Șasă! Dispăreți din grupul infracțional organizat, măcar prin demisie!

Căcărău, băiatul mamii, îți va lua DNA anii… (sper!)

Cică mama lui Adolf Hitler a luat serios în consideraţie opţiunea avortului, dar doctorul ei a convins-o să n-o facă. Din păcate, mama lui Victor Ponta a procedat la fel. Datorită mamelor lor, noi, Istoria, isteria Antenelor, milioane de victime șamd, i-am cunoscut. Puteam scăpa mai ușor: în fond biata mama aia a lor (măcar al avortonului nostru), conform propriilor lor declarații, a avut posibilitatea să-i avorteze (măcar pe al nostru).

Noul scandal pe care Uniunea Stalinist Leninistă încearcă să-l arunce pe piață de câteva zile este cu privire la demantelarea Curții Constituționale Românești – era singura instituție a statului de drept pe care nu se căcărisise. Pe marginea adăugirii Curții Constituționale legate de paragraful care menționa faptul că listele electorale permanente îi cuprind pe toți românii cu drept de vot, inclusiv cetățenii români cu domiciliul în străinătate, pe marginea faptului că presa începea să-i dea în gât pe judecătorii CCR aserviți Uniunii Stalinist Leniniste care se pare că au comis infracțiunea materială a omiterii trimiterii spre publicare a acestui paragraf (Predoiu, care și-a negociat votul la troc cu numirea fiicei sale ca judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Acsinte Gașpar, care-i scria comunicatele lui Nicolae Ceaușescu și Toader, un ins extrem de apropiat de PNL Iași), s-a trecut la o etapă superioară a puciului golanilor politici – distrugerea in integrum a CCR. Nu contează că erata CCR a fost publicată legal, iar acest lucru a fost recunoscut chiar de vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, în conferinţa de presă susţinută, pe 7 august, la sediul PNL, contează că puciștii doresc să-l mențină pe-al lui Căcărău suplinitor la Cotroceni măcar până când Uniunea Stalinist Leninistă va găsi o soluție să subjuge și să îngenuncheze Justiția. Nu contează că România se duce de râpă, contează că sponsorul Dan FELIX Voiculescu și întreaga gașcă penală din Iași (Fenechiu, Chiuariu, Vosganian șamd) vor avea imunitate în fața Legii.

 • În 7 august, vicepreședintele Mihai Voicu a recunoscut legalitatea eratei. Întrebat cum comentează faptul că PDL a anunţat că va depune plângeri penale, Mihai Voicu a răspuns: “E ridicol şi am să vă şi argumentez de ce, pentru că sunt două lucruri care trebuie spuse. În primul rând, că există o procedură cu privire la consultarea Consiliului Legislativ, care este o instituţie foarte serioasă şi chiar şi foarte harnică, aş putea spune, dar care este totuşi incapabilă să răspundă într-o oră. Răspunsul a venit şi abia după ce a venit răspunsul – domnul Moraru vă poate da mai multe detalii – după ce a venit răspunsul decizia a putut fi publicată. Plus că a mai existat acea mică problemă cu semnătura care nu era foarte clar a cui este, lucrurile s-au lămurit şi decizia a fost publicată în timpul în care a fost posibil, luând în considerare aceste cerinţe, nu preferinţe, ci cerinţe”, a spus Mihai Voicu. Consiliului Legislativ are printre atribuții şi analizarea şi avizarea rectificărilor şi republicarea în Monitorul Oficial a actelor normative. În după-amiaza aceleiași zile, în Monitorul Oficial nr. 546  a fost publicata o rectificare, potrivit căreia cetățenii români cu domiciliul în străinătate trebuie luați în calcul la stabilirea cvorumului. Fraza, care apare într-o decizie din 2 august publicata pe site-ul CCR, nu apărea în Monitorul Oficial în care fusese publicată respectiva decizie.

Scandalul pe care încearcă să îl facă USL, prin intermediul idiotului util Valeriu Zgonea este întreținut și de alți trei judecători puși de actualul USL la CCR. Este vorba despre Ion Predescu, Acsinte Gașpar și Tudorel Toader care au avut zilele trecute o serie de declarații care au menținut confuzia. Până și Prim Plagiatorul Mitoman al României Che Gragara a încercat să ne vorbească despre o chestiune „ciudată”. El a catalogat erata prin care Curtea Constituţională a revenit asupra cerinţelor iniţiale privind listele electorale drept „un înscris extrem de ciudat”, asupra căruia ar trebui să se pronunţe Parchetul General. Asta deși vorbim un demers perfect legal.

Să revenim la idiotul util al Uniuniii Stalinist Leniniste Valeriu Zgonea (îi urez bătrîneți senine în pușcărie pentru favorizarea loviturii de stat și asocierea la un grup criminal). În Curtea Constituțională Uniunea Stalinist Leninistă pregătea un puci, după modelul tiraniei majorității. USL, prin intermediul membrilor CCR subordonați (Gaspar, Toader, Predescu) dorește să le ia dreptul de vot celorlalți judecători ai Curții Constituționale și apoi să-i dea afară, urmând să fie înlocuiți cu oameni fideli golanilor politoici care de două luni dau o lovitură de stat.

 • Cel puțin așa se laudă la tembelizor Valeriu Zgonea. Zice căcărăul: ”Există procedură. În momentul în care cei doi colegi sau trei sau cinci care au încălcat grav atribuţiile conferite prin Constituţie şi prin Legea Curţii Constituţionale vor fi judecaţi de către plenul Curţii, la fel ca şi la parlament, cei care sunt în acel moment analizaţi nu au drept de vot. Pe cale de consecinţă, în acel moment, pierzându-şi calitatea de membru al Curţii Constituţionale cu decizia plenului Curţii, parlamentul sau preşedinţia poate face nominalizări pentru completarea /Curţii/. Acesta este atributul lor.” (AICI ZGONEA ARE O MICĂ PROBLEMĂ – LEGEA. DEȘI USL NE-A OBIȘNUIT DEJA CU ÎNCĂLCAREA/IGNORAREA LEGII: Art.64. – Judecătorii Curţii Constituţionale sunt obligaţi: c) în adoptarea actelor Curţii Constituţionale să-şi exprime votul afirmativ sau negativ, abţinerea de la vot nefiind permisă; deci voteaza și cel care este cercetat disciplinar. DAR VOI REVENI)

Numai că, între timp, aflu, cu satisfacție, că procurorii erau pe ei, pe mamele lor de gunoaie care măcar mie mi-au stricat măcar această vară. Și i-au intercepat. Și ce aflăm din interceptări? Că aceste minusuri umane, acești neterminați politici au de gând să-și bată joc de poporul român, să-i interzică dreptul la un viitor european, numai în interesul pușcăriașului Dan FELIX Voiculescu. Dar să vedem transcriptul stenogramelor grupului infracțional organizat numit în continuare Uniunea Stalinist Leninistă (scuzați lungimea – merită să citiți):

 • Victor Paul Dobre: Vă salut! Domnule ministru, nu vreau să vă stric seara, dar am înţeles că preşedintele şi cu premierul s-au înţeles să demisionez. Asta e viaţa!
  Domn:  Eu nu ştiu despre aşa ceva.
  Victor Paul Dobre: Aşa mi-a spus domnul Chiţoiu. A fost o video-conferinţă la PNL, eu eram pe drum. M-au atacat oameni importanţi cum e domnul Fenechiu şi când am întrebat mi s-a spus că aşa s-a înţeles Preşedintele cu Ponta. Nu am nicio problemă.
  Domn: De ce?
  Victor Paul Dobre: Nu ştiu. Că am semnat că sunt 18.300.000 pe liste. Ceea ce… aşa este, dar aia e o altă problemă.
 • V: Da, Victor!
  Victor Paul Dobre: Salut!Azi, cât eram pe drum, a fost o video-conferinţă a înaltei conduceri cu filialele.
  V: Am auzit, da.
  Victor Paul Dobre:Crin l-a re-mandatat pe Daniel. Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob: că n-am semnat, că nu am făcut, că nu ştiu ce.
  V: În teleconferinţă?! În video-conferinţă?
  Victor Paul Dobre: În video-conferinţă, da.
  V: Cretini!
  Victor Paul Dobre: Am vorbit cu Chiţoiu. Zic: „Daniele, ce ştii?” Zice: „Ştii că Crin şi cu Ponta au hotărât că e mai bine, nu ştiu ce.” Zic: „Bine.” Deci, eu cred că până duminică îmi dau demisia şi îmi văd de concediu.
  V: Mamă-mamă!
  Victor Paul Dobre:Treaba lor ce vor face!
  V: Ce să zic?!
  Victor Paul Dobre:Îţi spun eu ce vor: vor să dea Ordonanţe, să facă o nebunie întreagă.
  V: Nu pot să cred!
  DOBRE VICTOR PAUL: Da, da! Să facă o Ordonanţă, să nu voteze ăia de afară, să-i scoată de pe liste, o nebunie întreagă.
  V: Victore, hai să vedem dacă nu ne dăm demisia de tot! Pe bune!
  Victor Paul Dobre: Cum?
  V: Dacă nu cumva e bine să fugim din acest grup infracţional organizat! Pe bune!
 • Pe 04.08.2012, la ora 14:07:05, VICTOR PAUL DOBRE discută despre demisia sa.
  L: Cum să-ţi dai demisia?! De ce să-ţi dai demisia?! Asta-i culmea! Ai avut tu vreo influenţă în chestia asta?
  Victor Paul Dobre: Nu!
  L: Păi?!
  Victor Paul Dobre: Nu, atât că am dat un răspuns. M-a întrebat Curtea câţi sunt pe listele electorale permanente şi i-am răspuns exact.
  L: Am înţeles….
 • RUS IOAN: Luni cred că vor fi două hârtii! Nu ştiu exact. Mă mai văd cu premierul şi cu…dar aşa se profilează.
  Victor Paul Dobre: Aţi apucat să vorbiţi cu el?
  RUS IOAN: Da, am vorbit, dar ei vor, în primul rând vor să fie minus 1600 de aia, ori…aşa ceva nu…i-am spus că nu sunt, fizic şi nu sunt dispus la niciun fel de…nimic şi atunci nu cred că va fi altă soluţie!
  Victor Paul Dobre: Îhî.
  RUS IOAN: Deci, ei ţin, neapărat, să fie aşa, deci să fie…să se demonstreze faptul că nu…că ăla e valid şi că majoritatea, cvorumul, e ăsta şi noi trebuie să facem cvorumul ăla. Punct. Păi, de unde…să-l facem?
  Victor Paul Dobre: Îhî.
  Ioan Rus: Că sunt unii care zic că aşa este şi că noi ne opunem sau eu mă opun, că-s omul preşedintelui şi dumneata te-ai convertit. Am zis: Măi, deci, e în regulă, numai că voi vreţi să ne învăţaţi…ce? Că suntem tâmpiţi amândoi, eu şi cu omul ăla! Om fi proşti, dar chiar tâmpiţi nu suntem! Am băgat şi noi de seamă câţi sunt, cum sunt, iar eu nu semnez niciun singur om în plus sau în minus! Şi cu asta basta! Dacă sunt care cred că ştiu ei mai bine ca noi şi ştiu ei să numere aşa, încât aşa să fie, n-am nicio împotriveală să încurc pe cineva. Că nu înţeleg, că ăsta e un gest politic important care…Bun, e important, dar eu chiar nu vreau să-mi petrec bătrâneţile în puşcărie!
  Victor Paul Dobre:Acum nu ştiu ce să fac, să-i dau şi eu un telefon să-i spun? Nici nu ştiu cum e mai bine!
  Ioan Rus: Poţi să-i dai un telefon. Eu i-am spus: Măi, gândeşte-te… nu ştiu ce, mâine seară ajung la capitală, luni dimineaţă sunt acolo şi, dacă chiar există această posibilitate eu nu am nicio…chiar nu am nicio problemă. Asta e, înţeleg că e un imperativ major care voi ziceţi că poate fi susţinut, noi zicem, în tâmpenia noastră că nu poate, deci, tâmpenia noastră nu are cu ce să vă încurce!
  Victor Paul Dobre:Atunci, zic aşa, trec eu mâine pe acolo, înainte de a pleca, scriu ce a am de scris şi o las la dumneavoastră şi o găsiţi de dimineaţă.”
 • Domn (râde): Auziţi? Eram cu domnul Firescu (?) şi vrea să ştie sigur, zice că a fost pe la Externe … Ăi cu domiciliul în străinătate … Nu sunt pe listele permanente?
  Manoloiu Constantin: Nu sunt, nu!
  Domn: Deci, nu sunt probleme acolo.
  Manoloiu Constantin: Cei care sunt, ceredesiştii, se găsesc în Evidenţa Paşapoartelor…
  Domn: Da, da, asta ştiu.
  Manoloiu Constantin: Deci, nu sunt pe listele care sunt acum.
  Domn: Şi câţi sunt, în jur de 400.000?
  Manoloiu Constantin: Numai puţin, că mi-a dat chiar astăzi, mi-a dat Sime (?) o situaţie şi mă uit pe ea acum. O secundă! Ia să vedem … Deci, avem aşa … Deci, la situaţia cetăţenilor români domiciliaţi aşa … Deci, la 1.1.2012 aveam …
  Domn: 1.1.20 …
  Manoloiu Constantin: Dar hai să dau la 1.08.2012.
  Domn: 1.08, da.
  Manoloiu Constantin: 471.301.
  Domn: Şi ăştia sunt scoşi toţi, nu?
  Manoloiu Constantin: Situaţia cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate, cu vârsta de peste 18 ani.
  Domn: Aha, aha.
  Manoloiu Constantin: Da.
  Domn: Da.
  Manoloiu Constantin: Deci, ăştia sunt. Şi se găsesc numai … Se găsesc în Evidenţa Paşapoartelor, pentru că au paşaport cu …
  Domn: Se găsesc la Paşapoarte în evidenţă, da.
  Manoloiu Constantin: Da, cu menţiunea cu domiciliul în străinătate.
  Domn: Da.
  Manoloiu Constantin: El, la alegeri, comunică tuturor consulatelor din toată lumea câţi cetăţeni ai statului român sunt în statul respectiv, pentru a putea să le asigure dreptul de vot.
  Domn: Dar cu rezidenţa ar putea avea cineva?
  Manoloiu Constantin: Nu, nu!
  Domn: Nu are nimeni nicio evidenţă.
  Manoloiu Constantin: Cu rezidenţii, nu, că asta e problema, n-avem …
 • Domn: Da. Şi astăzi vorbesc ăştia pe la…că oamenii s-au pus pe treabă. Acum: unii nu vor, spun că e ilegală, că nu au competenţă.
  Doamnă: Ce anume?
  Domn: Să, mă rog, să cureţe, nu ştiu, să actualizeze, să nu ştiu ce! Să ciocăne, să actualizeze, să bla bla bla. Alţii, spun că deja s-au apucat şi au găsit vreo 40.000 morţi dar de atunci încoace, niciunii…
  Doamnă: 40.000 unde? La nivel de ce?
  Domn: La Gorj, la Gorj, subprefectul de Gorj.
  Doamnă: Că a găsit?
  Domn: Da, sau în perioada de după s-au înregistrat 40.000 de decese dar nu erau prinse, dar nu erau astea în, nu făceau parte din listele electorale.
  Doamnă: În perioada de după ce?
  Domn: De după referendum. Nu ştiu cum au murit într-o lună 40.000 la Gorj!
  Doamnă: S-au înregistrat 40.000 de morţi în Gorj? Domn: Da mă, da, da, da!
  Doamnă: Doamne iartă-mă, Dumnezeule!
  Domn: Pe de-o parte spunea că ăştia nu erau înscrişi în listele electorale. Deci cu alte cuvinte, într-o lună au murit 40.000 de gorjeni. Rămân puţin olteni! Acesta e judeţul lui Ponta, Gorjul.
  Doamnă: Cum să fie măi 40.000 dacă la nivel de ţară zicea D. că sunt 200 şi ceva de mii de morţi pe an?
  Domn: Da măi, da. De asta îţi spun că oamenii vorbesc vrute şi nevrute şi tot felul de…
  Doamnă: Poate 4000 nu 40.000.
  Domn: Nu, nu.
  Doamnă: Nici 4.000 nu cred că s-au înregistrat!
  Domn: Îţi dai seama. Într-o lună, na! Sau nici o lună.
  Doamnă: Care o lună, măi?
  Domn: Da.
  Doamnă: Care o lună? De pe…când s-a, când a îngheţat baza?
  Domn: Pe 23.
  Doamnă: Păi eu nu ştiu că nu am fost aici dar… pe 23. Păi de pe 23 şi până acum? Sunt 10 zile! Mor pe capete, în jumătate de an se duce tot judeţul Gorj.
  Domn: Da. Rămâne domnul premier fără…
  Doamnă: Nu jumătate de an dar cât are? Are 400.000 judeţul? Îţi spun eu, în 10 zile se duce! Doamne, iartă-mă! Cum poate să vorbească…
  Domn: Mda. Oricum, ăştia nu erau înscrişi în listele electorale. Cică pot fi abateri, abateri foarte, nesemnificative, de 2,3 persoane, ştii?
  Doamnă: Păi pot fi, pot fi, normal că pot fi, dar 1, 2, 3, 5, singulare, nicidecum să afecteze lista, adică cifra. Şi nici ce s-a întâmplat, mă rog, să nu valideze din cauza asta. Că nu se pune problema.
  Domn: Ideea e în felul următor: că până la urmă problema ar fi aşa, cum o văd eu: deci, tu spui că CRDSI nu sunt.
  Doamnă: Nu.
  Domn: În schimb sunt cei care au plecat la muncă. Doamnă: Dar sunt!
  Domn: Ăia clar că sunt! Inclusiv moldo, ştii? Doamnă: Şi trebuie să fie.
  Domn: Exact. Ei, acolo e bătaia peştelui că domne…
  Doamnă: Să se bată cine o vrea dar nu cu noi!
  Domn: N-ar trebui să fie! Ultima declaraţie aparţine proaspătului ministru pentru relaţia cu Guvernul şi Parlamentul…Guvernului cu Parlamentul!
  Doamnă: Cine, ..?
  Domn: Da. Că citat, coroborat, na, ca domnul avocat a citat din nou Cod Civil, că o persoană a şi spus: 87 alin. 2, sau mă rog, nu mai ştiu. Aşa, din noul Cod Civil coroborat cu 2200 nu ştiu cum. Acela pe extra…ăla la coada Codului.
  Doamnă: Fii atent, fii atent că de 2200 şi ceva mi-a zis ceva P..
  Domn: Articolul 2272, parcă.
  Doamnă: Da măi, mi-a zis ceva cu reşedinţa…
  Domn: Exact! Exact! Exact asta, păi da, nu ştiai că…
  Doamnă: P. mi-a zis că…ea zice: am făcut nişte observaţii şi ţi-am trimis ca să ai în vedere.
  Domn: Da. Cu alte cuvinte, cei care … ei, pe ce criterii stabileşti tu că, aia cu moldo e clar, cu sectorul 3 e în regulă. Dar cu toţi ceilalţi, cum?
  Doamnă: Danu, Danu, Danu, hai. Pe cuvântul meu, nici nu vreau să mă gândesc. Să hotărască cine are de hotărât ! Nu noi hotărâm treaba asta, da? Să hotărască. Din punctul meu de vedere, tot ce este cetăţean român are drept de vot inclusiv că e acolo, că e dincolo. Că e aici şi e plecat acolo de 5 ani, de 10 ani. Şi-a păstrat cetăţenia română?
  Domn: Nu, nu, nu, ştii care e ideea?
  Doamnă: Are dreptul!
  Domn: Ideea este că n-ar, că nu. Nu-i retrage nimeni dreptul de vot. El poate să voteze însă nu ar trebui să fie pe lista electoral de la secţia de votare x din România.
  Doamnă: Extraordinar, dar unde să fie? Dar unde să fie?
  Domn: Asta te întreb şi eu. Unde îl, cum îl socoteşti? De exemplu…
  Doamnă: Nu dar, nu, nu, nu, nu ştiu dacă discută ei aşa, nu ştiu ce or discuta, că eu nu am auzit astăzi, dar, când am discutat, deci, eu vreau să îţi spun că eu de abia săptămâna trecută am aflat că ăştia, CRDS-ul de fapt nu sunt pe nicio listă. Şi explica L. de ce. Pentru că ei au domiciliul în străinătate şi nu poate să îi treacă pe o listă. Ei votează pe listele alea de…pe liste, îi trece pe lista suplimentară.
  Domn: Da, da.
  Doamnă: Că nu are unde să îi arondeze.
 • Doamnă: …deci fi atent! Pe mine nu mă interesează. Eu sunt de acord cu tine. Reşedinţa obişnuită, reşedinţa principală, dar e tot ce, aici nu punem problema de reşedinţă ci punem problema de cetăţenie. E cetăţean român, are nene dreptul să voteze! Să mă lase dracu în pace!”

REMEMBER – după întâlnirea cu Fondul Monetar Internațional, pe Crizel Antenescu l-au durut mâinile (un astfel de bolnav mintal doriți ca și președinte?):

 • „Helău! Nais tu si iu ăghein. Nais tu mit iu… For ză niu… iucamas for mi. Aim șiur iu nău evrising ăbaut economicăl saiz of zis răleișăn viz auăr gavrănment. Hir hev ză fainăns ministăr, ză fadăr end ză madăr of hăăă… mtete… hâm. Aim… ăăă… ză acting prezidănt, prezidănt ad interim, mnăăă… speșăl politicăl situeișăn… Ăăă… Ai sinc iu… ui chen spic ăbaut politicăl craizis, bat… mai… fărst steitmănt izăăă… zis politicăl craizis… ăăă… dăunt …ăăă… influăns… dăunt influăns ză negosieișăns uit ză AIEMEF, IUE end ăăă… Uărld Benc, bicoz ză gavrănment heză prougrăm, political prougrăm, hezăăă… ingheigimenț, hez vijăn end ză politicăl craizis hu, ai hăup, end of zis mans, iz finiș, dăunt influăns, dăunt… ăăă… ăăăhhh… ăfecthhh… zis discașăns… end ăăă… Secăndli, ză rumeniăn constitiușăn ăăă… ghiv tu ză prezidănt ăăă… reprezentativ end politicăl răul. Ză prezidănt iz not ză hed of ză govrănment. End senc iu veri maci.”

Căcărăul acesta merită Rahova mai mult decât Cotroceniul.

Acest articol a fost publicat în Țara bizonului liniștit și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Șasă! Dispăreți din grupul infracțional organizat, măcar prin demisie!

 1. snapshot zice:

  pucistii, cu laba pnl-ista pe ea, au scos din matele televiziunii publice TVR-cultural (din cauza de Patapievici cu „Inapoi la argument”) si TVRINFO au integrat-o in grupul Intact transormand-o in Antena 4. deja l-am vazut pe Iaru inotand prin studiouri, pe jegul redactor sef Jurnalul, si cu voia dvs, ultimul pe lista, Nistorectul:
  https://lh6.googleusercontent.com/-_Uet1tLcpG8/UCVJjGhEBBI/AAAAAAAACNU/jAw6cSdHaVY/s550/ant%25204_net.jpgboicot
  BOICOT LA ABONAMENTUL TV !

  • Sare'n Ochi zice:

   eu pe rahatii acestia de la TV ii boicotez de cand au trecut in subordinea Uniunii Stalinist Leniniste!

  • Stefan Razvan zice:

   Din pacate boicotul la abonamentul tv nu are mari sanse de reusita deorece cablistii au cu totii in grila posturile tv nationale. Si tot nu scapam de „Cacarau” deoarece mare parte din telespectatorii necablati receptioneaza posturiel nationale ca acum 50 de ani cu antene demne de dus la muzeu!
   Oricum ar fi si chiar daca il duce la disperare Crin C(acarau) Antonescu ot Tulcea se duce la „mamica acasa” curand-curand caci i-a expirat mandatu’ de interimar.
   La munca, Golane!

 2. ribelalu zice:

  Coane, iti amintesti cand spuneau de base ca isi joaca libertatea si chiar viata? Au cobit, dar pentru ei.
  De acum pucistii stiu ca singura lor sansa este nu sa ramana Guvernul Ponta ci mentinerea cu orice pret a lui Crin la Cotroceni pentru a schimba conducerea Procuraturii. Nu vad cum judecatorii CCR mai pot invalida acum referendumul, mai ales dupa dezvaluirile de azi si cele care in mod sigur vor urma. Ceea ce fac ei acum este exact ce faceau japonezii in WW II cand plecau organizat in atacuri sinucigase la baioneta contra tunurilor si mitralierelor aliatilor.

  P.S. Cred ca spitalul Floreasca este mic pentru cati se vor imbolnavi subit si vor sta si cate doi in pat.

  • Sare'n Ochi zice:

   si gips la picior, nimic?
   eu cred ca tembelii de la CCR vor trebui sa INVALIDEZE referendumul si sa-l trimita pe Basea inapoi la Cotroceni. iar Crizel al Cacaraului sa-si faca sepuku impreuna cu Prim Plagiatorul Mitoman al Romaniei!

 3. Nae Camionagiul zice:

  Intercepatari stupefiante intre angajaţii MAI: „S-au înregistrat 40.000 de morţi în Gorj, judeţul lui Ponta?”/”Nu are cum, sunt 200.000 în toată ţara!”:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/angajatii-mai-s-au-inregistrat-40000-de-morti-in-gorj-judetul-lui-pontanu-are-cum-su-9959.html

 4. Evanghelista zice:

  Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, de profesie inginer constructor, ramas repetent de trei ori in timpul facultatii (superior lui Crin Antonescu care a ramas repetent doar de doua ori) intr-o interventie halucinanta la RomaniaTV, a descris planul USL de schimbare a judecatorilor CCR care considera ca referendumul nu trebuie validat.
  Astfel, ne-a explicat sigur pe el Pacaliciul Zgonea, doua treimi din noua judecatori inseamna sapte (asa se explica si de ce a ramas repetent trei ani acesta). Prin urmare, daca trei judecatori din noua nu au fost prezenti, inseamna ca au fost doar sase prezenti ceea ce nu inseamna doua treimi din noua (nu va enervati, v-am spus ca a fost repetent) si daca au votat doar cinci, acestia pot fi suspendati de ceilalti patru judecatori si imediat USLul va numi alti cinci judecatori care vor decide validarea referendumului. Adica cei patru judecatori vor cere cercetarea disciplinara a celorlalti care nu au drept de vot in acest caz si atunci cei patru voteaza si ii suspenda pe ceilalti cinci.
  Asta arata cat de papagal este Zgonea. Varianta corecta ar fi: judecatorul Ion Predescu,cunoscut pentru verticalitatea si independenta sa, in prima sedinta, cere cercetarea celorlalti opt judecatori care nu mai pot vota, acesta ii suspenda si voteaza in aceeasi sedinta singur validarea referendumului, obtinandu-se astfel unanimitate.

 5. Nae Camionagiul zice:

  Barroso, către Ponta: În ciuda asigurărilor dvs personale, sunt PROFUND ÎNGRIJORAT
  http://www.realitatea.net/barroso-catre-ponta-in-ciuda-asigurarilor-dvs-personale-sunt-profund-ingrijorat_985890.html

 6. observator zice:

  Balada lui Cacarau (varianta în spano-germano-japoneză)

  Cacamucho presidente.El my grande repetente
  El putschisto maximo. Contra el marinero

 7. observator zice:

  http://sorinamatei.blogspot.ro
  Departamentul de Stat al Sua vine ,maine la Bucuresti! Sambata 11 august
  „ E bine sa fugim din acest grup infractional organizat! Pe bune!„ Vineri 10 August

  • Sare'n Ochi zice:

   „Și chiar acum când scriu, a venit bomba. Administrația Obama – Departamentul de Stat își trimite un emisar care va ajunge duminică în România. „Phillip H. Gordon, va sosi la Bucureşti în data de 12 august unde se va întîlni cu înalte oficialități guvernamentale pentru a discuta îngrijorările pe care Statele Unite le au în privința recentelor acțiuni guvernamentale care amenință controlul şi echilibrul democratic şi slăbesc instituțiile independente. ​​Phillip H. Gordon se va întâlni de asemenea cu reprezentanți ai societății civile şi ai comunității de afaceri penru a discuta rolul pe care activitatea lor îl joacă în întărirea valorilor democratice şi a principiilor care unesc comunitatea transatlantică. Înalta oficialitate americană va veni la Bucureşti din Turcia, unde are programate convorbiri cu oficialități guvernamentale turceşti şi cu activişti sirieni”.
   Să nu credeți că vreun cuvânt din acest comunicat e întâmplător. Nu, deloc. Pe de altă parte, suntem o Sirie „de catifea”- europeană- să înțeleg. Groaznic. Citind știrea despre acest eveniment fără precedent- consecința logică ar fi ca Antonescu și Ponta să demisioneze cât mai repede. Sunt naivă, știu că n-o vor face.
   În altă ordine de idei, un stat care găzduiește un scut strategic nu poate avea un grup infracțional și iresponsabil la putere.
   Așa ceva, în lume nu e tolerat. În Europa, chiar nu s-a întâmplat niciodată.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.