Cu Prim-Plagiatorul Mitoman al României și suplinitorul Căcărău la Cotroceni, până și țările bananiere vor trimite observatori

Am ajuns de râsul lumii civilizate din cauza unui crizat care se crede președintele ales al României. Să-l tragă psihiatrul de mânecă pe al lui Căcărău și să-i explice că în 29 iulie a avut loc un Referendum (încă unul ilegal) și nu alegeri prezidențiale. Cele 7 milioane de voturi date împotriva lui Traian Băsescu nu sunt pentru el, al lui Căcărău. Nu-l legitimizează, nu-l mandatează. El, al lui Căcărău, a obținut vreo 8 mii de voturi ale sale la viața lui de ales, intrând în Parlament de pe locul doi, datorită unei legi prost croite. Cum prost croite sunt o bună parte dintre legile din România. Singurul merit al lui Crizel al Căcărăului este participarea la această lovitură de stat, care lovitură ne-a arătat cu claritate care sunt hibele sistemului aproape-democratic din România. Fără această lovitură de stat doar am fi bănuit în continuare în ce căcărău se scaldă România – așa îl vedem.

Cât despre mucosul azvârlit în față de către Uniunea Stalinist Leninistă să ne fie premier ce se mai poate zice – mai există cuvinte, expresii, înjurături care să nu i se fi adresat? Nu cred. Acum este căutat pentru urecheală de către Departamentul de Stat al Statelor Unite, iar el s-a ascuns în lojă la Jocurile Olimpice. Poate se crede un mic bin Laden? Să spere că nu va fi asimiliat cu așa ceva. Mai ales că apucături teroriste și genocidare văd că are. Dintr-un singur pix a văduvit județul Gorj de 40 de mii de suflete:

 • DOAMNĂ: 40.000 unde? La nivel de ce?
  DOMN: La Gorj, la Gorj, subprefectul de Gorj.
  DOAMNĂ: Că a găsit?
  DOMN: Da, sau în perioada de după s-au înregistrat 40.000 de decese dar nu erau prinse, dar nu erau astea în, nu făceau parte din listele electorale.
  DOAMNĂ: În perioada de după ce?
  DOMN: De după referendum. Nu ştiu cum au murit într-o lună 40.000 la Gorj!
  DOAMNĂ: S-au înregistrat 40.000 de morţi în Gorj?
  DOMN: Da mă, da, da, da!
  DOAMNĂ: Doamne iartă-mă, Dumnezeule!
  DOMN: Pe de-o parte spunea că ăştia nu erau înscrişi în listele electorale. Deci cu alte cuvinte, într-o lună au murit 40.000 de gorjeni. Rămân puţin olteni! Acesta e judeţul lui Ponta, Gorjul.
  DOAMNĂ: Cum să fie măi 40.000 dacă la nivel de ţară zicea Doina că sunt 200 şi ceva de mii de morţi pe an?

Cât mai multe Ambulanțe la Latrine. Le leșină canaliștii în direct.

După ce au apărut dovezile despre imensa fraudă pregătită României de către Uniunea Stalinist Leninistă numai pentru ca să nu le intre capii grupului infracțional organizat la închisoare, o zi a fost liniște și pace inclusiv pe Latrinele TV ale turnătorului propriei sale familii la Securitate Dan FELIX Voiculescu. Prinși ca deținuții care evadează prin filme cu spatele la perete în cercul de lumină al reflectoarelor interceptărilor telefonice, au paralizat – atât borfașii politicieni, cât și favorizatorii lor tonomatele de presă. Maxim ce-au reușit să scoată la iveală a fost o fufă (pardon, tufă) de Veneția europarlamentar care a cerut nici mai mult, nici mai puțin decât ca procurorii să informeze suspectul că îi sunt interceptate convorbirile. Și cum așa ceva nu s-a întâmplat, Consiliul Suprem al Magistraturii să se sesizeze și să anuleze interceptările.

 • „USL constată că în acest moment se folosesc toate mijloacele de presiune pentru a bloca validarea de caăre Curtea Constituțională a referendumului care l-a demis cu un vot covârșitor al populației, de 7,4 milioane de voturi, pe domnul președinte Traian Băsescu”.

Nici o vorbă despre faptul că 46,2% nu reprezintă 50%+1, condiția validării. Nici o vorbă despre cum se străduie Uniune Stalinist Leninistă să omoare vreo 2 milioane de români de pe liste, pentru a le ieși cvorumul! Atât de tânără această Ramona Marinescu și-atât de-mbătrânită în apucături de borfaș… Mare păcat!

Dar borfașul nu-i borfaș destul dacă nu este și arogant (ne-am obișnuit de la Năstase, nu?). Parchetul Înaltei Curți de Casație si Justiție a cerut Camerei Deputaților avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administrației Victor Paul Dobre care alături de secretarul de stat Ioan Căbulea au înaintat Curții Constituționale o adresă prin care precizau că MAI nu-și poate asuma numărul de alegători. Cei doi și-au făcut datoria de grăjdani ai Uniunii Stalinist Leniniste, poate și Uniunea să se pună pavăză între ei și Justiție (așa cum au făcut-o acești borfași politici încă de pe vremea când Năstase îl însoțea la Parchet pe Bivolaru):

 • Ramona Mănescu a precizat că sesizarea Parchetului adresată Parlamentului în cazul lui Dobre este „o formă de presiune inacceptabilă, iar din punctul de vedere al parlamentarilor USL această sesizare nu va fi acceptată în legislativ și cu siguranță nu va fi pusă pe ordinea de zi a legislativului”. Europarlamentarul PNL a susținut că solicitarea Parchetului în cazul lui Dobre va fi analizată la nivelul Comisiei juridice, iar în acel moment parlamentarii USL își vor putea exprima punctul de vedere împotriva solicitărilor formulate de procurori.

Care ar fi noutatea? Noi știm că borfașii USL numai asta știu: să facă front comun împotriva Legii. De aceea avem toate monitorizările de țară pe Justiție. De aceea au aruncat România în haos – pentru a avea puterea conform directivelor trasate de către Dan FELIX Voiculescu: numai după ce pun laba pe Justiție.

Dar, îi aduc aminte pipiței europarlamentar, să se relaxeze cu înfieratul cu mânie proletară, că nici pentru Bivolaru, Nicolescu, Năstase, Severin, parlamentarii grupului infracțional organizat nu au fost de acord cu începerea urmăririi penale. Iar Bivolaru și Năstase au ajuns acolo unde le este locul.

Acest articol a fost publicat în Băga-mi-aș votul! și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Cu Prim-Plagiatorul Mitoman al României și suplinitorul Căcărău la Cotroceni, până și țările bananiere vor trimite observatori

 1. Ponta e încă la Londra ? De aia nu se știe nimic despre întâlnirea dintre ei ?

  • Sare'n Ochi zice:

   e la Londra.
   in rest, nu stiu nici macar daca biatul de la Departamentul de Stat cu el trebuia sa se intalneasca, sau cu cei care pot lua decizii responsabile in numele si, mai ales, in locul, iresponsabilului.

 2. Sare'n Ochi zice:

  Stenogramele convorbirilor dintre miniştrii Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au arătat că Uniunea Social Liberală (USL) este gata să folosească orice mijloace pentru a-şi atinge scopul: validarea referendumului din 29 iulie şi pecetluirea demiterii lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.
  Există însă şi soluţii de avarie. USL are o înţelegere cu Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), condus de colonelul Mircea Dogaru, care totodată este şi liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, în rezervă şi în retragere. Acordul prevede ca CNSC să susţină USL în toate acţiunile sale, în timp ce Uniunea Social Liberală s-a angajat să îndeplinească o interminabilă listă de revendicări, multe dintre ele foarte controversate
  http://www.adevarul.ro/actualitate/mircea_dogaru-referendum-USL-curtea_constitutionala_0_753524712.html#

  • Evanghelista zice:

   Rus către Dobre: Nu vreau să-mi petrec bătrânețile în pușcărie. Am vorbit cu premierul, ei țin să facem cvorumul ăla.
   http://cursdeguvernare.ro/dosarul-referendumului-rus-catre-dobre-nu-vreau-sa-mi-petrec-batranetile-in-puscarie-am-vorbit-cu-premierul-ei-tin-sa-facem-cvorumul-ala.html
   Dobre a vorbit pe 3 august cu ministrul de Interne, Ioan Rus, pe care l-a informat încă de atunci că premierul Victor Ponta și președintele interimar, Crin Antonescu, au hotărât ca el să demisioneze din funcția de ministru delegat pentru administrație.
   Dobre a demisionat, în cele din urmă, odată cu Rus, pe 6 august, la trei zile după discuție.
   Procurorii susțin că prin demisie Dobre ar fi încercat să inducă ideea că a refuzat să comită infracțiuni.
   Dobre ”a cunoscut de la momentul luării rezoluţiei infracţionale şi transmiterii documentului, care nu era îndeplinit conform prevederilor legale, consecinţa faptelor sale, fapte care au condus în final la determinarea ministrului Administraţiei şi Internelor să demisioneze”, susțin procurorii, potrivit Mediafax.
   ”Pentru a minimaliza faptele sale, a decis să demisioneze şi să afirme că a demisionat întrucât nu a dorit să comită fapte penale”, notează procurorii în referat.

  • Evanghelista zice:

   Ceea ce i-a îngrozit pe cei doi a fost cererea liderilor USL ca miniștrii să “omoare” scripitc sute de mii de români astfel încât cvorumul pentru validarea referendumului de demitere a președintelui Băsescu să fie mai ușor de atins. Potrivit stenogramelor publicate ieri în presă doar în Gorj (județ fruntaș la prezență la referendum) ar fi murit 40.000 de oameni. Imposibil, susține speriat unul dintre interlocutorii, rămas deocamdată anonim, fostului ministru Dobre, din moment ce în toată țara au decedat într-un an aproximativ 200.000 de oameni.
   http://copaculdinpadure.wordpress.com/2012/08/11/confesiunile-telefonice-ale-lui-ioan-rus/
   Cei 40.000 de morți pe care liderii USL voiau să-i scoată din listele permanente ale județului Gorj se vor regăsi probabil pe listele suplimentare de vot din Olt, Teleorman sau Mehedinți. O astfel de cifră de decedați în timp de pace, în lipsa unei catastrofe naturale uriașe (nu-mi amintesc de nici un cutremur devastator în Oltenia urmat de un tsunami) sau a unei molime de dimensiunile ciumei bubonice, este suspectă pentru orice om de bun simț. Degeaba a sărit subprefectul de Gorj să explice că acest număr de morți s-a înregistrat în ultimii zece ani, stenogramele discuțiilor telefonice sunt extrem de clare. Ioar Rus și Victor Paul Dobre erau îngroziți de faptul că erau puși în situația ca de pe o zi la alta să radieze de pe listele electorale oameni indiferent dacă aceștia erau cu adevărat decedați sau nu din rațiuni politice de cea mai joasă speță.

 3. Sare'n Ochi zice:

  dati copy-paste si trimiteti la ccr@ccr.ro
  Catre,
  Curtea Constitutionala a Romaniei,
  In atentia:
  Domnului Augustin Zegrean, Presedinte
  Doamnei Aspazia Cojocaru, Judecator
  Domnului Acsinte Gaspar, Judecator
  Domnului Petre Lazaroiu, Judecator
  Domnului Mircea Stefan Minea, Judecator
  Doamnei Iulia Antoanella Motoc, Judecator
  Domnului Ion Predescu, Judecator
  Domnului Puskas Valentin Zoltan, judecator
  Domnului Tudorel Toader, Judecator
  In conformitate cu Legea nr. 3/2000 – Lege privind organizare si desfasurarea Referendumului, Capitolul 4, Art. 17.alin. (1) operatiunile pentru desfasurarea referendumului au loc in circumscriptiile electorale si la sectiile de votare, pe baza copiilor de pe listele electorale permanente, a listelor electorale speciale si a celorlalte liste electorale prevazute de lege. In conformitatea cu art. 17 alin. (2) din aceiasi lege „Reactualizarea listelor electorale permanente se face de catre primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992, respectiv ale Legii nr. 70/1991, republicata, cu modificarile ulterioare, in termen de cel mult 5 zile de la data stabilirii zilei referendumului.”
  Avand in vedere cele sus-mentionate, si tinand cont de Hotararea BEC nr. 34 privind interpretarea dispozițiilor art.17, art.18, art.31 alin.(3) și art.62 din Legea nr.3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului, cu modificările și completările ulterioare (http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Hotarari/Hot%20nr.34.pdf), in cazul referendumului national pentru demiterea Presedintelui Romaniei sunt aplicabile prevederile Titlului I al Legii nr. 35/2008 . Aceste prevederi stipuleaza in cadrul Art. 5, alin. (4) faptul ca „Numărul locuitorilor care se ia în calcul este cel rezultat în urma ultimului recensământ al populaţiei, publicat de Institutul Naţional de Statistică, repartizat pe localităţi, corespunzător structurii teritorial-administrative în vigoare.”
  Mai mult in conformitate cu Titlul I, Art. 8 alin (2) din Legea 35/2008 ” „Cetăţenii români cu drept de vot, cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate, îşi exercită dreptul de vot la una dintre secţiile de votare din acea ţară în care îşi au domiciliul sau reşedinţa, în condiţiile prezentului titlu”.
  In consecinta, tinand cont de actele normaticve susmentionate, Biroul Electoral Central a publicat urmatoarele documente:
  – In data de 10.07.2012: Situatia privind numarul de alegatori inscrisi in listele electorale permanente si posesori de carte de identitate la data de 9.07.2012. numarul de alegatori inscrisi in listele electorale permanente la data de 9.07.2012 fiind de 18.308.612. (http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Situatie.pdf)
  – In data de 1.08.2012 a fost publicat Rezultatul referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru Demiterea Presedintelui Romaniei (http://www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Rezultate/comunicat%20rezultate%20finale.pdf), document oficial in care se specificau urmatoarele aspecte:
  o numarul persoanelor inscrise in lista pentru referendum: 18.292.464
  o numarul participantilor: 8.459.053 reprezentand 46,24%
  Toate masurile si tentativele incercate de uninea Social Liberala de a actualiza listele dupa incheierea Referendumului National pentru demiterea Presedintelui Romaniei, de a organiza un mini-recensamant, de a exclude de pe listele permanente persoanele stabilite in strainatate, precum si toate incercarile de a influenta Curtea Constitutionala criticate pe plan international si evidentiate in special de Preşedintele Comisiei de la Veneţia Gianni Buquicchio care „a avertizat astăzi că presiunile acuzate de Curtea Constituţională în mod repetat sunt grave, inadmisibile şi a cerut politicienilor români să se abţină de la orice fel de astfel de acţiuni” nu fac decat sa incurajeze destabilizarea tarii si stagnarea dezvoltarii economice.
  Toata actiunea Curtii Constitutionale de tergiversare a hotaririi privind invalidarea Referendumului National pentru demiterea Presedintelui Romaniei nu isi are rostul in situatia in care exista o baza legala invocata si utilizata de Biroul electoral Central si cifre clare valabile la momentul desfasurarii referendumului.
  Intreaga tergiversare contribuie la instituirea unei stari de haos in Romania, alimentata de presa partinica a Uniunii Social Liberala. Nu este admisibil ca la nivelul Curtii Constitutionale sa se omita un paragraf al unei Decizii ale Curtii Constitutionale transmise la Monitorul Oficial.
  Pentru a evita intrarea Romaniei in haos, pentru a opri evolutia negativa a leului si cresterea preturilor in aproape toate domeniile economiei, pentru a continua implementarea reformelor incepute in perioada ultimilor ani, stimati Domni si Doamne judecatoare, va solicitam convocarea unei sedinte de urgenta si declararea invalidarii referendumului, in conformitate cu toate datele certe existente, dand dovada ca si pana acum de impartialitate partinica, permitand Presedintelui Traian Basescu sa-si reia locul de drept si urmand prevederile din capitolul 7 din „Codul de bune practici în materie de referendum” Comisia de la Veneția, care se refera la faptul ca cei care nu votează la un astfel de referendum sunt asimilați unui vot negativ.
  Cu consideratie,

 4. dadatroll zice:

  Stai un pic, Victor Ponta e oltean? Ce surpriza!

 5. basescu traian mi se caca in gura zice:

  vai ce basisti…sper sa muriti in chinuri

  • Sare'n Ochi zice:

   bai, IP 109.98.4.86, deocamdata singurii care va zvarcoliti in chinurile prostiei sunteti voi, astia din Uniunea Stalinist Leninista. vi se duce in mamitica voastra de idioti lovitura de stat. va scuipa in gura toata lumea civilizata, dar voi nu, va zvarcoliti ca nevertebratele decerebrate si mormaiti: Putin, Putin, Putin…
   hai ca-i misto orizontul vostru: cu buricul lui Antonescu (Ponta sau Voiculescu, sau ce alti stapani va place sa slugariti) pe post de soare, care se apropie si se indeparteaza in ritmul in care va plimbati voi cu gurita pe bara carnoasa de ghidaj.

 6. Pingback: Crin Antonescu-The President - Page 30

 7. apropo de Rus și Dobre, cu frica de a-și petrece bătrânețile în pușcărie.
  eu cred că și Corlățean a abandonat Justiția din același motiv, fiindcă urma să facă infracțiuni mari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.