Tot ceea ce zice ambasadorul SUA, „atât public, cât şi privat”, vine de la Casa Albă (tot ceea ce zic Prim-Plagiatorul Mitoman al României și Crizel al Căcărăului vine și de la GRIVCO, și de la Vocea Rusiei)

Se poate găti și mai în sânge…

După ziua de ieri, emisarul Statelor Unite ale Americii, Phillip Gordon, i-a anunțat și public pe cei doi saltimbaci ai Uniunii Stalinist Leniniste că jandarmul mondial s-a săturat de puciul lor sud-american și că susţine cele 11 puncte formulate de Consiliul Europei la adresa României. Cele 11 puncte pe care Prim-Plagiatorul Mitoman al României s-a angajat în fața lui Barosso (chiar și în scris) că le va respecta, pentru ca apoi să se joace de-a uite zisa, ia ne-zisa, uite făcutul cum acoperă ne-făcutul – jucându-se de-a alba-neagra declarațiilor politice. Adică ambrozie și nectar mânca plagiatorul nostru în Europa și tone de căcat în România, dar avea pretenția să nu-i pută gura.

Că dublul limbaj este standardul celor doi păcălici ajunși prin lovitură de stat parlamentară în fruntea treburilor României o știe și Philip Gordon. Acesta a precizat aseară că a auzit „ceea ce trebuia” de la oficialii români cu care a discutat, rămânând de văzut dacă aceştia vor respecta ce au spus.

 • „Ne pasă de România, de viitorul ei, de democraţia ei”, a spus Gordon.

El a precizat că SUA sunt preocupate de recentele evoluţii legate de referendum şi de procesul prin care acesta este revizuit.

 • „Am venit şi pentru a exprima aceste preocupări. Au existat, aşa cum se ştie, acuzaţii credibile de vot ilegal masiv la referendum, au fost demersuri de schimbare a listelor cu votanţi, care ar schimba cvorumul de vot şi, se pare, încercări de presiune asupra Curţii Constituţionale privind validarea referendumului. Toate aceste acuzaţii au ridicat semne de întrebare privind legitimitatea oricărui rezultat care este aşteptat”, a spus Philip Gordon.

Crizel al Căcărăului arată de parcă tocmai ar mai cere un rând la ora stingerii.

O lume întreagă vede și înțelege ceea ce se întâmplă în România încă de la începutul lui ianuarie când năimiții lui Dogaru și-au vărsat mucii în stradă (cică în numele cetățeanului Calafat), numai idioții vocali ai Uniunii Stalinist Leniniste mai au impresia că pot să mai joace maskirova ca pe vremea tătucului Ion Ilici Iliescu. Scurtcircuitații mintali ai Antenelor turnătorului Dan FELIX Voiculescu nici măcar nu înțeleg că există surse alternative de informare – surse credibile, nu haznale informatice. De aceea s-a ajuns în situația în care ei mint, dar numai ei mai cred.

Emisarul Statelor Unite le Americii a ţinut să sublinieze că nu este de partea cuiva şi nu a venit pentru a susţine vreun partid sau vreun lider politic, ci a venit pentru a exprima necesitatea respectării statului de drept şi a funcţionării instituţiilor. Și că acestea au fost spuse și răs-spuse de către Vocea Casei Albe în România, ambasadorul Gitenstein:

 • „Ambasadorul Gitenstein a exprimat aceste poziţii atât public cât şi privat, iar eu am venit să întăresc faptul că el vorbeşte în numele Washingtonului, în numele administraţiei Obama, când face aceste comentarii publice şi private”, a spus Gordon.

Numai că Vocea Casei Albe în România a fost acoperită de către Vocea Rusiei. De aceea Gordon a ținut să spună că guvernele vin şi pleacă, iar ceea ce este cu adevărat important este relaţia dintre cele două ţări, precum şi funcţionarea instituţiilor şi a statului de drept. De asemenea a ținut să sublinieze că știe și cu ce mitomani are de a face:

 • „Evident, e mai important ce fac oamenii decât ce spun. Dar tot ceea ce pot să sper, după aceste întâlniri, este că ei conştientizează importanţa acestor lucruri şi că vor respecta aceste principii”, a adăugat oficialul SUA.

Cât despre zăngănitul de cătușe care se aude în subsidiar, emisarul Casei Albe a subliniat faptul că România are instituţiile necesare pentru a trece prin situaţia actuală, dar acestea trebuie utilizate corect.

 • „E un test. De aceea sunt aici (…) Vrem să ajutăm România să treacă acest test. Nu este în interesul României să pice acest test”, a spus Gordon.

Nici în interesul celor care mai au afaceri (și mai ales mulți bani) prin afară – dintre sponsorii din umbră ai Uniunii Stalinist Leniniste, alții decât Voiculescu, Fenechiu, Rușanu, Vântu, Patriciu, Luca (și alți pușcăriabili), ci dintre cei puțin vizibili – și care nu cred că ar dori să fie verificați de conformitate prin băncile din Luxemburg, Monaco, Elveția și alte oaze financiar-contabile…

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Tot ceea ce zice ambasadorul SUA, „atât public, cât şi privat”, vine de la Casa Albă (tot ceea ce zic Prim-Plagiatorul Mitoman al României și Crizel al Căcărăului vine și de la GRIVCO, și de la Vocea Rusiei)

 1. Bună !
  Să sperăm că va fi o zi mai bună !
  Că se va termina nebunia asta .

  • Sare'n Ochi zice:

   vom vedea. dar pana nu vad sacii in caruta, nu cred nimic. iar azi CCR judeca altceva decat referendumul dupa cate stiu.mai ales ca obraznicatura mitomana Che Gargaral le-a scris judecătorilor CCR o scrisoare oficială prin care le reproșează faptul că au cerut două lucruri diferite.
   „Ați cerut două lucruri diferite”, susține Victor Ponta în scrisoarea adresată judecătorilor CCR, după cum relatează cei de la Realitatea TV.
   „Vă informăm că în Ședinta Guvernului din data de 7 august 2012 a fost aprobat Memorandumul privind măsurile necesare pentru actualizarea listelor electorale permanente la data de 29 iulie 20 12 și transmiterea către Curtea Constituțională a numărului persoanelor înscrise în listele electorale permanente, pentru a se putea stabili dacă referendumul național pentru demiterea Președintelui României este valabil (…) La aceasta dată, instituțiile cu atribuții în domeniu aduc la îndeplinire (…) sarcinile prevăzute în memorandum, astfel încât la data 31 august 2012, Guvernul să vă comunice numărul solicitat de dumneavoastră al persoanelor ce trebuiau înscrise în listele electorale permanente la data de 29 iulie 2012”, se mai arată în scrisoarea trimisă de Ponta Curţii Constituţionale.
   http://www.evz.ro/detalii/stiri/Victor-Ponta-le-a-scris-judectorilor-CCR-996359.html#ixzz23UvjrBtJ

  • Sare'n Ochi zice:

   Interviul lui Victor Ponta de aseara de la B1TV la adresa: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-13014569-livetext-victor-ponta-b1-ora-22-00.htm
   Tapalaga: Veţi opri minirecensământul?
   Ponta: Nu! Nici vorbă. (asta desi saptamana trecuta a declarat public ca l-a oprit… cred ca deja depasim patologia minciunii)

 2. Sare'n Ochi zice:

  Ce a înțeles Crin Antonescu aseara la Antena 3 din intalnirea cu Phillip Gordon:
  „Discuțiile nu au fost deloc formale. I-am spus lui Philip Gordon tot ceea ce trebuia și tot ceea ce dorea să știe. (…) A fost evident pentru mine că și oaspetele american venea cu niște lucruri incorecte despre situația din România. Nu știu în ce măsură opinia domniei sale s-a schimbat, dar e clar că și Departamentul de Stat avea informații incorecte.(…) Presiuni face și ambasadorul SUA și nu e firesc. Vrea să luăm în calcul doar ceea ce noi numim erată.(…) Ambasadorul SUA este, evident, părtinitor. Și nu mă feresc să i-o spun, i-am spus-o și domniei sale (…) În spatele meu sunt 7,5 milioane de oameni. În spatele lui Băsescu sunt 900.000 și o serie de susținători printre care, cel mai important, este ambasadorul SUA, o spun foarte clar. Cu asta ne luptăm. Eu nu știu cine este mai putenic!”
  „Este normal să le pese. Eu am o singură exigenţă, democraţia are valori universale. Dacă se strecoară îndoiala că democraţia este încălcată, e jale. Eu nu vreau să se întâmple asta, nu e admisibil, nu e acceptabil să dai declaraţii pe ce ţi-a spus Băsescu la telefon, aşa cum a făcut doamna Angela Merkel. Nu se poate să fii ditamai preşedinte de Comisie Europeană, ca domnul Barroso, şi din vacanţă de undeva să-i mai trimiţi o scrisoare domnului Ponta fără să ştii ce s-a întâmplat aici”.

 3. ribelalu zice:

  Sa speram ca CCR va lua astazi o decizie privind referendumul. Indiferent care. Daca se invalideaza chiar ar fi frumos pentru ca destituirea lui Crin ar fi aproape ca a lui Basescu: cand se gandea mai putin.
  Urmeaza apoi ca si PDL-ul sa depuna o motiune de cenzura sa vedem cu totii cum mai stam cu majoritatea din Parlament.

 4. Esti multumit, Ponta? zice:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/kremlinleaks-victor-ponta-s-a-intalnit-la-bucuresti-cu-alexandr-kondiakov-993928.html
  ”După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile. Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii M. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.
  De asemenea, ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „purificare”, cum a fost stabilit, și dânsul, ca și altă dată, contează pe ajutorul nostru. Și că, din momentul începerii „curățeniei” totale, investițiile noastre locale vor fi valorificate. Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură abia după 1 august. Cu respect, Evgheni”, se arată în mesajul respectiv. O concluzie : puneti cap la cap articolul din link cu interviul dat de ambasadorul rus in emisiunea lui Ion Cristoiu. Ratoiala lui Cacarau si Ponta la adresa oficialilor occidentali nu e rodul prostiei lor. sunt consiliati de cine trebuie si nu le-ar parea rau ca Romania sa intre in izolare in raport cu UE si NATO.

 5. Esti multumit, Ponta? zice:

  Fostul director al Şcolii din Niculiţel, unde tânărul profesor de istorie George Crin Laurenţiu Antonescu şi-a terminat stagiatura, declară, în exclusivitate pentru EVZ: „Cum chiuleşte acum în Senat, tot aşa chiulea şi atunci, la şcoală. Nu era lună să nu-i tai ore sau chiar zile din condica de prezenţă!”
  Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Crin Antonescu – chiulangiu toată viața – BIOGRAFIA NEROMANŢATĂ A LUI CRIN > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/EXCLUSIV-Crin-Antonescu-chiulangiu-toat-viaa-996269.html#ixzz23VmyN8bo
  EVZ.ro

 6. theo- nona zice:

  buhäitul asta de + cretin, exprimä ce gadim totzi despre el,
  un trantor parvenit si schizofrenic. ce bine imi pare, colegii si sefii

  lui , au complectat figura trantorului .

  räu a ajuns romania , cu asa un nemernic isteric la cotroceni.

 7. Esti multumit, Ponta? zice:

  Demiterea lui Traian Băsescu ar fi întărit disfuncţiunile sistemului politic românesc, ci nu le-ar fi slăbit, scrie fostul ambasador american la Bucureşti Michael Guest, răspunzând unui comentariu al lui Mircea Geoană, într-o scurtă scrisoare publicată de New York Times în ediţia online de marţi.
  Scrisoarea fostului ambasador american în România, intitulată „Reformă în România?”, datată la 6 august, în Santa Rosa (California), un răspuns la comentariul lui de Mircea Geoană „Reîntoarcerea României de pe buza prăpastiei”, publicat de New York Times (NYT) pe 3 august, este publicată, ca şi comentariul, la secţiunea Pagina de Opinii a ediţiei online de marţi a prestigiosului ziar.
  „Mircea Geoană scrie că sistemul politic al României este disfuncţional. Ca fost preşedinte al Partidului Social Democrat (un detaliu biografic nemenţionat -n.a.), ar trebui să ştie mai bine”, afirmă Guest în scrisoarea sa de trei paragrafe.
  „Însă agenda pe care domnul Geoană o prezintă – stat de drept, reformă judiciară, dialog politic şi lupta împotriva unor interese economice ilegitime – nu este deloc nouă”, continuă fostul ambasador american la Bucureşti.
  http://www.adevarul.ro/international/Guest-NYT-Demiterea-Basescu-disfunctiunile_0_755324521.html

 8. Esti multumit, Ponta? zice:

  COMUNICAT
  În continuarea cercetărilor efectuate în cauza aflată pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu listele electorale permanente și listele electorale suplimentare utilizate la referendumul din 29 iulie 2012, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
  La data de 09.08.2012, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a transmis Curţii Constituţionale adresa prin care ne-am exprimat disponibilitatea de a-i pune la dispoziţie listele electorale permanente şi listele suplimentare cu semnăturile alegătorilor în original, utilizate la Referendumul naţional din data de 29.07.2012, astfel cum au fost ridicate, conform procedurilor derulate în cadrul dosarului cu acest obiect, aflat pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică.
  http://www.mpublic.ro/presa/2012/c_14_08_2012_3.htm

 9. Esti multumit, Ponta? zice:

  Ancheta vizează fraude electorale în 15 judeţe ale ţării controlate de baronii USL. Potrivit unor surse judiciare fraudele la vot au fost masive, de aproape câteva sute de mii de voturi. Metodele folosite au fost urna mobilă şi turismul electoral. Cele mai multe fraude s-au făcut în intervalul orelor 18-21.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Fraud-uria-la-referendum-Procurorii-DNA-ridic-listele-electorale-din-15-judee-996406.html

 10. Sare'n Ochi zice:

  o veste foarte buna: CC a decis: Minea era îndreptăţit să dea erata la decizia Curţii, ca judecător de serviciu
  http://www.mediafax.ro/social/cc-a-decis-minea-era-indreptatit-sa-dea-erata-la-decizia-curtii-ca-judecator-de-serviciu-9947161
  asta inseamna ca la cvorum se mai adauga cei peste 500 de mii de romani din strainatate. impreuna cu frauda de peste 1 milion de voturi pe care sustine Aurelian Pavelescu ca ar fi descoperit-o procurorii, inseamna ca referendumul cade sub 42%. Prim-Plagiatorul Mitoman al Romaniei si suplinitorul Cacarau sper sa-si ia portia de catuse alaturi de cei care i-au ajutat in aceasta lovitura de stat.

  • Esti multumit, Ponta? zice:

   Pontanacul pe Realitatea:
   Reporter: CCR a spus ca erata este legala. Veti opri mini-recensamantul?
   Plagiatorul Mitoman: Nu. De ce sa-l oprim? Vom continua actualizarea listelor si le vom trimite la CCR
   Reporter: Pai, Curtea nu va cere asta. Contravine eratei, practic
   Plagiatorul Mitoman: Inteleg ca sunteti singura persoana care n-ati inteles

 11. Sare'n Ochi zice:

  important: De asemenea, plenul CCR discuta, in sedinta de marti, si cu cat sa se decida valabilitatea referendumului, respectiv de cinci la patru dintre judecatori sau de sase la trei.http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13019038-curtea-constitutionala-judecatorul-minea-avut-dreptul-trimita-erata-monitorul-oficial-surse.htm

 12. theo- nona zice:

  gresit, trebuie intrebat

  acum e multzumit Bäsescu?

 13. theo- nona zice:

  GEOANÄ , RÄMANE PROSTUL PROSTILOR;

  O JIGODIE MIZERABILÄ:

 14. Sare'n Ochi zice:

  Cretinica Nicolai se agita stalinist impotriva procurorilor (se srtange latul?): USL sesizeaza CSM si Inspectia Judiciara si cere ancheta in cazul stenogramelor din dosarul referendumului. Norica Nicolai: Am vrea sa stim foarte clar daca Parchetul incepe sa substituie altor institutii fundamentale
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13019109-usl-sesizeaza-csm-inspectia-judiciara-cere-ancheta-cazul-stenogramelor-din-dosarul-referendumului-norica-nicolai-vrea-stim-foarte-clar-daca-parchetul-incepe-substituie-altor-institutii-fundamentale.htm
  si care or fi fiind celelate institutii fundamentale care se ocupa de anchetarea fraudelor indiferent de continutul fraudelor?

  • Evanghelista zice:

   A avut si Vasile Dancu un merit de care nu tine cont Prostinica Nicolai: Legea 544 a accesului la informatii publice neclasificate.
   legea 544 / 2001 privind accesul la informatii.
   Art. 1.
   Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul Romaniei.
   Art. 2.
   In sensul prezentei legi:
   a) prin autoritate sau institutie publica se intelege orice autoritate sau institutie publica, precum si orice regie autonoma care utilizeaza resurse financiare publice si care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, potrivit Constitutiei;
   b) prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei;
   c) prin informatie cu privire la datele personale se intelege orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
   …………………..
   Art. 13.
   Informatiile care favorizeaza sau ascund incalcarea legii de catre o autoritate sau o institutie publica nu pot fi incluse in categoria informatiilor clasificate si constituie informatii de interes public.
   …………..
   Deci, abuzul in serviciu a unei autoritati publice, ca directia de evidenta populatiei, din ministerul administratiei publice, se incadreaza la art. 13.
   Dar si asta a facut facultatea pe puncte ca si Sova si asociatii.

 15. Evanghelista zice:

  Felix miauna pe mai multe voci:
  Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului a dat in judecata Partidul Democrat Liberal pentru ‘denunturi calomnioase’ si va solicita despagubiri civile, dupa ce mai multi cetateni care au votat la referendum au sesizat FACIAS cu privire la faptul ca li s-au deschis dosare penale si au fost chemati la Politie sa dea declaratii pentru infractiuni legate de exercitarea dreptului la vot ca urmare a unor plangeri formulate de PDL. „Persoanele au fost citate de catre politie in calitate de faptuitori. Citatiile au numar de dosar penal si sunt de natura sa creeze panica in randul cetatenilor care si-au exercitat in mod legal un drept constitutional si care sunt pusi acum in situatia de a da declaratii la politie”, se arata intr-un comunicat al FACIAS remis marti si citat de Agerpres.
  Fundaţia FACIAS este coordonată de Ovidiu Raeţchi, fostul şef de campanie al lui Dan Voiculescu, Acţiunile sale au fost îndreptate împotriva guvernului Boc, Dan Voiculescu punând la dispoziţie, pentru propagarea mesajului, instituţiile media Jurnalul Naţional, Săptămâna Financiară şi Antenele, mai ales Antena3.
  „După Revoluţie, Voiculescu a înfiinţat Fundaţia Umanistă Dan Voiculescu. La zece ani distanţă, fundaţia lui Felix înfiinţează o alta, FACIAS. Apoi FACIAS înfiinţează, la rândul ei, alte patru fundaţii: FSCD (Fundaţia Societatea Civilă pentru Democraţie), FCEI (Fundaţia Civilă pentru Educaţie şi Informatizare) ori de FSCRM (Fundaţia Societatea Civilă pentru Reformă Morală) . Toate au fost înfiinţate în 2008 şi sînt active în spaţiul public, mai ales în materialele publicate de trustul de presă al lui Voiculescu”, au scris recent jurnaliştii de la Kamikaze.

 16. Nae Camionagiul zice:

  Ședința Curții Constituționale s-a încheiat. Listele de la Guvern trebuie să fie trimise până pe 21 august. Sedinta de marti a Curtii Constitutionale s-a incheiat in jurul orei 17.30. Plenul CCR a decis sa devanseze pentru 21 august termenul la care Guvernul trebuie sa trimita listele electorale permanente, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/Curtea-Constituional-n-faa-fraudelor-de-la-referendum-996355.html#ixzz23WzoUufP

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.