Patria este numai ceea ce le zornăie lor patronii prin buzunare

Să nu uitați ceea ce a zis Charles Darwin: “Nu specia cea mai puternică sau cea mai inteligentă supraviețuiește. Ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbări.”

Prin urmare, din ziua în care Însuși El, Adrian Năstase, a luat-o în freză și a primit definitiv și iervocabil o sentință de închisoare cu executare, fiecare borfaș din România și-a făcut socoteala după regula de trei simplă a borfașilor: “dacă Năstase, la valoarea lui, la banii pe care i-a devalizat și la relațiile pe care le are a luat atâția ani cu executare, eu, la valoarea mea (mai mică), la sumele devalizate (mai mici, mai mari, egale), la pilele, cunoștințele și relațiile pe care le am (nu le am), câți ani cu executare primesc?” Și cred că la foarte mulți le-a dat cu ani grei de ocnă în rezultat – oricum, nu ei contează atât de mult, cât Dan Voiculescu, Relu Fenechiu și alți rechini, mai mult sau mai puțini (până la deloc) vizibili. Pentru ei s-a dezlănțuit haosul în România, pentru interesul lor personal s-a făcut tot posibilul ca România să devină un loc de evitat, un loc unde nu se mai poate trăi, decât conform principiului bolșevic: ești cu noi, sau împotriva noastră.

Cumătrocrația a primit o lovitură puternică, motiv pentru care a reacționat. Și de ce ar fi reacționat cu eleganță? În fond vorbim despre borfași, borfași aduși în cele mai importante poziții ale statului de drept – majoritatea prin vot democratic. Așa că și riposta a fost pe măsura minților lor de borfași – au copitat, au mers la demolare împotriva unui stat de drept debil, până ne-au adus în situația în care suntem acum: nicăieri, niciunde, suspendați în timp undeva printre anii în care revoluția bolșevică se desăvârșea și anii în care tancurile sovietice instaurau guvernul Groza. Vedem pe viu, cât timp ni se va mai permite să fim vii, câte ceva din fiecare acea perioadă istorică. În România se joacă teatru, un teatru cu replici absurde, un amalgam între „Rinocerii” lui Ionesco și „Ferma Animalelor” a lui Orwell (cu tușe grotești din “1984”, partea cu dublul limbaj, minutele de ură și ștergerea după plac a realității), iar românii sunt figuranți în propriile lor vieţi – există doar dacă îi declară “vii” și „demni” Crin Antonescu. Există doar dacă le iese la socoteală în interesul grupului infracțional organizat care-și zice „majoritate parlamentară” și „guvern al României”.

Cum s-a ajuns aici? Prin tăcere, lașitate și lehamite controlată criminal prin trusturile de presă aservite acestui grup infracțional organizat. După ce dimensiunea criminalității la care au recurs și sunt dispuși să recurgă Crin Antonescu și Victor Ponta, marionetele grupului infracțional organizat, au fost devoalate de către procurori, la tembeliziunile trustului lui Voiculescu (turnătorul la Securitate al propriei familii) a apărut o armată de idioți utili să scurtcircuiteze și bruma de conștiiță a celor care le consumă mizeriile. Cică serviciile secrete din România și Parchetele sunt controlate de către Traian Băsescu, președintele suspendat prin forța unui puci parlamentar. Adică siguranța statului român este fie la cheremul unui om exilat într-un garaj, fie la cheremul unui grup infracțional organizat, în nici un caz în interesul Țării…! Patria nu încape ca noțiune de “pentru” în creierele viermănoase ale lui Ciutacu, Badea, Gâdea, Ursu, Grecu, Nistorescu, Dinescu șamd. Patria este numai ceea ce le zornăie lor patronii prin buzunare.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

34 de răspunsuri la Patria este numai ceea ce le zornăie lor patronii prin buzunare

 1. ribelalu zice:

  Acum inca lupta se duce pe transee. USL a trimis toate rezervele in lupta si multi dezerteaza. In schimb de partea cealalta vin intariri in continuu.

 2. Arizonianul zice:

  Pot veni cât mai multe întăriri, numai că trebuiesc plivite rândurile celor care se alipesc mişcării de dreapta… Scârba de Mihai Neamţu, de exemplu, face dreptei un deserviciu. Deci: afară cu poltroni ca el!

 3. observator zice:

  În cazul în care Curtea Constituţională va decide să invalideze referendumul, noi nu vom sta cu mâinile în sân. Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, nesupunerea la citaţii, tot ce este nevoie. Din moment ce insituţiile statului nu mai funcţionează, înseamnă că trebuie făcut ceva. Vom ieşi în stradă şi vom declanşa haosul. Şi aşa ţara este cuprinsă de haos. Mai rău decât acum nu se poate”,a declarat Mircea Dogaru, citat de ziarul „Adevărul”.

  Citiţi mai mult: Şantaj la CCR. Propagandistul USL Mircea Dogaru: „Vom chema la nesupunere civică, ieşiri în stradă, neplata impozitelor, tot ce este nevoie” – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/antaj-la-Curtea-Constituional-Colonelul-USL-Mircea-Dogaru-Vom-chema-la-nesupunere-ci-9961.html#ixzz23PgrSht7

  • Sare'n Ochi zice:

   l-am vazut pe idiot manifestandu-se. ei care nu muncesc nimic fac nesupunere civila? ei oricum nu-si platesc impozitele, ca nu produc nimic.

  • Sare'n Ochi zice:

   hai, institutiile de drept ale statului! saltati-l si pe Dogaru pentru incalcarea „ART. 166-1 (Cod Penal) Acţiuni împotriva ordinii constituţionale: Întreprinderea oricărei acţiuni pentru schimbarea prin acţiuni ilegale şi prin violenţă a ordinii constituţionale sau a caracterului naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al statului român se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.”

 4. ad.rian zice:

  Excelent articol. Limpede si bun de tradus – cu toate dificultatile impuse de stilul inteligent-pamfletar – pentru a circula si in alte spatii media. Ar trebui facut si mai vizibil chiar in spatiul romanesc. Nota maxima pentru montajele fotografice, care ar fi facut deliciul scriitorilor interbelici, mai putin al celor contemporan, prudenti, prudenti si foarte atenti la fluctuatiile bursei politice interne. Unde ne sunt purtatorii de drapel ai constiintei?

 5. Esti multumit, Ponta? zice:

  Ioan Rus, dupa audierile de Parchetul General in dosarul referendumului: Cred ca eram pe o strada cu sens unic care ducea la Parchet
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13010317-fostul-ministru-interne-ioan-rus-audiat-luni-parchetul-general-dosarul-referendumului.htm
  „Nu cred ca este cetatean care, invitat la Parchet, sa se simta bine. Mult mai bine te simti daca te invite cineva la masa, la cina, sau in vizita, decat la Parchet”, a declarat ministrul demisionar Ioan Rus la plecarea de la Parchetul General.
  Ioan Rus a reiterat ca „nu am dat niciun fel de dispozitii legate de adrese, de continutul lor etc.. In perioada de dupa cea de a doua sedinta de guvern de marti pana la urmatoarea sedinta de guvern, prin jocul programarii, eu am fost in concediu legal de odihna. Ce imi trece prin minte e, daca colegii mei ar fi trimis o adresa ca sunt 18.318.000 persoane, s-ar fi gasit cineva sa spuna ca mai sunt 100 de morti si 300 de raniti si am dezinformat Curtea. Daca au pus virgula si au mai complatat anumite date, anumite temeri de ale noastre ca lista nu ar fi suta la suta, am fi ajuns la Parchet pentru treaba asta. Cred ca eram pe o strada cu sens unic care ducea la Parchet.”
  Fostul ministru a precizat ca i-a fost teama ca ar fi putut fi modificate listele electorale si ca ar fi putut fi facute artificii fara sa se respecta cadrul legal in vigoare insa ca „din ceea ce stiu, s-a respectat”.
  Inainte de audieri, Ioan Rus a declarat: „Eu am votat la referendum DA, in consecinta mi-am dorit sa plece Traian Basescu pentru ca il consider vinovat de multe din esecurile noastre din ultimii ani” adaugand ca si-a dorit, „ca membru al Guvernului unei tari membre NATO si UE, sa se produca exclusiv in cadrul constitutional si legal existent astazi in Romania”.

 6. Esti multumit, Ponta? zice:

  Asta ce o mai fi – tradare sau stiinta ca CCR face sa fie bine pentru pucisti?
  Mihai Voicu, la RFI : In nici un caz, Parlamentul nu poate decide peste o decizie a Curtii Constitutionale
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13010996-mihai-voicu-rfi-nici-caz-parlamentul-nu-poate-decide-peste-decizie-curtii-constitutionale.htm
  Mihai Voicu crede ca „orice institutie a statului trebuie sa respecte decizia Curtii Constitutionale si de aceea nu este cazul sa vorbim despre o altfel de decizie decat cea pe care o va pronunta Curtea. Ramane sa vedem care este aceasta”.
  Intrebat daca Parlamentul poate decide altceva, in cazul in care CC stabileste invalidarea referendumului, Mihai Voicu a raspuns: „In nici un caz, nu poate decide Parlamentul peste o decizie a Curtii, oficiala si publicata in Monitorul Oficial. Nu am auzit de asa ceva si nu vad cum ar fi posibil”.
  Sau numai dublu limbaj?

 7. Esti multumit, Ponta? zice:

  De ce este interzis referendumul in Germania:
  În 1933, președintele Hindenburg îl numește cancelar (premier) pe Adolf Hitler. În 1933, prin Actul de Abilitare, adoptat cu o largă majoritate (în jur de 80%) în Parlamentul german, guvernul premierului Adolf Hitler primește puteri sporite pentru patru ani și poate încălca Constituția. În 1934 președintele Hindenburg moare. În 1934, prin referendum, Hitler primește puteri nelimitate și devine Fuhrer. Legea de abilitare, unul dintre actele decisive ale preluării puterii de către naziști, prevedea că guvernul (condus de premierul Adolf Hilter) poate emite legi fără acordul și controlul parlamentului (adică ordonanțe de urgență), ba chiar la limită, în situații de urgență, aceste legi pot încălca chiar și Constituția. Fiindcă Hitler voia să dea o aparență de legalitate dictaturii, Actul de Abilitare a fost reînnoit în 1937 și 1941. În 19 august 1934, la 17 zile după moartea președintelui Hindenburg, prin referendum, funcția de președinte și cea de premier se contopesc într-una singură. Astfel, premierul Adolf Hitler devine Fuhrer. 90% dintre alegători au votat DA. În toată această perioadă, trupele paramilitare ale partidului nazist au amenințat și intimidat, prin demonstrații de forță, parlamentari, funcționari, simpli cetățeni, în general oponenți politici ai partidului nazist. Naziștii nu au preluat puterea cu tancurile. Au preluat-o prin alegeri, intimidare, propagandă, legi și referendum.
  http://www.blogary.ro/2012/08/nazistii-si-uselistii-istoria-se-repeta-cum-a-preluat-usl-presedintia-tarii/
  De aceea ar trebui interzisi si USListii in Europa. Si din Romania, daca Romania mai face parte din Europa.

 8. observator zice:

  Procurori sunt fara mila fata de gainari
  Un poliţist din Bucureşti a luat mită cinci sandvişuri de la şoferul unei firme de catering. A apucat să muşte doar o dată din mită, că a fost prins în flagrant de procurori. Acum împarte arestul cu infractorii pe care ar fi trebuit să-i prindă chiar el.
  Iată o parte din conversaţie cuprinsă în rechizitoriu:
  Şofer: … Ce vrei mata îţi dau
  Poliţist: Dă-mi ce vrei tu, acolo!
  Şofer: La alegere.
  Poliţist: Ce şi cum … şi cât … te lasă pe tine inima.
  Şofer: Am venit pregătit şi cu … dacă înţelegi mata. Cu atenţie, da… să nu vadă … Deci astea aşa…. Şi să vi-i pun într-o hârtie … ceva..
  .Şi a primit: un sandvici cu bacon crispy, o ciabata mediterană, panino cu salam şi caşcaval, o baghetă cu şuncă şi un al cincilea sandvici cu eticheta deteriorată.
  Pe lângă mâncare, agentul a încasat şi 300 de lei. Suficient cât să continue relaţia şi pe viitor

  Poliţistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El a fost trimis în judecată pentru luare de mită.
  http://www.rtv.net/foame-mare-un-politist-arestat-dupa-ce-a-luat-mita-cinci-sandviciuri-si-300-de-lei_39908.html#ixzz23PurOIRT

  .

  .

 9. Sare'n Ochi zice:

  Gordon catre Basescu: Don’t worry. We’ll send a squadron of F16 Thunderbirds from Kogalniceanu to bomb the Presidential Bed. Then you’ll get back to your chair.

 10. Evanghelista zice:

  Toate aceste actiuni sugereaza ca Romania intra intr-o saptamana decisiva, care poate pune capat crizei politice de la Bucuresti sau poate suspenda temporar Romania de pe orbita valorilor occidentale. Izolara de Europa devina inevitabila daca „grupul infractional organizat” castiga razboiul validarii referendumului. In cazul revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni, criza politica risca sa se prelungeasca. Pentru a evita acest scenariu cu consecinte economice catastrofale pe termen lung, Romania are nevoie de un pact intre taberele beligerante: demisia lui Traian Basescu la schimb cu inlaturarea din prim planul politicii romanesti a lui Victor Ponta si Crin Antonescu, principalii responsabili pentru degradarea accelerata a democratiei din Romania. PNL va trebui sa iasa de sub influenta toxica a lui Dan Voiculescu, caruia ar trebui sa-i fie inchis orice spatiu de joc politic. Iesite din logica razboiului total, partidele politice vor trebui sa se elibereze de influenta penalilor care au transformat Romania, tara membra UE si NATO, intr-un stat anarhic. Poate ar fi util un pact politic prin care toate partidele sa se angajeze ca apara independenta justitiei, ca respecta valorile democratiei si ca isi reafirma fara echivoc orientarea pro-europeana si pro-occidentala.
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-13012380-revolutia-borfasilor-saptamana-decisiva.htm#.UCjvTeNBdax.facebook

 11. Evanghelista zice:

  Cum a sunat asta in engleza cacarisita oare?
  “Ma bucur sa va intalnesc. Ma bucura foarte mult aceasta intalnire. Cred ca aceasta intalnire este foarte necesara pentru a clarifica multe lucruri. Avem o anumita situatie aici, in Romania, o situatie politica. Sunt foarte bucuros sa clarific toate aceste lucruri. Va ascult, cu atentie, va asigur”, a declarat presedintele interimar Antonescu, in debutul intrevederii.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13011990-presedintele-interimar-crin-antonescu-intalneste-cotroceni-philip-gordon-asistentul-pentru-afaceri-europene-sua.htm

  • Sare'n Ochi zice:

   naiztumitiu. ai greitli-njoi zis miting. ai sinczis miting iz tu clarifai menizing. ui hevă situieișăn hiăr in Rumeinia, a politicăl situieișăn. aiem veri hapi tu clarifai olzissings. ui listăn carefuli, așuăr.

 12. Sare'n Ochi zice:

  Stelian Dogaru, fostul director al școlii din Niculițel, unde tânărul profesor de istorie George Crin Laurențiu Antonescu și-a terminat stagiatura, face dezvăluiri în exclusivitate pentru EVZ.
  EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/EXCLUSIV-Crin-Antonescu-chiulangiu-toat-viaa-996269.html#ixzz23QrXGoMt
  „Cum chiulește acum în Senat, tot așa chiulea și atunci, la școală. Nu era lună să nu-i tai ore sau chiar zile din condica de prezență!”, dezvăluie directorul Dogaru.

 13. doru cu motoru` zice:

  `neata! Aseara,la tribuna oficiala,de la sediul usl ( a3 : mai trebuia sa precizez?),interimarul a dat o proba a disperarii sale ,improscand si acuzand pe ,Barroso ,Merkel si pe ambasadorul us aici,ca-i tin partea luiTB ! Este greu sa nu poti argumenta ca tot ce ai intreprins ,este democratic,sa fi catalogat orice ,dar nu democrat.Lucrurile o iau razna pentru „cei mai iubiti dintre romani” ; referendumul s-a dus ,fraudele se vad ca si marele zid chinezesc; pe ponta il intereseaza sa nu-i fie retras doctoratul,iar cireasa de e tortul referendumului se afla la Parchet. CCR o sa-l dezbrace si o sa-l unga cu smoala pe suplinitorul prins cu nadragii-n vine!
  O zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.