sau furtunul cu metal la un capăt). Cei arestaţi au fost aruncaţi în grajduri dezafectate sau în cazărmi miliare, ţinuţi claie peste grămadă, bătuţi crunt, înfometaţi, fără acces la baie şi toalete. O armată de procurori militari amestecaţi cu procurori militari au făcut cercetări, soldaţii fiind puşi să-i lovească. S-a repetat scenariul din timpul Revoluţiei de la Timişoara. Unii dintre cei arestaţi au stat şi trei luni ascunşi, familiile lor habar nu aveau unde sunt, erau căutaţi la cimitir sau în spitale degeaba…”

Și-acum fundalul cu textul cârpei kaghebiste Ion Ilici Iliescu:

 • „Cum au apărat procurorii trimişi în această acţiune de intimidare a cetăţenilor drepturile şi libertăţile cetăţeneşti , adică dreptul lor elementar de a-şi exprima opinia prin vot liber?”, a declarat preşedintele de lipsă de onoare al PSD.

Filmul:

 • “… soldaţi, infanterişti (aduşi cu camioane), care s-au regrupat şi au început să-i vâneze pe protestatari –  cu o brutalitate nemaipomenită, îi trânteau la pământ, le puneau bocancii pe cap şi-i loveau. De afară se auzeau împuşcături şi urlete. Toate holurile Ministerului de Interne aveau să fie umplute cu protestatari arestaţi, plini de sânge, ţinuţi cu mâinile deasupra capului, culcaţi pe burtă, dacă ridicau capul erau loviţi cu patul de armă de soldaţi, au refuzat să le dea apă să bea. Cei care miroseau a benzină au fost bătuţi non-stop. A doua zi au fost căraţi cu camioane la cazărmi militare, ţinuţi prizonieri politici, deşi erau consideraţi puşcăriaşi de drept comun… Calvarul acestor arestaţi (în marea majoritate erau gură-cască, nu făcuseră nici un rău nimănui, asistaseră ca la teatru la lupta protestatarilor) a durat enorm, după triere au urmat cercetările şi procurorii hotărau care rămâne şi care pleacă.”

Textul cârpei kaghebiste:

 • Potrivit acestuia, răspunderea revine conducerii Parchetului General, „care a acţionat la comanda împotriva spiritului şi raţiunii care trebuie să guverneze activitatea acestei instituţii, aşa cum este ea definită în Constituţia României”. „Prin asemenea acte se subminează autoritatea instituţiei în percepţia opiniei publice, a cetăţenilor – care văd cum o instituţie creată pentru a apăra „ordinea de drept, drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”se transformă în instrument de intimidare şi de acţiune împotriva cetăţenilor! Dintr-un instrument de apărare a democraţiei şi a libertăţilor cetăţeneşti, riscă să se transforme într-un instrument de reprimare a libertăţilor, pus în slujba unor interese înguste, în cazul de faţă în slujba unui om cu tendinţe autoritare, care a pierdut sprijinul şi încrederea cetăţenilor. Parlamentul, ca „organ reprezentativ suprem al poporului român”, aşa cum este definit de Constituţie, este dator să intervină energic şi să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvârşite, să o determine să-şi respecte atributele conferite de Constituţie!”, a argumentat Ion Iliescu.

Cârpa kaghebistă a făcut referire inclusiv la Revoluţia din Decembrie 1989, afirmând că nu credea că va asista la asemenea manifestări „de un primitivism feroce” cu „haite de procurori care dau năvală peste oameni în case, in mediul rural, pentru a-i chestiona dacă au fost la vot pentru referendum”. O clipă am avut speranța că-și făcea autocritica pentru alegerile din 1947, mult mai dragi inimii lui…

 • „În ce lume trăim?! De unde au răsărit asemenea specimene, venite parcă din grote primitive? Dar, mai ales, cine i-a trimis într-o asemenea misiune de esenţă fascistă?”
Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Ion Ilici Iliescu se face că uită cum a trimis procurorii flancați de mineri să ancheteze cu târnăcopul și ranga pe 15 iunie 1990

 1. ghe zice:

  criminalul kaghebist, sa ne spuna cum e cu mortii din ’89 si ’90 si unde sunt teroristii…ca cimitirul Eroilor Revolutiei stim unde e!

 2. Jurca Andrei zice:

  Mortii mamii lui de kaghebist imputit. Ii strica Justitia lovitura de stat.

  • Evanghelista zice:

   Aflam ca de fapt cei de un primitivism feroce sint parchetul si DNA. Carevasazica procurorii care ancheteaza voturile multiple ataca “dreptul lor elementar de a-si exprima opinia prin vot liber”. Democratia originala a mai facut un pas. Ce-i aia sa votezi o singura data? Pai daca eu am doua opinii in acelasi timp vrind sa votez doi candidati deodata, cum ma exprim cu un singur vot? Solutia este evident sa votez de doua ori.Sau cetatenii care au o opinie foarte puternica, care daca nu esti de acord cu ei incep sa ridice tonul, aia cum sa se exprime realist cu un singur vot? Strigatul e echivalent cu doua voturi, racnitul cu minim trei voturi. Dogaru, de exemplu, are nevoie de minim 10 buletine stampilate cu ura pina se gaureste hirtia ca sa-si exprime liber ce gindeste el despre demitere.

 3. Alexandru Vlad zice:

  Ei…galagie multa! Astia au rasturnat copaia ca sa arunce copilul si se mira ca au varsat apa. Acum incearca s-o adune.

  • Evanghelista zice:

   Cel mai grav lucru pe care l-a declarat Iliescu: “Parlamentul, ca «organ reprezentativ suprem al poporului român», aşa cum este definit de Constituţie, este dator să intervină energic şi să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvârşite, să o determine să-şi respecte atributele conferite de Constituţie”
   Adica, daca Parlamentul vrea, fiind reprezentantul clasei muncitoare, lumpen proletariatului, majoritari ca numar in societatea romaneasca, poate sa aduca “la ordine” Justitia romana. Ce independenta justitiei, mofturi capitaliste, tovarasi!

 4. aronpetru zice:

  Daca Justitia isi face datoria dupa kaghebist sunt actiunui fasciste. El ce mama dracului a facut in 89 si cu minerii???!!!

  • Nevermore zice:

   Disperat din pricina iminentei sale debarcari de la Cotroceni, Crin Antonescu incepe sa-si piarda controlul rastindu-se pe rand la procurorul general, la seful CSM si, cu voia dumneavoastra, la Victor Ponta care nu-si face datoria de ministru la Justitie. Toate acestea intr-o scurta declaratie de presa in care a incercat sa-l ameninte pentru a doua oara pe Ponta. Legamantul de iubire invocat la crearea USL-ului incepe sa se destrame si tind sa-i dau tot mai mare dreptate lui Lazaroiu care a anticipat corect, intr-o buna masura, evolutia relatiilor in sanul aliantei socialisto-liberale. La urma urmei, marele perdant al ultimelor evenimente este PNL-ul iar asta se vede foarte bine din comportamentul lui Antonescu. El va avea de dat seama in fata propriului partid pe care intuiesc, fara mari indoieli, ca nu va mai putea sa-l calareasca asa cum a facut-o pana acum. Partea cea mai grea va veni, insa, atunci cand va avea de dat socoteala in fata lui Voiculesc iar in fata Varanului va trebui sa se justifice si Ponta care, la randul lui, stie foarte bine ca fara ”Antene” este in aer.
   In alta ordine de idei, nu sunt de acord ca atacul la procurori a fost doar un ”simplu joc de rol” asa cum afirma acum cateva minute un jurnalist la B1 Tv. In aceasta directie Antonescu a tras atat cat a putut, atat cat a scocotit ele ca ii poate fi ingaduit din postura de interimar.
   Dincolo de toate cele declarate, Antonescu a gandit si o manevra riscanta. Faptul ca a indrugat cate ceva si despre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si, chipurile, despre asa-zise solicitari sa convoace acest for nu este altceva decat demascarea propriilor sale intentii, potolite, probabil, de cei doi ministri convocati si care erau mai bine informati cu rosturile CSAT-ului. Sunt convins ca, in conditiile in care nu am fi fost membri UE si NATO, am fi asistat la masuri de tip militar, ceva gen ”stare de urgenta”, ”asediu” sau cine stie ce alte masuri politienesti.

   • Nae Camionagiul zice:

    Tot Tatucu Ilici Iliescu i-a dat idea. Asta a ramas singur, Ponta la parasit, si acum incearca ce mai poate fiindca stie ca mai are ceva sprijin in Antene si intr-o parte a populatiei. O sa intervina SRI pana la urma si o sa aiba arest la domiciliu la Cotroceni pana se da sentinta Curtii. Daca nu cumva se va grabi Ponta acum sa trimita Curtii actele sa se incheie cat mai repede…
    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13027345-presedintele-interimar-crin-antonescu-sustine-declaratie-ora-19-00.htm
    Cacarau foloseste aceleasi cuvinte ca si Ilici.

    • Nae Camionagiul zice:

     IN ATENTIA DNA!!!!!!!
     În Colonești, Olt, boierul e deputatul traseist Nicolae Stan, zis Bulă. El se mișcă rapid de la un partid la altul, iar satul votează cu sfințenie după dansul lui. În vara lui 2008, 95% dintre cei cu drept de vot puneau ștampila pe PSD, în culorile căruia candida Bulă la primărie. Câteva luni mai târziu, scorul se inversa: peste 90% votau PDL la parlamentare. Secretul? Bulă schimbase taberele.
     Boierul s-a întors acum în PSD și la referendum a reușit să scoată din case 184% dintre sătenii cu drept de vot.
     http://casajurnalistului.ro/alegeri-pe-mosia-lui-bula/
     “Eu și dacă mă duc la liber-schimbiști câștig! Toți prietenii dacă mi-i chem, fac 300%”, spune Bulă în timp ce-și bagă și scoate inelul de aur pe deget.
     (…)
     “Mă, băieți, hai să vă spun deschis, că sunteți băieți tineri. Din ăia 7,5 milioane câți au votat să plece el, un milion e furăciune, un milion cinci sute. E mai mult? Mai mult nu are cum să fie…”

 5. Nae Camionagiul zice:

  Cineva sa-i opreasca pe ei. Pe Antonescu, Ponta, Iliescu, CTP
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13028028-cineva-opreasca-antonescu-ponta-iliescu-ctp.htm
  Presedintele interimar Crin Antonescu merita suspendat pentru presiunile inadmisibile exercitate asupra Parchetului. A cere explicatii in regim de urgenta Parchetului pentru un sir de anchete justificate, asupra carora nu planeaza nici o suspiciune credibila de abuz, reprezinta o forma clara de interventie in mersul unor anchete penale. Voi comenta mai jos cateva aberatii emise de Crin Antonescu, Victor Ponta, Ion Iliescu, CTP si trompetele de la Antena 3.
  Merita citit.

 6. Evanghelista zice:

  Ponta mancand rahat: „e vorba categoric de un abuz aici, macar prin faptul ca procurorii DNA nu au competeta sa ancheteze decat fapte de coruptie, nu fapte ce tin de legea referendumului”.
  Este un idiot, DNA a spus deja ca cercetarile se fac in temeiul art 13 din Legea 78/2000 = „fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani”, in competenta EXCLUSIVA a DNA.
  Habar n-are pe ce lume traieste, si isi mai spune si procuror.

 7. observator zice:

  Procuratura poporului condusa de emanatul Revolutiei
  “Dosarul Represiunii din iunie 1990”(Mineriada iunie 1990)

  În urma represiunii din iunie 1990 (Mineriada iunie 1990) a rezultat un număr de 756 de răniţi, peste 1300 de bucureşteni bătuţi şi reţinuţi abuziv (între 2 şi 60 de zile), 4 morţi prin împuşcare, 18 răniţi prin împuşcare recunoscuţi oficial, în realitate fiind peste 100 de persoane care au decedat, majoritatea în urma loviturilor primite în cap şi în alte părţi vitale, lovituri primite de la mineri în 14-16 iunie.
  În iunie 1990 au fost depuse 47 de plângeri penale individuale de către persoane fizice, instituţii, asociaţii, reviste şi ziare ale căror sedii au fost devastate de către mineri, membri F.S.N. şi cadre ale Securităţii din unitatea specială U.M.0215, la indicaţiile Preşedintelui Ion Iliescu, a Primului Ministru Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, etc.
  Numărul victimelor este controversat. Oficial, conform evidenței de la comisiile parlamentare de anchetă, numărul răniților este de 746 iar numărul morților este de șase: patru morți prin împușcare, un decedat în urma unui infarct și o persoană înjunghiată. Viorel Ene, președintele „Asociației Victimelor Mineriadelor”, a declarat că „Există documente, mărturii ale medicilor, ale oamenilor de la cimitirele Domnești și Străulești. Cu toate că am afirmat tot timpul că cifra reală a morților este de peste 100, nimeni nu ne-a contrazis până în prezent și nu a existat nicio poziție oficială împotrivă”

 8. ribelalu zice:

  Neata coane,
  Bolsevicul nemuritor o sa scape de parnaie si de anchete insa pedeapsa pentru el o sa fie daramarea statului creat de el si inlocuirea lui cu un stat de drept si democratic precum si arestarea tuturor „copiilor” si „nepotilor” crescuti de el.

 9. doru cu motoru` zice:

  `neata popor,lume!
  imi exprim satisfactia fata mediul academic,de cercetatorii onesti,care nu lasa sa le fie murdarita si aruncata in derizoriu munca.Felicitari pentru initiativa si curaj ! Ma astept sa mai apara „specialisti” din clasa lu` peste ,care sa zica ca-i o daravela basista ! Ma refer la site ul integru.org.Bravo! S`acu la oile noastre,sau mai corect ,magarii nostri,care vezi Doamne s-au „cutremurat” ca ne intoarcem la perioada cooperativizarii ,vis a vis de cercetarile procurorilor dupa sesizarile de frauda la unele sectii de votare! Imi este foarte greu sa le explic si eu ca frauda este un sinonim la furt,hotie,inselatorie,desi cred ca unii stiu,dar avand in vedere interesul LOR,sunt in stare sa modifice si dictionarul limbii romane,( da dom`ne un HG,OUG,un partz acolo)doar ,pentru a-si demonstra atasamentul fata de valorile democratiei.Baieti,nu va mai crede nimeni,poate Voronin,Chavez sau kim al nu stiu catelea.Acolo-i salvarea voastra !! A voastra,nu a noastra !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.